заден ринит

• 16 344
  • 26
  •   2
Отговори
# 15
И аз скоро във форума прочетох за цинабсина, но пусто нито един от лекарите, при които ходим не ми го изписва и се чудя дали да почна на своя глава да давам от него, защото правим напоследък често задна хрема, от там слиза надолу и се влошаваме после с бронхити и подобни неща!  newsm78
И аз съм в такава чуденка Thinking
Доволна съм от Тонзилотрен - препарат за лекуване на ангини на тази фирма и може би ще рискувам и на своя глава ще почнем  превантивно да вземаме 3х1. Защото и при нас винаги хремата е задна и се дави жестоко и много повръща от гадните сополи Sick
Здравейте,
Питали ли сте за Цинабсин вашия личен лекар? Къде работи той? Как разбрахте за Тонзилотрен?

# 16
Тонзилотрен ни беше препоръчан от лекар-педиатър. Запознахме се с него инцидентно, защото бяхме в чужд град, далеч от вкъщи и се наложи консултация с лекар. Честно казано много съм доволна от начина на проведеното лечение, въобще от цялото отношение на споменатия педиатър. В последствие винаги когато имаме в къщи проблем с гърлото (най-често аз), го изплозвам и съм много доволна от бързия ефект.
Относно Цинабсин - колебая се, защото имаме и ринит, който е с характер на алергичен (винаги навън ни теква нослето, независимо от сезон, температури и т.н). Наскоро изкарахме леко 1 вирус, с обилна хрема, стичаща се назад и от там давене и повръщане. Мислите ли, че е удачно сега тепърва да почна да давам превантивно Цинабсин?

# 17
Здравейте,
Настина  е добре да изясните на какво се дължи хремата - дали е алергична или не? Това ще определи кой продукт да ползвате. Принципно се комбинират Инфлуцид и Тонзилотрен при настинки и силни болки в гърлото, може и Инфлуцид и Цинабсин, както и Ринитал и Инфлуцид. Не се комбинират Тонзилотрен и Цинабсин, защото имат близко действие. Ринитал е за алергично възпаление, тоест ще ви свърши работа, ако в основата е алергия.
Дайте по-подробно описанието на състоянието на детето, за да можем да бъдем по-полезни със съветите.

# 18
Благодаря Ви за вниманието Hug
Винаги когато сме навън, независимо от сезон, температури, най-вече ако духа вятър и пече слънце теква нослето. Прозрачен течен секрет. Това е постоянно. Когато имаме здравословен проблем се започва със силно хъркане на нослето и задна хрема, обилно стичаща се назад, от което дъщеря ми се дави и повръща. По този начин протичат всичките и хреми - дави се и започва да кашля само в легнало положение, когато секрета се стича назад. В момента е здрава и въпроса ми е има ли нужда превантивно да давам нещо за хремата?

# 19
Здравейте!
Искам и аз да попитам за ЦИНАБСИН - каква е дозировката за дете на 4,6г.?
Изследванията не показват нищо в носа и гърлото,но постоянно има хрема.

# 20
Винаги когато сме навън, независимо от сезон, температури, най-вече ако духа вятър и пече слънце теква нослето. Прозрачен течен секрет. Това е постоянно. Когато имаме здравословен проблем се започва със силно хъркане на нослето и задна хрема, обилно стичаща се назад, от което дъщеря ми се дави и повръща. По този начин протичат всичките и хреми - дави се и започва да кашля само в легнало положение, когато секрета се стича назад. В момента е здрава и въпроса ми е има ли нужда превантивно да давам нещо за хремата?

При вашето положение е добре да прилагате Цинабсин при настинки и изостряне не хремата, защото той бързо овладява запушването на носа, което описвате. Когато детето е добре, не е необходимо нищо.

Сега през преходния сезон можете да му направите едномесечно укрепване на имунната система с Имунокинд.

# 21
Здравейте!
Искам и аз да попитам за ЦИНАБСИН - каква е дозировката за дете на 4,6г.?
Изследванията не показват нищо в носа и гърлото,но постоянно има хрема.

Дозировката е по 1 таблетка на всеки час - като бонбон в устата - 8 пъти в течение на 2 дни. После по 1 таблетка по същия начин 3 пъти дневно. Продължавате лечението две седмици. Информирате ме за ситуацията, за да преценим следващите стъпки.

# 22

При вашето положение е добре да прилагате Цинабсин при настинки и изостряне не хремата, защото той бързо овладява запушването на носа, което описвате. Когато детето е добре, не е необходимо нищо.

Сега през преходния сезон можете да му направите едномесечно укрепване на имунната система с Имунокинд.
Благодаря за отговора Hug
Давах Имунокинд за подсилване на имунитета есента (тогава пробиваха и кътниците), сега наблягаме на пресни плодове и зеленчуци Peace

# 23
Здравейте,

Разбира се храната е много важен момент. Добре е да знаете, че Имунокинд е подходящ при промени - като тръгване на детска градина и ясла, защото поради психологически причини и стрес децата могат да боледуват по-често. Пък и тогава детето е изложено на повече вируси.

# 24
Здравейте,дами!Нашият проблем е следния-от м.април започна заден ринит, от който кашляме сутрин-изкашляме храчки.Правихме изследване/носен секрет/ за стафилококи-беше положителен.Правихме един курс на лечение с Бактробан по предписание на УНГ специалист.След 2 седмици направихме контролен секрет, който е отрицателен.Цялото семейство се изследвахме и сме ок.Но бебчо продължава да кашля храчки.Педиатърката казва, че не е необходимо нищо да правим.Просто изчакваме само да спре.Но вече 3 месеца.....Моля за съвет!Благодаря

# 25
http://www.zemianazaem.com/archives/65
Някъде в тази статия прочетох, може и в друга да е, че млякото е слузообразуващо и е причина за слабия имунитет. Организма се опитва да се очисти от тази слуз чрез хремата и храчките.
Храната е най-доброто лекарство, но тя може да бъде и най-големия ни враг!
Децата ми сега са на 4 и 6 години и от както им спрях млякото и млечните продукти не са боледували. Установих, че и киселото мляко е много вредно.

# 26
Благодаря за отговора!Интересното е, че процеса започна още докато бебчо беше изцяло на кърма?!?!?!

Общи условия

Активация на акаунт