Съпруги, чиито мъже пътуват - 16

• 33 042
  • 682
  •   1
Отговори
# 300
Шани ,как ни е бебчо .сритва ли те а. Laughing. аз досеа разглеждах други теми -егати нападателните жени бе.то хиена бе .има момиче споделя нещо си -и те юруууш ....хапят със супер ентелегенциятъъъ .брее ...чешат езици смело ,ама тук във форума.чудно ми е дали са такива иначе  Thinking -смели

лека нощ мацки .
станало пак 100 часа  Laughing

# 301
Я да побутна леко леко

Малко съм ви чела по диагонал, ама имам извинение майки, свекърви, бебе, гастрита ми той се обажда, а днес съм цял ден като маносана кръвното ми е много ниско и направо нямам сили да ви изпрочета. А и вие не си играете пишете ли пишете, а у бяха празници ала-бала....

liliqn разяснни на твойто мило сентенцията за вечната женска правота. Хич да не ти спори и да не те ядосва  Wink

Илиева   направо ми замириса от барбекюто, а иначе като гледам имаш мъже в изобилие да те обгрижват и глезят

desy мног сладки дечковците, да ги нацелуваш!

Разписах се отивам да опна бедър да почина малко, че не се знае до кога ще има тишина и спокойствие!

Лека нощ русалки!

# 302
Добро утро, девойки!

хайде на сутрешното кафе  Wink

и чайче, за тези като мен, които го предпочитат, че отдавна май съм спряла кафето  ooooh!

Илиева, Деси, Лили, много хубави снимки сте показали  Hug а малчовчите са страхотни!

# 303

Доби,благодаря че си се погрижила за нас.А аз ще сложа нещо за закуска.

Лили,не се сърди на момчето си,те нали са в Алжир,че и май на рейд,кой знае какви са връзките.
Делти,аз нали съм от скоро при вас,не знаех какво е било преди и ми се стори,че няма активност.Но щом ти казваш,че всичко е наред,напълно съм съгласна. smile3521.Пък ти сподели как го биеш и наказваш твоя бати,че е слаб.Аз все не успявам и съм се примирила,че си имам кръгличък мъж.Но както казваше мама,Бог да я прости,туй да му е кусура.
Хубав и усмихнат ден на всички момичета.

# 304
  • София
Добро утро на всички, благодаря за закуски и кафета.
Маме Р, наистина туй да му е кусура на мъжо. И моя е едричък  Laughingама аз си го аресвам.
Хубав ден

# 305
Здравейте русалки!
Благодаря за кафето и закуската!
Лили не се ядосвай мила ама си дръж на твоето ние все с това чувство на вина ама не се обвинявай за скарванията винаги има двама.
Моят мъж пък е много слаб той може с дни да не яде ако не харесва храната, а е много капризен.
хайде сега ви оставям че ще излизам.
До после лек и усмихнат ден на всички! Hug Hug Hug

# 306
  • Varna
Компаниятааа newsm68
ДОБИту Hug
КаЙветУ тъкмо навреме ми дойде. И аз съм като маносана. Но и други хора ми се оплакаха днеска. И само айран ми се пие, вече втора чаша омААх.
МАМЕ Hug
Вие късметлийки със едр и мъжове. Моя като пуши като съдран димоход, как мислиш ще пълнее. Той никотина не му дава да яде. Нали го виждам колко малко яде. Sad На кораба му правят детска порция, издадоха го неговите момчета.  Laughing
Виш бирата си я пийва и гадните цигари не му пречат, но за храната определено му пречат. Така, че се радвайте на едрите си момчета, а аз ще се ядосвЪм и шЪ гУ бия по 5 пъти на ден щото яде като врабче.
ЛИЛЯНЧО Hug
Ти не разбра ли бе душата, че много зъл народ има. И аз това се чудя тия жени във действителност толкова ли са злъчни и зли към останалите или си го крият. newsm78 Дори и да го крият, добро не правят, сигурна съм. А иначе преди два месеца влезе еда съфорумка и ги насмете точно тия злите, точно това го пипита, това им каза, че като влезе някой за помощ всички и се нахвърлят. Обаче както виждаш да има някакава промяна......ми няма, май по на зле отива работата. Мани ги и не се ядосвай. Жалко, че са жени и точно от тях трябва да излиза топлина и обич, а както виждаш излиза кал и мръсотия. После децата били виновни, училището виновно. Във домовете см всички сме направо ангели небесни. Останалите ни виновни.

# 307
Здравейте!
Дано приемате новодошли. Аз не съм му още съпруга Wink, а и той в момента не пътува Laughing, но предстои скоро.
Та, записвам се в клуба да следя мнения и настроения и бавно да се подготвям за раздялата ни, доколкото изобщо е възможно да се подготвя за подобен период... Sad

# 308
  • София
Добре дошла Лято, не знам дали ще можеш да се подготвиш за такова нещо, но мисля че тук ще се научиш на търпение. Желая ти успех.

# 309
Здравейте русалки  Hug и аз да се отчета докато си почивам .Два дена мия джамове -уж не е голямо къщето пък много джам много нещо ,че и двоини и за да ми е гадно  Joy с капаци излезе ми джигера от таркане ,но поне съм на финала ,днес завеси и килими и удрям ключа  newsm44 , а после ще гледам сеир като я покажа на милото  Joy ЛЯТО  welcome добре си ни дошла на миндерчето чуствай се удобно   bouquet УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ

# 310
Лято, здравей и добре дошла!

Пък аз, таковата...да се пооплача малко - мойто мъж няма да си идва сега, нищо че стават 4 месеца - в следващо удобно пристанище, но това къде и кога, още никой няма идея. А иначе след дъъъълго влачене с 3-4 възела, скоро ще пристигнат в п-ще и ги очаква сериозен ремонт  ooooh!

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 13:04 от Dobitu

# 311
Благодаря ви за посрещането!
Търпението не е от най-силните ми страни, но имам желание да го възпитам в себе си. Обичам този мъж и още от сега мисълта за предстоящата раздяла ме измъчва, но вярвам, че тук ще открия разбиране, съвети и ще си открадвам от вашия опит, когато това ми е необходимо Blush.
  bouquet

# 312
Как сте момичета на пътуващи момчета... надявам се и вие и вашите любими мъже да сте добре...  Hug  bouquet

# 313
  welcome
.
Лято - лято ,ще получиш инструкция за ползването на нашата тема .слушай и гледай фнимателно ,че Кака няма да повтаря .ще издам едно -тя е нашата пунтофена фея  Joy Joy Joy .шегичкаааааааааа ,малко смех бре хора  Hug

# 314
Лято, waveyдобре дошла!Надявам се тук да намериш подкрепа и при нужда полезни съвети.
Нали Мъжете Не Плачат,то май и ти стана за Добре дошъл,губиш се някъде.Но все пак се сещаш за нас.
Доби,то затова ли твоя все го губя нещо,а те още се влачат.Нали уж ги оправиха.Те както са в Южна Америка има да се надяват на удобно пристанище.Но пък лятото ще си е при теб.
Хели,браво на теб smile3501готова си вече с подаръка.
Днес кораб "Бургас" го довлачиха за ремонт май във Флотски арсенал.
А снощи по Руската телевизия гледах как освобождават руския танкер от пиратите.Имаше интервю с командира на военния кораб,даваха и срещата на Медведев с министъра на отбраната.Но бяха единодушни,че спасението е дошло,защото в района е имало руски военен кораб да се погрижи за своите.А ние  само можем  се молим  Praynigза нашите момчета.

Общи условия

Активация на акаунт