МАРТЕНЧЕ 2010 расте и хубавее,а мама по разходки с него вършее(3)

• 26 208
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
elmaz da А derma крем за бебешко дупе,против подсичане

# 706
Кали, аз съм elzas, а не elmaz.  smile3503

# 707
  • София
elzas, по-добре не редувай памперсите, а намери кои са най-добре. Тези с алоето не са ли Актив бейби (обикновените). Аз използвам премиум кеър, защото имат мрежичка против ако и това ни спаси заедно с крема. От пуфис й се изрива дупето всеки път, дори само 1 пелена да сложа. И аз знам, че Хъджис са добри, но не съм ползвала, а Либеро нямат малки пакети и не е рентабилно да се пробват. Най-добре пробвай премиум кеър, само тях няколко дни и като мажеш с кремче Судокрем или друго, и ако няма никакъв ефект пробвай други памперси.
А какво означава elzas?

# 708
ahoney, ползвам на ПАМПЕРС точно тези, които ти казваш. Premium Care ползвам (Pampers Premium Care има 5 защитни ленти, които съдържат алое вера и осигуряват тотален комфорт за крехката и чувствителна кожа на бебето) и имам и едни други с лайка - Sleep & Play (Те са по-тънки от стандартните, което ги прави изключително подходящи за топлите летни месеци). Ще видя и аз какво ще направя с тея памперси. В голяма чуденка съм.
А относно това, какво означава ника ми - това е област във Франция на границата с Германия.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 20:27 от elzas

# 709
elzas извинявай голяма съм блейка Embarassed Embarassed Embarassed

# 710
  • София
ahoney, ползвам на ПАМПЕРС точно тези, които ти казваш. Premium Care ползвам (Pampers Premium Care има 5 защитни ленти, които съдържат алое вера и осигуряват тотален комфорт за крехката и чувствителна кожа на бебето) и имам и едни други с лайка - Sleep & Play (Те са по-тънки от стандартните, което ги прави изключително подходящи за топлите летни месеци). Ще видя и аз какво ще направя с тея памперси. В голяма чуденка съм.
А относно това, какво означава ника ми - това е област във Франция на границата с Германия.  Simple Smile
Слийп енд плей са най-простите памперси, от тях също се подсича.

# 711
Мамчета здравейте.
Първо да честитя именниците.Да са живи и здрави.
SUDOCREM  Peace
Мами на мен ми се плаче вече от тез колики.Не издържам вече да я гледам как се гърчи от болка.какво да и давам незнам как да я друсам незнам newsm45.Вече и аз плача с нея.Ох оплаках ви се  и тя почна чао сега от мен

# 712
Ели   Hug и от мен препоръка за СУДОКРЕМ  Peace Вълшебно е кремчето. Любо е с много нежна и бяла кожа и това кремче го спасява.
Относно пелените - аз от самото начало си ползвам Пуфис и съм много доволна. Но всичко е индивидуално - на Вики на Ахони явно не й понасят. Различните бебета са с различни кожа и реагират различно. Любо се зачерви от мокрите кърпички Памперс например. Пробвах и мокрите кърпички на Нивеа и Хип. От тези на Хип останах доволна, но са скъпички. Сега ползвам тези на Тео бебе и много ми харесват. Купила съм и такива на Пуфис, но още не съм стигнала до тях.
Относно класацията на бебешки пелени аз и преди съм писала как ги класирам - на първо място Хъджис /но не турските/, на второ Пуфис, на трето Памперс /без Слип енд плей/ и след това всичко останали.
Липсват ми Ения и kali 7....

# 713
Ееее благодаря ви мамчета относно мненията ви за пелените. Голямо благодарско. Утре вземам СУДОКРЕМ-а. А относно Памперс Слийп енд Плей, не знаех, че са най-простите.  Thinking Но щом казвате, вярвам ви.

А я да ви питам, ако пробвам да мажа дупето с преварен зехтин - ммм какво мислите? А как го превявате? В какъв съд, на водна баня предполагам.

Красинка, какво даваш за коликите?

# 714
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА
ВЛИЗАМ САМО ДА МИ ПОЧЕРПЯ ЧЕ ДНЕС ИМАМ ИМЕН ДЕН (на ли съм красивата Елена Joy Joy Joy)

ahoney благодаря за пожеланията скъпа. Много жалко че не беше хубаво времето в неделя и неможах да дойда на парада да се видим. Но като се стабилизира времето ще се видим непременно.

# 715
ВИЖТЕ КАКВО ОТКРИХ МОМИЧЕТА!!! ЗА ПОЛЕЗНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА КОЛАСТРАТА

http://www.bb-team.org/articles/2860/#axzz0oaoADHDM

# 716
Божеееее, моето бузенце спи от 18 часа. Ама няма ли да става това дете вече, че кога ще се мием, преобличаме, кога ще играем, защото и това ще го има, да ядем, ча да се умори достатъчно и да спи до сутринта. Ох, дано се събуди скоро.

# 717
Гледам, че си говорите за памперси та да кажа и аз.
Вече натрупах богат опит с всички памперси на българския пазар.
Та накратко:
Либеро - страхотни са, но стават според мен само за зимата, защото са доста дебели.
Хъджис - като цяло хубав памперс, не пропуска, но за мен недостатъка му е, че е доста твърд
Молфикс - отврат, само от един дупето на Божидар стана кръв червено.
Пуфис - хубав е памперса, тънък, но специално на Божидар стои много стегнат в крачетата и му прави едни такива червени ленти.
Чико - като цяло ми хареса, 1-2 пъти през нощта пропусна.
Еви бейби средна хубост, вечер пропускат.
Памперс - на моето дете най-точно паснаха тези памперси, НО само и единствено ТУРСКИЯ вариант, за мен той е далеч по-качествен от този,който е на нашия пазар.

Иначе Судокрема на Божидар въобще не му оправя дупето.Най-доволна съм от крема на Клоран и този на Бюбхен.

# 718
Elzas давам в момента Инфакол,този който е на българския пазар.Давах преди Еспумизан Саб симплекс чайчета майчета нищо не помагаааа.Кво да правя вече незнам цялата аптека ли да изреждам,билкар ли да ставам Simple Smile.Оф смея се ама хич не ми е до смях.До преди малко newsm45.Био гая не смея да купувам че тези пробиотици ми се струва че док трябва да ни ги изпише. smile3511 smile3511 smile3511Май скоро ще се побъркам.

# 719
красинка, включвам се заради коликите. Да споделя малко опит. Габи имаше колики от 4-тия ден до края на втория месец. Нищо не помага. Комбинирах Инфакол с Биогая, в смисъл давах по обяд едното, а вечер другото. Знам, че и Колийф-а помага също. Варях чай от лайка, копър, анасон и чая на Хипп. Топлех вечер кърпи и и ги слагах на коремчето. Ревовете бяха безкрайни. Най-гадно беше, когато имаше кризи през нощта и сутрин много рано. Люшках я, гушках я, милвах я, нищо не помагаше.  Едва ли това те успокоява, ноооо.... Въоръжи се с търпение и това е. Моли се да минават бързо и така....
И още нещо по въпроса - капките ги давай преди ядене, а чайчетата да са леко топли, да не са студени. За да я успокояват. Кураж, мила. Един ден ще се събудиш и твоето детенце няма да има колики.
А до тогава има нужда от спокойна майка, която много да я гушка и да не ПЛАЧЕ С НЕЯ.

Общи условия

Активация на акаунт