Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 093
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
O-o-o, да! Точно това е! Кой го е писал?!

# 211
Ааа, не съм аз Mr. Green Party Hug

# 212
Беше насочен към мен vania??имаше още нещо

# 213
  • София
хммм, много интересна гледна точка...от кой е това?!

# 214
  • до една звездичка

Ааа, скива ли как познах! Laughing
Не е нито House baby, нито Естел.
Не върви да ти кажа от кого е тук, в темата. Не е прилично, някак. Peace

# 215
Довечера ще бъде доста интересно. Чакам с нетърпение да видя Ферхунделата с новата си рокля.

# 216
Ааа, скива ли как познах! Laughing
Не е нито House baby, нито Естел.
Не върви да ти кажа от кого е тук, в темата. Не е прилично, някак. Peace
В такъв случай публично поднасям искрени извинения на Housse Baby и Естел.  Embarassed Дълбоко съжалявам, наистина започвам да изкуквам вече.  Praynig Heart Eyes Как съм могла въобще да допусна. Blush

# 217
Да, soya-fen, аз съм такова добро същество hahaha Joy Публично ти приемам извиненията, от които няма нужда Laughing Hug

# 218
Да, soya-fen, аз съм такова добро същество hahaha Joy Публично ти приемам извиненията, от които няма нужда Laughing Hug
Този пост е бил от някой минаващ. Как съм могла да допусна че един редовен листопадец или листопадка може да напише подобни неща. Покайвам се дълбоко. Praynig

# 219
Мисля,че потребителката писала този пост е с ник нейм vania1954   Peace

# 220
Мисля,че потребителката писала този пост е с ник нейм vania1954   Peace
PeaceДоколкото можах разгледах има само един пост (посочения) Не трябва да се обръща такова внимание. Ние сме един колектив ''Листопадци'' било то за добро или лошо понякога се спречкваме в желанието си да обеди събеседника в даден въпрос,но въпреки това сме едно семейство .  bouquet

# 221
Точно така Ивона,едно семейство сме щом по цял ден сме тук заедно!   bouquet
И аз сам имала спречкване с Дега,но това е отдавна забравено,сега мога да кажа,че до като чета нейни мнения откривам голяма прилика с моите.   Peace  bouquet
Пък и  като гледам, нашата тема е най-хубава в целия форум,за това не трябва да я "цапаме" с караници! newsm51

С нетърпение очаквам сериите довечера,3 дни без Листопад ми си сториха като 3 години!  Crossing Arms  Да видим какви каши,ще забърка пак фъртуната Ферхи.  newsm78  #Crazy Twisted Evil

# 222

С нетърпение очаквам сериите довечера,3 дни без Листопад ми си сториха като 3 години!  Crossing Arms 

И аз така!!! Малко остана Popcorn tv

# 223
Приятно гледане ви пожелавам   bouquet  bouquet

# 224
Всеки момент ще почне сериала и аз вече съм се заредила пред ТВ в очакване.

Общи условия

Активация на акаунт