.бременни мами ,ритат ли много бебенцата ви 
,а и шефа дойде рано-рано да оформяме едни документи и като погледнах,то обед станало.Но първо при вас и после другите задачки.
и
и със Габи така и направихме .беше определена точно за 6 май -викам въйй то си иде с името ама стана 6 -ъъъъ детето не излиза .и аз на 8 сутринта
.да не ми се разсърдите сега я
.те затова лекарите казват никаква либоф по време на бременност .пуу днес пак едни ги ръсяяя .
, пък и още е рано за раждане. Аз хич не обичам да чакам, ама кво да се прави.
ДАНО СЕ ОПРАВИ ДЕТЕНЦЕТО НА ЛЕЛЯ МИ .уф пиша с големи букви.имало бактерия детето ,много кофти работа
, чета ви всеки ден, но...за жалост само лоши новини научавам и тук-там някоя добра.
Лошо е това, че дечицата са болни, желаем на всички дечица /на Лили,на Ангелче,на Лили на леля и детенце/ бързо оздравяване 
, още преди време ти бях казала, че според мен, ти трябва многооо спокойствие,а както описваш средата в която работиш-тя си е направо вредна! 
,чак аз се вълнувам за радостта, която предстои да изпиташ... 
, много се развълнувах от постъпката ти; ние с моя съпруг все се каним за празниците да накупим храна и да я занесем на дечицата, останали без родителска грижа, но за жалост все нямахме такава възможност, но се надявам за в бъдеще да променим този факт,даже все повече се замислям за тези програми дето взимат дечица за в къщи за празниците...

Препоръчани теми