Съпруги, чиито мъже пътуват - 16

• 33 040
  • 682
  •   1
Отговори
# 315
Доби,то затова ли твоя все го губя нещо,а те още се влачат.Нали уж ги оправиха.Те както са в Южна Америка има да се надяват на удобно пристанище...

Това, че са ги оправили трая от ден до пладне... Докато излязат на рейда, "пълен напред", и....пак на изходна позиция /но със сменен лагер  Whistling/
Та сега ще  се сменя цялата турбина

# 316
МАМЕ  Hug аз съм готова ама да можех и скрита камера да сложа ,че да се посмеем  Joy Моето слънце ме зарадва ,че се прибира на 24.5 и сега закачам пердета с бързината на Спиди Гонзалес от щастие  newsm44 Нали Мъжете Не Плачат ,как да сме - активни и борбени истински морячки  newsm10 МАМЕ те руснаците са сила ,а ние.... смелост и кураж на момчетата и близките им  Praynig

# 317
Привет Hug Hug Hug
писах,писах и всичко затрих с тия грешки в сървъра #Cussing out
helinci  Hug, много се радвам за вас-хем заедно,хем в нов дом /ремонтиран от теб/-ах, романтика Party
Лято Hug welcome , напълно те разбирам какво преживяваш, но също ще ти кажа че се свиква... ще ти разкажа нещо за себе си-когато се гаджосахме с моя моряк аз бях студентка в сф,а той военен в бургас и се разделяхме за по месец/по време на сесията/ и то беше рев,рев на автогари по жп.гари и т.н.,после започнаха неговите учения,курсове в друг град за по няколко месеца, наряди по празниците и аз все си казвах споко това е временно, а то какво излезе мина той към търговсия флот и вече натам е ясно...ето и сега прибра се преди 2 седмици,а пак сме разделени той е на курс във Варна, а аз в сф...така че радвай се на времето изкарано с любимия, на времето в което сте заедно и не мисли за утре какво ще бъде...живей за момента-тук и сега...
liliqn  Hug, не знам за какво сте се сдърпали,ама си мисля,че е нормално, все пак той ти е най-близкия човек и ако с него не можеш да олабиш жилата с кого?! А за тия простакеси от другите форуми, дето все нападат, ако прочетеш темите, които пускат и отговорите, които дават в другите теми ще разбереш, че просто избиват комплекси от неудовлетвореността от реалния им живот...
Илиева Hug, хубави снимки на хубави хора Peace И моето моряче е голямо мече Heart Eyes  важното е да са ни живи и здрави мъжете и много да си ни обичат и глезят Crazy
Dobitu Hug Hug Hug
Мацки, прочетохте ли как радикално са решили праблема си руснаците с пиратите дето нападнаха танкера им...само така трябва да се постъпва с тях,само това може да накара останалите да се замислят сериозно за това дали пак да нападат ...

# 318
  • София
Киарче, кажи нещо какво стана по другия въпрос?
Чакам съмишленици, че Флауерчето скоро ще мине в друга категория, ако вече не го е направила че нещо я няма напоследък.

