Почистване на сребро

• 4 693
  • 12
  •   1
Отговори
Имам колие от сребро, но е много особена плетката и не мога да го изчистя добре. Пробвала съм със сода и с паста за зъби. Някакъв друг начин да има?

# 1
  • София
Има един препарат на Др. Бекман за почистване на сребърни и метални предмети. Върши чудесна работа според мен.

# 2
А къде може да се намери? Аз съм от малък град и едва ли го предлагат тук newsm78

# 3
  • София
Содата и пастата са абразивни. Ако няма откъде да купиш кърпа за почистване и/или паста за бижута, по-добре занеси колието при бижутер.

# 4
  • София
А къде може да се намери? Аз съм от малък град и едва ли го предлагат тук newsm78
Аз съм го купувала от Фантастико, пробвай в голям супермаркет или в магазин за препарати за почистване и пране.

# 5
Ще го потърся непременно Peace

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 21:26 от Lirena

# 6
Много добре се почистват и без никакви усилия във вряща вода със сода в нея.

# 7
Най-добре занеси колието в бижутерски магазин. Peace PeaceЩе го изчистят перфектно.Със сода се надрасква повърхноста и загрубява.

# 8
  • Бургас
При нас за почистване при бижутер взимат по 5 лв.на бройка.Смятайте колко пари на година отиват за лъскане на бижутата. ooooh!От магазин за сребро ми дадоха препарат за почистване-струва 12лв,стига сигурно за години.Само потапяш в бурканчето с препарата за секунди и готово.Ще проверя как се казва.Иначе и аз не съм съгласна за сода-драска и влиза в дупките на синджирите.

# 9
от кой магазин се сдоби с това бурканче с препарат за почистване.Че и аз имам нужда от такъв ако може ще си купя

# 10
Кипваш малко вода с капка веро и пускаш бижутата вътре за минутка. Безотказен и ефикасен метод за злато, сребро и ментета  Peace

# 11
При нас за почистване при бижутер взимат по 5 лв.на бройка.Смятайте колко пари на година отиват за лъскане на бижутата. ooooh!От магазин за сребро ми дадоха препарат за почистване-струва 12лв,стига сигурно за години.Само потапяш в бурканчето с препарата за секунди и готово.Ще проверя как се казва.Иначе и аз не съм съгласна за сода-драска и влиза в дупките на синджирите.

Ако се сетиш как се казва,  пиши,ще го потърся непременно.

# 12
Сода и оцет- потапяш в оцета, после натриваш със сода , почва да съска. И така няколко пъти , докато се изчисти. Или натриваш и оставяш за известно време.

Общи условия

Активация на акаунт