Това, че са ги оправили трая от ден до пладне... Докато излязат на рейда, "пълен напред", и....пак на изходна позиция /но със сменен лагер
/Та сега ще се сменя цялата турбина
/
аз съм готова ама да можех и скрита камера да сложа ,че да се посмеем
Моето слънце ме зарадва ,че се прибира на 24.5 и сега закачам пердета с бързината на Спиди Гонзалес от щастие
Нали Мъжете Не Плачат ,как да сме - активни и борбени истински морячки
МАМЕ те руснаците са сила ,а ние.... смелост и кураж на момчетата и близките им

, много се радвам за вас-хем заедно,хем в нов дом /ремонтиран от теб/-ах, романтика 
, напълно те разбирам какво преживяваш, но също ще ти кажа че се свиква... ще ти разкажа нещо за себе си-когато се гаджосахме с моя моряк аз бях студентка в сф,а той военен в бургас и се разделяхме за по месец/по време на сесията/ и то беше рев,рев на автогари по жп.гари и т.н.,после започнаха неговите учения,курсове в друг град за по няколко месеца, наряди по празниците и аз все си казвах споко това е временно, а то какво излезе мина той към търговсия флот и вече натам е ясно...ето и сега прибра се преди 2 седмици,а пак сме разделени той е на курс във Варна, а аз в сф...така че радвай се на времето изкарано с любимия, на времето в което сте заедно и не мисли за утре какво ще бъде...живей за момента-тук и сега...
, не знам за какво сте се сдърпали,ама си мисля,че е нормално, все пак той ти е най-близкия човек и ако с него не можеш да олабиш жилата с кого?! А за тия простакеси от другите форуми, дето все нападат, ако прочетеш темите, които пускат и отговорите, които дават в другите теми ще разбереш, че просто избиват комплекси от неудовлетвореността от реалния им живот...
, хубави снимки на хубави хора
И моето моряче е голямо мече
важното е да са ни живи и здрави мъжете и много да си ни обичат и глезят 

Весело сте си изкарали, браво на вас и тези малчугани, ах как благородно ти завижам за пълната къщичка!
От три дни такова шетане у дома си не бях правила, то не бяха прозорци, килими, пердета, секции, място няма да не съм минала, от пода мога да ям.. е, малкия бебок и това не го побутна, решил е той да ме изненада, а на мен все ми се искаше по-скоро да излезе, че барим по-малко ме мъчи, ама явно или си чака датата или както го бях поръчала в началото да е зодия близнаци, може и дотам да го понося
А какво шиле е, не е истина, то не спира, че и се заиграваме вече, погаделичкам под ребрата корема и като почне да рита, голям майтап сме.. Още малко, че нямам търпение да си го гушкам вече.. И да се оплача, още си нямам кошара, бяс ме хваща вече, от магазина ми бяха обещали от 1 до 5 май да пристигне, е, да, ама не, после остана за 10 май, да да.. сега ми обещаха за утре, направо да ги
От днес почвам с прането на бебешки дрешки, имам 2-3 перални, после съхнене, гладене... мляко и памперси също да купя и воаля! А утре съм на преглед да видим как сме, що сме..

само и само по бързо да му мине, ама дали ще има ефект. 
и каква хубавица 

дано ти е интересно и весело тука при нас!

Ама що бе, може и да стане, нали смяната която смени моя, там се смениха, са оня тараф. Така, че Доби да оправят каквото имат там и да си ви ги пускат момчетата . Моя все за четири месеца отива ама като няма удобно принтанище и по малко от 5 месеца и половина не е правил. Такъв му бил късмета

Няма ли да кърмиш или мислиш, че от първия ден и няма да имаш кърма ли? Аз поне до 11 ден имах малко.-
ВЗЕХА всичко което искаха .незнам какво да кажа .дълго стана писането ми ,можеби не е тук мястото ,но ви чувствам близки и споделям.мъчно ми е за свеки сега ,не ми пука за другите .а аз не отидох днес на смъртта -грях ли е това .не ги издържам тия лицемери.за 5,6 години в тва сем.,ми станаха ясни всичките.лакоми са
.
, прочетохте ли поредната лоша новина http://news.ibox.bg/news/id_1361327074
, съжалявам за загубата ви
не знам защо винаги най-отритнатия се чувства най-зле и му е най-мъчно... 
, бързо оздравяване на дъщеря ти
иди утре със свеки да ти се успокои душицата, не се терзай че не си отишла днеска-де да знаеш, отгоре може всичко да виждат и разбират.
В тоя кораб е нямало товар доколкото знам, или е имало