# 319
shanika Hug,по кой от многото въпроси? Flutter

# 320
  • София
Хитруваш май, аз питам за съмненията за бебе. Много ме е Embarassed, ама си търся компания.

# 321
ще разберем в края на месеца, не е планувано,но ако е станало поне ще е израз на любовта ни Crazy

# 322
Здравейте и от мен
Оле мила helinci през какво си минала, направо четях с затаен дъх и стиснати палци да се е разминало, радвам се че всичко е наред и дано повече да нямат такива премеждия.. Леле миличката, какво нещо си преживяла, това за детенце, как може бе, ненормалници, да отмъкват детето така.. не знам какво да кажа, нямам думи просто, не възмутена, ами направо не мога да си представя какъв шок си изживяла.. Съжалявам, че отново отварих стара рана..
Веднага се присъединих към фейсбук..
Честито на празнуващите, чийто празници съм пропуснала!
liliqn имаш прекрасни дечица, да са ти живи и здрави и много да те слушкат!
Илиева много хубави снимки и какви сте усмихнати, дето има една приказка – като сме най-зле все така да сме Wink Весело сте си изкарали, браво на вас и тези малчугани, ах как благородно ти завижам за пълната къщичка!
DELTA_DELTA мутлявя ся я  Laughing
shanika все още сме от една порода. още сме 2в1  Wink
Абе не ще да излиза тоз мъник, харесва си му на топло и никакви признаци.. Сваляхме тапетите в мъжа ми, сложихме дограма, чекнах се и аз там хеле малкото реши да ни изненада, няма братче.. От днес правят шпакловка, утре я свършват, чакаме да изсъхне и с баща ми запрятаме ръкави да боядисваме, имаме леки притесния за отсичането на ъглите /таван-стени/ татко се притеснява как точно да го направи че да не оплеска, ако имате идеи споделяйте, ако сте го правили ще се радвам да кажете тайната  newsm78 От три дни такова шетане у дома си не бях правила, то не бяха прозорци, килими, пердета, секции, място няма да не съм минала, от пода мога да ям.. е, малкия бебок и това не го побутна, решил е той да ме изненада, а на мен все ми се искаше по-скоро да излезе, че барим по-малко ме мъчи, ама явно или си чака датата или както го бях поръчала в началото да е зодия близнаци, може и дотам да го понося  Simple Smile А какво шиле е, не е истина, то не спира, че и се заиграваме вече, погаделичкам под ребрата корема и като почне да рита, голям майтап сме.. Още малко, че нямам търпение да си го гушкам вече.. И да се оплача, още си нямам кошара, бяс ме хваща вече, от магазина ми бяха обещали от 1 до 5 май да пристигне, е, да, ама не, после остана за 10 май, да да.. сега ми обещаха за утре, направо да ги #2gunfire От днес почвам с прането на бебешки дрешки, имам 2-3 перални, после съхнене, гладене... мляко и памперси също да купя и воаля! А утре съм на преглед да видим как сме, що сме..
Лято  welcome
За всички огромни  Hug Hug Hug
Упс, изписах се, извинявам се, ама така като отсъствах толкова време, гледам да си понаваксам..

# 323
  • Brokenpromiseland
Здравейте момичета!
При нас пак тъпо положението. След 10 дни болни и 1 работен ден, пак съм в къщи, а детето пак болно. Събуди се милото сутринта с някаква гадна температура - 37,6.
Притесних се, че не сме я доизлекували и е станало усложнение, а то било нов вирус. Как го лепна за 1-2 дни (при все, че скоро пи антибиотик) така и не ми стана ясно. Кашлицата (магарешка) и сополите продължават и вече направо лошо ми става.Започнах да давам едни бабини илачи  Sick само и само по бързо да му мине, ама дали ще има ефект.  Rolling Eyes
А то милото кашля, дави се и повръща.
Дано и на работа проявят разбиране.  Sad
Мъжо и той се оплаква, че след 3 седмици почистване и боядисване на хамбари са ги върнали и сега пак ще боядисват и ще дишат гадните пари.
На всичко отгоре са в Южна Америка (където сега е есен) и е постоянен дъдж + голяма вълна. Оплака се милия, е не може дори да се спи нормално...

Илиева, много са хубави снимките! Изглеждате чудесно, а малката как е пораснала.... Crazy Crazy Crazy и каква хубавица  Grinning

Фло, ти почивай докато има време.  Остави работата вече - има мъже за тази работа.А не може ли някой да ти помогне с почистването?

Лято, ,добре дошла! Надявам се да се чувстваш добре тук  Hug

А за всички останали, неспоменати поименно -

# 324
  • Varna
ХаДи Добре дошла на ЛятУтУ wavey
Стягай си гащите мацко за дълго чакане. Да не сЪ тръшкаш после, че не може да чакаш и не си го мислила така пък то станалУ иначИ. Wink
Скачай във пантофките и се нареждай до останалите.  smile3503 дано ти е интересно и весело тука при нас!

АНГЕЛСКИ КРИЛЦА, ДОБИ Hug Hug
И моя е във района където са вашите мъже. От месец е там и до сега само един ден е имало добър. Не съм ви писала нарочно- и кран са чупили и въжетата са накъсани. И това все от тоя гаден, мазен мъртвак. Който е бил там знае какво е това. Аз съм му яла късъка. Къс въжетата като кончета. Доби, незнам как ще станат смените, аз от сега се чудя. Щото удобно пристанище от Чили, Перу и така нататъка малко не ми се връзва newsm78 Ама що бе, може и да стане, нали смяната която смени моя, там се смениха, са оня тараф. Така, че Доби да оправят каквото имат там и да си ви ги пускат момчетата . Моя все за четири месеца отива ама като няма удобно принтанище и по малко от 5 месеца и половина не е правил. Такъв му бил късмета
АНГЕЛСКИ КРИЛЦА Hug
има нов вирус, верно. Ама той ходел и по нас дъртите. Така, че направо става мамата си трака. Повръщане, разстройство, направо всички екстри. Това го знам от друга тема къдато пиша и момичетата се оплакват за болни деца и мъжове.
ФЛОВЕРЧЕ Hug
Ти що и мляко шЪ купуваш бе #Crazy Няма ли да кърмиш или мислиш, че от първия ден и няма да имаш кърма ли? Аз поне до 11 ден имах малко.-

