Нямах време да ви изчета , много сте писали, а трибва да се спинка , че бебка ми е и неспокойна тази вечер, май зъбките ще я почват, та ще взема да и купя утре едно гелче, да се намира, не че нещо ще помогне.
Но пък успях да прочета, че един от отвлечените кораби е вече освободен и много се кефя и дано скоро и за останалите момчета развръзката е същата.
Флоуер , креватчето е супер. Ще си излезне бебчо , когато то си прецени , че е готово. Аз тъй на 02.11.бях на преглед и доки вика ела пак на 30.11., а на мене термина ми е на 2.12. А аз , е докторе как знаете , че няма да съм родила до тогава, и той вика, че ако съм родила ок ако не ье се видим , та си отидох и на този преглед , нимала съм и една контракция до края, ни подготвителна ни никаква . И вечерта се пребирам, купила си едно бирче Корона и пуканки, че да решим с мъжленце какво да прави, той на кораба , та по скайпа, защото доки препоръчваше цезарово по медицински , но ако искам можела съм и естествено да пробвам. Но както и да е. Та си легнах вечерта и към 3 4аса се започна . Та искам да кажа, че никога не се знае , когато си реши душичката , ще си тръгне. Та след това започва купона.
. Ама това е най - невероятния купон, има си от всичко . Хайде лекичка и спокоина. Пък и Добро утро, че аз съм утре на свадба и докато се впиша ще сме в нова темичка с това темпо на писане.

Много вЪ обичам бе майнички, що нИзнам, ама сте ми голяма слабУст. Може би защото сте във подстъпите на Родопите, а и сте готини беееее!!!!

за добре дошла при нас.Дружинката ни се увеличава,но да знаете,че пУнтофената фея наказва в ъгъла
като не пишем.
,по наше време нямаше такива удобства.Като те гледам тебе,сигурно е,че пълнежът ще бъде чудесен.То бебето си знае кога да се появи,като му дойде времето.Важното е ди да си спокойна и да си го чакаш с мерак.

сега накратко 
прогресивно се увеличаваме!
моето момче снощи пристигна, не исках да се хваля докато не пристигне. Така че ако не съм от най редовните, да знаете имам извинение и не ме строявайте в ъгъла
А бебето само решава кога ще се появи, но се съобразява с мама, поне при мен беше така. Първият изчака да се роди като стрелец, както искаше мама, а другият изчака да си събера чантата за болницата и да свърша с ДДС-то за месеца и хоп.
.ее викам си няма да го чакам и си легнах.днес поне е по нормален в час е