Плетем задружно и през май, започнато - плети до край ...

• 78 275
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • София
   Ето - намерих го при осинките http://radikal.ru/F/i081.radikal.ru/0910/ee/49017a046f81.jpg.html , но тук снимката беше по-добра и като че ли от списанието, та ме интересува в кое списание е публикуван (че аз без точна схема не мога... Embarassed)

# 466
˙·٠Bulechka™٠·˙, аз си харесах тази чанта (от салфетка):

и тази също:

katri, това е схемата, която имам, на червения бански:

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 00:41 от nela_66

# 467
Добро утро!
 Летящата, имах същия блузон но го плетох като студентка-и моята прежда беше "куфарна", само че от Румъния /тогава живеех все още в Русе/. Спомням си, че тогава избягах от вкъщи,обаче в багжчето си бях взела и плетката Joy. След няколко дни се прибрах и го доизплетох.
 Сънувах жълтото елече, дано не изгубя описанието до есента.

# 468
И аз си извадих тази схема на бански от осинките. Но знаещите тук могат ли да ми пояснят от къде се започва .....и къде свършва. При осинките има тази схема с номерирано от-до, но не ми се изясни много.

# 469
  • в баира
Фиф, Можеш ли да дадеш линк към поясненията за джобовете?

Заповядай!

# 470
lz1mpt, поздравления за хубавата наметка. Свекърва ти сигурно ще е много щастлива! А и ти изглежда много я обичаш.
Мацата, ще се оформи хубаво комплектче, както си го замислила.
Не виждам поясненията на Фиф.
... и много ме дразни новото оформление на форума. Rolling Eyes

# 471
Честити придобивки, неуморни плетачки и ... писачки. Пак си харесах проекти, ужас.

Булечка, тук качих две рарчета с чанти - Bags.rar - 16.1 Mb и Bag Style(2).rar - 35.3 Mb Дано си харесаш нещичко.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 09:59 от big pufana

# 472
биг, кажи откъде са, че не мога да свалям в този формат - поне да знам дали ги знам тези чанти или не Simple Smile

lz1mpt, и аз харесах това елече, свекърва ти явно е модерна жена и не се плаши от ярки цветове  Peace

# 473
Тити, в какъв формат ги искаш, мила? Това е архивиран файл. Иначе са много jpg-та и не стават за трансфер, а са сваляни от мрежите, но пак в такъв формат.

# 474
  • София
   Мерси за списанията, които пускаш и на nela_66 за схемата, както и на всички останали за вдъхновението!   bouquet

# 475
Тити, в какъв формат ги искаш, мила? Това е архивиран файл. Иначе са много jpg-та и не стават за трансфер, а са сваляни от мрежите, но пак в такъв формат.

по-точно не мога да свалям от това място, където са качени. За нашата чужбина не се получава.
иначе и рар, и джейпиджи.та и всичко приемам....но сайтовете са проблем. Фликр също не отварям.
не е много важно де, подозирам, че имам наблюдения върху част от чантите, понеже следя какво се появява тук-там.

# 476
Момичета, аз вчера от вълна "пълно разгорване" Joy, днес вече реших да се пооблека повечко за плажа и се спрях на това
http://picasaweb.google.com/jola373.16/TUNIKI#
http://lh3.ggpht.com/_YsYgUFTN9xU/SlyswGJGJAI/AAAAAAAABxs/3tdJD5 … /ff4b5868b03c.jpg
Въпросът ми е-дали има някакво разкрояване надолу по кройката на основната част и ръкавите, или оптично се получава това от редуването на плетките? Има и обяснение, но ми идва малко дребно и не виждам Embarassed.

....след напомняне от dodo използвах лупата и разбрах каквото трябваше  bouquet

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 13:15 от TIHA VODA

# 477
TIHA VODA доста е дълго описанието за буквален превод, но има прибавки на бримки на ръкава преди дантелата. Предполагам същото ще е и в долната част.

# 478
Да, има наистина. Като се има предвид ,че конецат ми ще е малко по-тънък, ще си наддавам както дойде, пък ще видим.
 Нали в понеделник е почивен, страх ме е да не остана без модел и прежда Joy, нищо, че една рокля чака за подплата, а два потника-за връзки.

# 479
още чанти в албума на Дидито Петрова http://picasaweb.google.com/didito.petrova/dkGXmD# коя е да си признае, много хубави модели   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт