Поискай Енергийна помощ - 2

• 34 240
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Изпращам обич и мир на Мария и Пламен Александрови  и на облачето хей и ги благославям с любов!Дано се успокои Пламен и скоро да си намери работа!

Моля,за енергийна помощ и за моя татко,който има здравословен проблем!

# 541
  • Добрич
Happy2,  любов и светлина за татко ти.

# 542
Благодаря ви много.  Hug
Вчера и днес са по-спокойни нещата при тях!
 Praynig
Но проблемът е много голям. Аз съм инициирана в Универсална енергия, но само първото ниво и мога да предавам енергия чрез физически контакт. А не живея заедно с тях. Явно скоро трябва да посетя второто ниво.

# 543
Вела, благодаря!  bouquet

Облаче, Hug!Дано скоро се подобри положението Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 544
За всички, които желаят!  Two Hearts    Kissing Heart    Heart Eyes

# 545
Здравейте!
Имам нужда от помощ!
Ще се изнасям в друго жилище (дай Боже!) и по всичко личи, че е крайно време да си потърся и нова работа.
И въпреки, че и двете неща съм си ги пожелала още преди време, макар че не го осъзнавах до скоро, сега като настана време да се действа, ме нагази шубето  Embarassed .
Та моля за един енергиен шут, нещата да се решат по най-безболезнения, бърз и лесен начин, за доброто на всички и без вреда за никого.

Heart Eyes Благодаря ВИ!  Hug

# 546
Искам Енергийна Помощ отново за мен-Роси от Русе ,за да не ми избият всички бушони .

Съжалявам,за хленченето,знам,че не бива... Embarassed

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 16:44 от пухи-пухи

# 547
  • Добрич
Любов и енергия за esme_bolger и пухи-пухи

....за доброто на всички и без вреда за никого.
...

# 548
# 549
  bouquet  Нека Е !

# 550
  • Варна
Любов и Светлина за Нарру2,Облачето Хей,esme_bolger и пухи пухи! Two Hearts Two Hearts Two Hearts babydust7

# 551
Благодаря   bouquet

/пращайте ми от време на време по един як шут в Д-то Embarassed/

bouquet  bouquet  bouquet

# 552
Много Любов   Two Hearts  и  Енергия     за esme_bolger и пухи-пухи!

Hug    Hug

# 553
За всички нуждаещи се!

Позволявам си и аз да помоля за подкрепа относно важно събитие касаещо моето семейство. Каквото е зависило от нас сме го направили, останалото ще се реши до 7 април. Не искам да насилвам събитията - нека се случи това, което ще е най-добро за всички.

# 554
  • Добрич
yahoo, за вас.

...
нека се случи това, което ще е най-добро за всички.

Общи условия

Активация на акаунт