Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 124
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
ок ще следя цяла седмица кой какво пише и до петък ще съм си избрала човек за номинациите.  Hug

# 151
ок ще следя цяла седмица кой какво пише и до петък ще съм си избрала човек за номинациите.  Hug

А ние имаме ли право да предлагаме някого?  newsm12

# 152
Разбира се.  Hug
Ама се предлага събота и неделя.  Flutter
Сега Ивона предложи категория само да види дали ще я одобрим. Хора за тази категория се предлагат събота и неделя.  Peace

# 153
ок ще следя цяла седмица кой какво пише и до петък ще съм си избрала човек за номинациите.  Hug
Е намерихме решение  Party

# 154
А за ''Смешен петък''?

# 155
Аз съм много ЗА  newsm44
Ама не съм само аз тука. Да кажат и другите.  Blush

# 156
Аз съм много ЗА  newsm44
Ама не съм само аз тука. Да кажат и другите.  Blush
Ще изчакаме и другите и ще решим заедно всички   bouquet

# 157
Мерси, ще предлагам събота и неделя, а  за "Смешния Петък" не вярвам някой да има против ще се получи много забавно. Ивона е доста иновативна   bouquet

# 158
Мерси, ще предлагам събота и неделя, а  за "Смешния Петък" не вярвам някой да има против ще се получи много забавно. Ивона е доста иновативна   bouquet
Благодаря!Днес съм на кеф. Можеби защото имах леки часове Joy  bouquet

# 159
Аз съм ЗА номинациите за неконфликтен потребител, но или трябва да пада голямо четене или всеки си номинира, защото така е преценил. Пак ще е интересно.
И за смешния петък съм навита, но какво по-точно ще бъде? Пак ще е забавно де.

bouquet за тези, които са обърнали внимание на аватара ми и са ме поздравили.

# 160
Аз съм ЗА номинациите за неконфликтен потребител, но или трябва да пада голямо четене или всеки си номинира, защото така е преценил. Пак ще е интересно.
И за смешния петък съм навита, но какво по-точно ще бъде? Пак ще е забавно де.

bouquet за тези, които са обърнали внимание на аватара ми и са ме поздравили.
Ами,за да не спамим може нещо случило ти се в ежедневието,което ти е напомнило за сериала..

# 161
soya-fen да не си помислиш, че нещо съм се обидила или съм го приела навътре, но можеш ли да изнамериш този мой коментар, че ми стана адски интересно hahaha В смисъл, аз не си спомням какво съм писала и ми е интересно как съм ги наредила hahaha Hug
sinite o4i страхотен ти е аватара Heart Eyes
Аз съм За номинациите и За "Смешния петък" Peace Hug

# 162
Ами,за да не спамим може нещо случило ти се в ежедневието,което ти е напомнило за сериала..

Аз се сещам за две такива неща. Прословутия израз "Да ти е сладко" и там, където Калин беше видял Хайрието да минава покрай него.  hahaha Joy Joy Joy
Ама за други такива не се сещам. Сещам се де, ама не са весели.  Blush

# 163

Аз се сещам за две такива неща. Прословутия израз "Да ти е сладко" и там, където Калин беше видял Хайрието да минава покрай него.  hahaha Joy Joy Joy
Ама за други такива не се сещам. Сещам се де, ама не са весели.  Blush
E до петък има време  baby_neutral Blush

# 164
Много ми е приятна компанията ви,но утре съм 1 смяна и докато се приготвя за сън ще стане 12часа,а  г-ж не може без мен.Така,че ще се оттеглям пожелавам ви леки сънища  luvbed а на нощните птици приятно прекарване.

Общи условия

Активация на акаунт