Днес ни поставиха и ваксините - ПЕНТАКСИМ и СИНФЛОРИКС. Как плачка милинкото, направо ми се скъса сърцето. Питахме дали може да ни поставят СИНФЛОРИКС-а другата седмица, за да не са и двете в един и същи ден, но не можело - или сега и двете или след месец чак. Обясниха ни и едни други схеми, ако искаме да я поставим след 6-я или 7-я месец, но в крайна сметка ги сложихме сега и двете. Хоп в едното краче и тъкмо се успокои, убодоха й и другото бутче. Милинкото ми детенце. Та сега и за това съм притеснена, да не направи някоя реакция, дано се разминем. Изписаха ни за всеки случай едни противоалергични капки, които трябва да давам 3 дни след ваксината, а за следващия път трябва да й ги давам 2 дни преди ваксината и 3 дни след нея.
Вики има и малко пъпчици по дупенцето и ни изписаха и едно мазилце и за там. Утре ще ходим да си вземем и направлението за ортопеда.
Майчета, някоя от вас слага ли е на бебока ваксината ROTARIX? Днес една майка на консултацията я сложи на бебока си по желание и за това ви питам. Това е ваксина срещу стомашно-чревни заболявания. Мисля, че струва около 150 лв. Аз се замислям дали да не я сложа на Вики, но по-нататък, че толкова много ваксини наведнъж нещо не ми се нравят.
Та това от мен майчета. Такава я свършихме днеска.
Сега бузанка спинка и дано си нямаме проблеми и да понесе всичко добре.
сега спинка блаженно
....Анна-Мария е страшен бонбон и наистина на татко си прилича...много е красива, душишчка
За сантиметрите не се притеснявай - по някога не ги изпъват добре бебетата, като ги мерят. Поне ние това го установихме - мъжа ми си води отделен регистър за ръста на сина ни, който е различен от този на док

кои с каквото ме е на душа 
, но се свърши.
ами как не както ви бях споделила тя направо си ядеше пръстите на моменти е доста кисела и каквото докопа я играчка , я нечии чужд пръст дъвче и чеши в захлас.
познаите до какво състояние ме докара.

каквото сте починали от мен това ви е било сега кат взема да пиша ехееее

:pig - весел празник от мен
Не знам липсата на апетит дали има нещо общо с нощната хрема, или с бъбречето. За второто ще разберем другата седмица. Направо лудвам като не иска да яде 

Не съм свикнала да се гледам такава, не приличам на себе си. Обаче понеже бебо ме буди по 2 пъти нощно време (в 1 и 4 часа) с това запушено носле, сънят ми е все така накъсан и нямам достатъчно енергия за спорт. То и без спорт вечер съм гроги. И мен ме поканиха на две изпращания, но не смятам да ходя, нямам какво да облека, не мога да отида облечена с тениска на баща ми
Направо ме гръмна с твоите спомени...
кафето от мен и честито на всички празнуващи
, а отивай на изследвания, че това кръвно... Браво на каката за матурите!