# 325
мацки аз ви писах днес ,но не ви казах -на мъжо ми баба му почина.не исках да ви натоварвам ,но ми е кофти искамда споделя.на мъжо няма да му кажа -не и докато е там.не отидох да поднеса цвете на жената ,защото там където е сега във нея къща е глутница от хиени .но ми е малко кофти за свеки -сама е срещу всички и дори и да съм имала проблеми с нея не съм злобарка и ...кофти ми е бе .обърнаха се всички срещу нея ,заради къща и ниви .а тя няма нищо от това .ето кво се случи.3 деца са .вуйчото на мъжо леля му и майка му.вуйчото взе с покупко продажба къщата и то тайно от сестрите си.а лелята отиде и рева на майака си баща си че нямала пари и хоп нивите за нея.моята свеки сама се оправя от финансова гледна точка и никога не е ревала за пари или имоти от майка си и баща си,та стана така че бабата от всичко случило се (демек майка им ),от вътрешния тормоз че са сгрешили и получи инсулт -оттам на легло и после инфаркт .милички във 2 и 30 посреднощ тя почина .и сега всички са срещу свеки ,но защо  smile3515 ВЗЕХА  всичко което искаха .незнам какво да кажа .дълго стана писането ми ,можеби не е тук мястото ,но ви чувствам близки и споделям.мъчно ми е за свеки  сега ,не ми пука за другите .а аз не отидох днес на смъртта -грях ли е това .не ги издържам тия лицемери.за 5,6 години в тва сем.,ми станаха ясни всичките.лакоми са
Цвете ,миличка кърми си бебо докат можеш ако искаш ще ти пиша на лични ,какво да пиеш за лактация .на няколко пъти ми намаляваше кърмата ,но устисках аз
да допиша ,че от 2 и 30 сутринта не съм превила крак да легна ,немогада си намеря място .мисля си след погребението да ида на гробището със свеки .ох сгреших ли ,че не отидох днес   Weary .

# 326
Момичета Hug, прочетохте ли поредната лоша новина http://news.ibox.bg/news/id_1361327074
Лили Hug, съжалявам за загубата ви Sad не знам защо винаги най-отритнатия се чувства най-зле и му е най-мъчно... Cry
 Angel^wings  Hug, бързо оздравяване на дъщеря ти Peace

# 327
  • София
Лиле Hug иди утре със свеки да ти се успокои душицата, не се терзай че не си отишла днеска-де да знаеш, отгоре може всичко да виждат и разбират.
Флауерче, не беше писала скоро и аз помислих че си родила, но нищо нека седи бебо вътре докато му стане времето. За отсичане ще ти кажа какво знам от майстор-вземаш едно парче картон и го налагаш на тавана като започнеш от ъгъла и го местиш. Под картона спокойно си боядисваш-дано си ме разбрала.

# 328
  • Brokenpromiseland
Отвлеченият кораб се казва "Панега"...на БМФ е!

....аман вече...маймуни гадни  #2gunfire Вече 28 човека са там..

# 329
  • Varna
Туко що , чух    направо се разтреперах, ако щете ми вярвайте!!!
Ако е вярно за скраб е бил танкера.  Зле ми е . Бясна съм, много съм бяснааааааааааааааааааа!!!
Лилче, и аз ти давам съвет да идеш със свеки на гробища да се успокоиш. Щом не си отишла, не е трябвало да ходиш на смъртта. Хайде сега се успокой. Гледай какво се случи сега със нашия кораб и какво им е на момчета и на техните жени и деца.
Бабата няма да ти се сърди, споко.
Момичета, корема ми играе ужасно, май шЪ повръщам от нерви...
Как ще плащат нашите незнам. Ако кораба е за скраб, те просто ползват момчетата за разменна монета, мУмУните им със мумуни. Ма......а им нагла пиратска. #2gunfire #Cussing out В тоя кораб е нямало товар доколкото знам, или е имало newsm78

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 22:14 от DELTA_DELTA

Общи условия

Активация на акаунт