СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011

• 32 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Да питам, ако детето е прието тази кампания и е записано, а след това отписано пак ли си ползва точките по първо желание?

Да! Grinning

"12.3. Детето ми е класирано и записано през ИСОДГ, но желая да го преместя. Какво е необходимо, за да мога да ползвам пак точките от поредността на желанието, по което е класирано? 

В рамките на текущата учебна година, в която е записано, няма да можете да ползвате отново тези точки, освен ако не го отпишете от детската градина, която посещава към момента. Тези точки автоматично ще бъдат възстановени за следващата учебна година."

Мерси!

# 721
Момичета, здравейте!!! Имам един въпрос, който е малко спам, ама няма кой друг да попитам, а ме интересува и ще Ви бъда благодарна за отговорите.
Моето дете изгуби всякакъв шанс за ОДЗ според мен, защото сме 9 по ред чакащи, което равно на 0, нали Embarassed Подали сме молба за чиста ясла на бул. Рожен и нат сме с вх.номер 51. Въпроса ми е в яслите по вх номер ли приемат или и там има значение набора на детето, а ние сме 2008г. родени? И също ме интересува как са класиранията във времето на яслите? първото ми казаха по телефона, чеще е на 01,6,2010. ОК, обаче аз предполагам че ще бъдат приети и деца, които са се презастраховали при кандидатстването и сега да кажем са приети в ОДЗ, но ще ги приемат и в яслите. Те там всъщност няма да се запишат , но логично ще ги има в приемните списъци. Поне така разсъждавам аз. Съотвено второто класиране там веднага след първото ли е или е септември, че съм чула и тази версия, а моето майчинсто е до02,09,2010 и не го ли вземат става лошо.....

# 722
Здравейте отново .  newsm78 Интересно ми е как едно и също дете кандидатства в няколко  детски градини и има един и същи брой точки без да  се променят. Сега отново кандидатства  и има 10+ точки в 127 ОДЗ . Кандидатствало в 99 ЦДГ -филиал и е имало 10,1т.По интересното е, че е кандидатствало и в 99 ЦДГ -централа и там е с 10,1т.Същото е кандидатствало и в 127 ОДЗ -бл.91 и там е с 10,1т.Детето е прието в 7 ОДЗ с 10+ т.  Thinking

# 723
  • София
sus, в ДЯ мисля, че приемат по входящ номер. Предполагам, че няма разделение по набори, т.е. приемат и 2008 и 2009. В ОДЗтата разделението на ясленските групи също е условно.
На Рожен може и да имате шанс. Не помня Ками какво каза, май приемат по 50 деца.
Аз все още не съм подавала молба за ДЯ, но си мисля, че вече няма смисъл и там.

tkrasteva10, при 10+т е малко трудно да се каже колко точно са реалните точки на детето.

# 724
Здравейте отново .  newsm78 Интересно ми е как едно и също дете кандидатства в няколко  детски градини и има един и същи брой точки без да  се променят. Сега отново кандидатства  и има 10+ точки в 127 ОДЗ . Кандидатствало в 99 ЦДГ -филиал и е имало 10,1т.По интересното е, че е кандидатствало и в 99 ЦДГ -централа и там е с 10,1т.Същото е кандидатствало и в 127 ОДЗ -бл.91 и там е с 10,1т.Детето е прието в 7 ОДЗ с 10+ т.  Thinking

Виж на лични за същото дете ли става въпрос, за да не му пиша името тук. Ако да на първо класиране е бил с 13т., а сега кандидатства за преместване с12т. питах ИСОДГ.

# 725
  • Банкя

Виж на лични за същото дете ли става въпрос, за да не му пиша името тук. Ако да на първо класиране е бил с 13т., а сега кандидатства за преместване с12т. питах ИСОДГ.

Това дете го обсъждахме и на предната страница. Peace Grinning

# 726
Благодаря ти , АН Мари. Ако за 1 място не ни приемат ще е направо ужасно. Но котато съпругът ми е подавал молбата там Директорката и тази която я е взела казала нещо от сорта, че   шанса бил голям да влезе и аз се надявам!!!. Пък и това друго не ми остана. Laughing

# 727
Mamma_Tz - ДА същото е
Вижте списъците- Преди класиране на 23.4.2010 г. на въпросните детски градини .За да не пиша името на въпросното дете . Нещо ни мотат тези от ИСОДГ.

# 728
  • София
Благодаря ти , АН Мари. Ако за 1 място не ни приемат ще е направо ужасно.
Щом директорката е казала, че шанса е голям... Предполагам не всички деца ще се запишат. Както и ти писа може някои от децата да са приети в ясленска група в ОДЗта.

Аз писах една статистика за ОДЗтата в Надежда, може би е на предната или по-предната страница.
Чистите ясли в квартала са малко.

Второто класиране в ДЯ не знам кога се провежда. И има ли такова. И изобщо каква е кореспондецията м/у ДЯ и ОДЗ, или ДЯ и ИСОДГ. Смисъл да се премахват кандидатури на вече приети деца в ОДЗ.

# 729
Второто класиране в ДЯ не знам кога се провежда. И има ли такова. И изобщо каква е кореспондецията м/у ДЯ и ОДЗ, или ДЯ и ИСОДГ. Смисъл да се премахват кандидатури на вече приети деца в ОДЗ.

Според мен изобщо няма такава кореспонденция.. Най-вероятно яслите си обявяват срок за записване и като изтече проверяват свободните места и дозаписват следващите и така докато се запълнят групите. И аз още не съм проверила кога са класиранията за двете ясли, в които сме подали молба. Дано не изпусна срока от мотане. ooooh!

# 730
  • София
Май наистина е удачно да се постави въпроса на РГ за включване и на ДЯ в системата на ИСОДГ.
По думите на кмета корупция няма, но в ДЯ има поле за действие Simple Smile

# 731
  • СОФИЯ
Май наистина е удачно да се постави въпроса на РГ за включване и на ДЯ в системата на ИСОДГ.
По думите на кмета корупция няма, но в ДЯ има поле за действие Simple Smile

Поставен е въпросът. И на ГК се постави, Минчева отговори, че е възможно  и чистите ясли да се вкл в ИСОДГ, но не е разговаряла с колегите, в чиито ресор са те - по спомен зам.кмет по здравеопазване /може и да греша/.

# 732
За 127 ОДЗ пак.
Виждам и аз едни деца (не цитираното), които ме озадачиха. Дали да не пиша в обратната връзка и ако пиша - какво да питам? Предполагам, че няма да ми отговорят 10+ колко са, а и не ме интересува. От къде ли за кратко време получаваш още 3 точки? В списъци от преди 10 дни по други градини няма такова нещо.. Thinking

# 733
  • София
Аз отдавна вече не следя 127мо.
2008ми набор - 1 място за гранична група (8.2т) - 10 деца
2007ми набор - 22 места за гранична група (8.1т) - 54 деца

# 734
За 127 ОДЗ пак.
Виждам и аз едни деца (не цитираното), които ме озадачиха. Дали да не пиша в обратната връзка и ако пиша - какво да питам? Предполагам, че няма да ми отговорят 10+ колко са, а и не ме интересува. От къде ли за кратко време получаваш още 3 точки? В списъци от преди 10 дни по други градини няма такова нещо.. Thinking
Ще ти кажат колко са общо точките ако питаш за конкретно дете, но не и по кой критерий са. А откъде и как не е ясно,а  и те не зная.
Ще ти отговорят, че всички заявени предимства ще бъдат проверени при записване от директора.

Общи условия

Активация на акаунт