Съпруги, чиито мъже пътуват - 16

• 32 998
  • 682
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте.
Нямах време да ви изчета , много сте писали, а трибва да се спинка , че бебка ми е и неспокойна тази вечер, май зъбките ще я почват, та ще взема да и купя утре едно гелче, да се намира, не че нещо ще помогне.
Но пък успях да прочета, че един от отвлечените кораби е вече освободен и много се кефя и дано скоро и за останалите момчета развръзката е същата.
Флоуер , креватчето е супер. Ще си излезне бебчо , когато то си прецени , че е готово. Аз тъй на 02.11.бях на преглед и доки вика ела пак на 30.11., а на мене термина ми е на 2.12. А аз , е докторе как знаете , че няма да съм родила до тогава, и той вика, че ако съм родила ок ако не ье се видим , та си отидох и на този преглед , нимала съм и една контракция до края, ни подготвителна ни никаква . И вечерта се пребирам, купила си едно бирче Корона и пуканки, че да решим с мъжленце какво да прави, той на кораба , та по скайпа, защото доки препоръчваше цезарово по медицински , но ако искам можела съм и естествено да пробвам. Но както и да е. Та си легнах вечерта и към 3 4аса се започна . Та искам да кажа, че никога не се знае , когато си реши душичката , ще си тръгне. Та след това започва купона. smile3541 . Ама това е най - невероятния купон, има си от всичко . Хайде лекичка и спокоина. Пък и Добро утро, че аз съм утре на свадба  и докато се впиша ще сме в нова темичка с това темпо на писане. smile3521

# 556
Добро утро момичета Hug
Благодаря на всички..страхотни сте Hug

# 557
РЕНИ Hug
Точно като слон помня Душейййй- това е точната дума. И МойтУ ВсичкУ така ми казва newsm47
Значи освен аверката си имате и авер на танкер. Само така Пловдив!. newsm10 Много вЪ обичам бе майнички, що нИзнам, ама сте ми голяма слабУст. Може би защото сте във подстъпите на Родопите, а и сте готини беееее!!!!
Делти..намерих аверката..беше на един кораб..отиде на друг..добре е..като се върне ще се видим Heart Eyes
да си припомня младите години Whistling
авера е много точен..ще го следя изкъсо къде се намира и докладвам Peace

# 558
Привет, морячки! Да се присъединя и аз, че досега не се престрашавах. Искам пантофки, ама червенки Laughing Делта да ми търси такива Blush
ВеселаниPraynig Hug моля се всичко при вас да се нареди бързо и безпроблемно!

# 559
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУуу newsm68 newsm68 newsm68
РЕНИ Hug
Майничке, страОтна закуска, а освен това и много стилна. Ко си говориш беее, пловдивчанки от едно време са си баш Кокони- това във най- добрия смисъл Ренка. Винаги стилни още преди Освобождението, та и наредбата им е суперска newsm10

ПАМПОЛИНЧЕЕЕЕЙ wavey
Отивам да ти търся червените пУнтофиииии Laughing ХаДи готово, имаш ги smile3521- меджу другото ги пернах от Дороти от Вълшебникът от Оз. И без това ги продават, викам да взема да ги свия за Памполинка newsm78 Wink

ФЛОВЕРЧЕ Hug
Много, много хубава кошарка, че и удобна за повиване и обличане. Каква мъка ми беше да съм наведена, каква мъкаааа. След време, чак се разбра, че имам -спина бифида- добре, че във леката форма а освен това от раждането ми се отваря още кръста, та съм вила като вълк от болки като трябваше да се навеждам. И пълнежа да не се услушва вече, а да излиза и да види каква красота са му купили за нанане. Фловерче, явно със твоя сме от една кръвна група и затова харесваме една и съща музика. Ама да не пускам тогава мила, не искам да рИвеш Hug
Отивам сега де се къпя, че съм си напляскала глЪвЪтЪ със зехтин, че съм била свършила другите масла.
ХаДи до после Hug

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 09:22 от DELTA_DELTA

# 560
ДОБРО УТРО СЛАДУРАНКИ!

# 561
  • София
Добро утро, макар навън да е едно мрачно и гадно време.
Флауерче, много ми хареса легалцето и аз такова искам-на коя фирма е и за колко пари го купи, ако не е тайна. Извинявай, че разпитвам, ама това е май от тези дето горното става на бюро после или се лъжа.
Делти, представям си как ще ти лъска после червената грива след маската със зехтина-много е полезна, ама мен ме мързи да си правя маски и ползвам купешка Grinning
Хубав ден ви желая

# 562
Добро утро и Добър ден!
Но нали днес е работен ден,чак сега успях да се отбия при вас.
Рени,много хубава закуска,но аз не си спомням дали ти казах Добре дошла newsm78 wavey
Ах,какви вълшебни пантофки е донесла Пантофената Фея за Памполина  welcomeза добре дошла при нас.Дружинката ни се увеличава,но да знаете,че пУнтофената фея наказва в ъгъла smile3513като не пишем.
Цветенце,чудесно легълце 1crib,по наше време нямаше такива удобства.Като те гледам тебе,сигурно е,че пълнежът ще бъде чудесен.То бебето си знае кога да се появи,като му дойде времето.Важното е ди да си спокойна и да си го чакаш с мерак.
Шани,как е напреднала науката,можеш да видиш усмивката на бебето преди са се е родило.  ylinfant
Писах,прекъсвах,пак писах и то станало време за обяд.Заповядайте!

# 563
МММ ИЗГЛЕЖДА ВКУСНО.ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА СТАНЕ ВРЕМЕ ЗА ОБЕДНА ПОЧИВКА newsm53
ТОВА ДА СЕ РАБОТИ В СЪБОТА НЕ Е ЧОВЕШКО... newsm11

# 564
Привет Hug Hug Hug
Памполина,  Hug welcome
flower84 Hug, хубаво са ти казали момичетата-не бързай, то детенцето когато реши, тогава ще излезе  Peace кошарката е супер, да си я ползвате със здраве Hug

# 565
Привет лейдис!!!!!
Писах писах и поста ми се затри  Crossing Arms сега накратко
....
Цветенце споко бебока ще дойде когато реши, колкото и да си го чакала и готова пак ще ти е изненада, а легълцето е супер и аз търсих избирах чаках го.... а беб хич не спи в него спинкаме си заедно  Crazy

Добре дошли на всички нови дами в скромните ни редици   bouquet прогресивно се увеличаваме!

Дезди ужасТнаправо! А аз си мислих, че само частниците си позволяват да увъртат така хората  Confused скапана държава

ох имаше и още ама забравих какавоо...

Кое време стана вече така сипвам питиетата, почерпете се кой какво му дУша сака...

И аз вече съм с весели очички  #Shocked моето момче снощи пристигна, не исках да се хваля докато не пристигне. Така че ако не съм от най редовните, да знаете имам извинение и не ме строявайте в ъгъла  Hug Hug Hug

# 566
Здравейте, момичета! Голямо писане за 1 ден! Нашата с мъника не ни се размина.Дигнахме и Т 38,5, а вече имаме и разстройство. Делта, твоето предположение излезе вярно. Сега сме на хомеопатично, чай от нар и само 1 банан от денонощие и половина. Поне го няма вече повръщането. Ама и тази Т много ме шашка като вземе да се вдига. А как ми се спииии...
Добре, че имаме баба от тази сутрин вече.
Весели очички на посрещащите,  welcome на новодошлите!
flower84, бравос за леглото, дано спи мъничето в него, че нашето 7 години стоя в спалнята само за украса. Диванетата не оставиха мама и тати на мира. Викам им, че това лято като си дойде тати, ги изпращам в детската и двамата, а големият: "Ааа, да бе да, а вие да се прегръщате тук с тати, нали?" Joy А бебето само решава кога ще се появи, но се съобразява с мама, поне при мен беше така. Първият изчака да се роди като стрелец, както искаше мама, а другият изчака да си събера чантата за болницата и да свърша с ДДС-то за месеца и хоп. Simple Smile
Весел ден за всички!

# 567
Ехо мацките ,ха привет и от мен.да ви кажа нещо.снощи писах ама много и нафинала нета ми избега  ooooh! .ее викам си няма да го чакам и си легнах.днес поне е по нормален в час е  Joy .гледам ново легълце на бебо на Цветето много е хубавичко аМА както са ти писали и други мами -дано спинка там.то и при нас няма спокойно гушкане.все някой спи до нас -я каката я мъника.гледам и питиета и хапване имаме мерси на всички за почерпката.
Стрея ,дано се оправя детето ,че си е страшно с Т.и мен ме е страх като вдигнат високаТ.хайде чао засега ,че ще храня мъника.
Шани ,и на теб такъв бузанчо ти пожелавам като моя Дани  Hug

# 568
 evita83  Hug, весели ви очички  loveuuu
streg   Hug, бързо оздравяване на детето, иначе за появата им Joy
Ева и Мама Р,благодаря за вкусния обяд  bouquet

# 569
Евита,весели ти очички!  loveuuuЩе се подсладя с удоволствие за вашето щастие.А бебока ти е много сладък,кучето не по-малко.Радвай се на мъжлето си,но и нас не забравяй.
Стрея,да се оправя бързо детенцето с температурата Ill  feeding

Общи условия

Активация на акаунт