Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 160
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Боже,боже и аватарите ни крадат  Crossing Arms за 2 път вижте 2:12 не знам на кои беше, но съм сигурна,че някои го имаше от нас http://vbox7.com/play:45916eab

Crazy Хе-хе-хе - половината снимки са взети от блога тук: http://listopad-bg.blogspot.com/2010/04/blog-post_20.html#more  Mr. Green Дори последователността на показване е същата - лично аз съм ги събирала от различни източници в нета и съм ги комбинирала в този ред Twisted Evil Но няма лошо - нека да ги ползват в клипчета Hug А снимката от 2:12 е колаж на Али Ръза  bowuu

А тая вечер без серии ми е една такава скука, чак на сън ме избива и като нищо след малко може да гушна... възглавницата Party

# 136
Ейййй да свърши веднъж БТТ, че да не чакаме чак до вторник. То голяма почивка - 3 дни  Whistling
Ледената кралица благодаря, че каза за какво е депресиран Оуз (от статията).   bouquet

# 137
  • Пловдив
Ейййй да свърши веднъж БТТ, че да не чакаме чак до вторник. То голяма почивка - 3 дни  Whistling
Ледената кралица благодаря, че каза за какво е депресиран Оуз (от статията).   bouquet
Няма проблеми - снощи докато ровех за повече подробности около раздялата на Ферхунде и Левент, попаднах на подобна статия за Оуз (само не ме питайте с моя минимален турски и чичко Гугъл през колко првода от турски, през английски, руски и немски минах, докато го докарам до нормален български Crazy Sunglasses)... и в нея пишеше подобни неща - с две думи е изпаднал в депресия човека... Ма нормално де - пролет е   bouquet, всичко се събужда за живот и точно по това време човек вижда трезво нещата около себе си... Но е похвално, че скандалджията Оуз се е замислил над истинския си живот... сега остава да видим наяве какви ще ги сътвори  Twisted Evil

П.П. Честит ти нов аватар - много готино се е получил. Браво на Соя-фен bowuu за творението, става все по-добра в това  bouquet

# 138
Може и да е коментирано но...За каво ще гласуваме другия път в блога на Ледена кралица?

# 139
Явно и в живота Оуз е лошо момче, което остава неразбрано от другите.  Flutter
За номинациите има предложение за най-безкофликтен потребител във форума.  Peace

# 140
Явно и в живота Оуз е лошо момче, което остава неразбрано от другите.  Flutter
За номинациите има предложение за най-безкофликтен потребител във форума.  Peace
Ами ако всички са съгласни Simple Smile

# 141
Ванилия75
Хрумна ми една идея тай ката напоследък всички сме ''напрегнати в коментарите си'' ви предлагам след края на фен и анти фен класацията на ''Ферхунде'' да направи нещо подобно:''Най-безконфликтен член на тамата'' мисля, че ще ни подейства добре baby_neutral  bouquet

# 142
Аз съм навита за тази номинация. Ама какви ще са критериите за нея?  Thinking
Ние отвреме навреме си се поскарваме и посдърпваме за този или онзи герой. Нормално е, защото филма предизвиква различни емоции у нас. Ама общо взето повечето гледаме да спазваме добрия тон и да не минаваме в лични нападки. Какъв трябва да е безконфликтния човек? Да е съгласен с всичко и всички ли? newsm78
Това много трудно се постига при толкова сложно образи във филма.  Thinking
Не се заяждам. Питам само, за да си изчистя критериите, за да знам кой да предложа.   bouquet

# 143
Ние отвреме навреме си се поскарваме и посдърпваме за този или онзи герой. Нормално е, защото филма предизвиква различни емоции у нас. Ама общо взето повечето гледаме да спазваме добрия тон и да не минаваме в лични нападки. Какъв трябва да е безконфликтния човек? Да е съгласен с всичко и всички ли? newsm78
Не се заяждам. Питам само, за да си изчистя критериите, за да знам кой да предложа.   bouquet

ами Тук трябва да се помисли newsm78 Може би човек,които се обосновава без нападки било то лични или към даден герой...   bouquet Какво мислите?

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 21:43 от Ивона1

# 144
Трудна задача.   newsm78
Като се сетя само, че по отношение на Ферхи всеки пали фитила, и нападките към героинята трудно се спестяват. С Лейля и Неджля е същото.  #Crazy
А личните нападки всички ги избягваме и разграничаваме отношение към герой от филма и отношения към потребител.  Thinking
Да помогнат и други за критерии за безконфликтни потребители.  Praynig
Ако си изчистим категорията нищо не пречи тя да е следващата след Ферхунде.  Peace

# 145
Не да е съгласен с всички и всичко.  Naughty Който не прави лични нападки, който да няма агресивен, обиден или пренебрежителен тон, да не употребява груби думи, който не пише единствено само критики по всичко и всички във филма. Това е горе-долу портретът-робот на безконфликтния форумец.
Пак да кажа че миналата тема беше рекорд по нервен тон, обиди и критики. Не специално само Ферхунде, всички бяха критикувани и заклеймявани с настървение, та даже и романтичните писма на Седеф. Спомням си един пост мисля че на House Baby   беше - направо ги изпозастреля всичките!  Laughing Да се чуди човек защо въобще гледа филма. Мисля, че беше нещо нервирана и си го изкара на героите от филма.  Laughing

# 146
Не да е съгласен с всички и всичко.  Naughty Който не прави лични нападки, който да няма агресивен, обиден или пренебрежителен тон, да не употребява груби думи, който не пише единствено само критики по всичко и всички във филма. Това е горе-долу портретът-робот на безконфликтния форумец.
Пак да кажа че миналата тема беше рекорд по нервен тон, обиди и критики. Не специално само Ферхунде, всички бяха критикувани и заклеймявани с настървение, та даже и романтичните писма на Седеф. Спомням си един пост мисля че на House Baby   беше - направо ги изпозастреля всичките!  Laughing Да се чуди човек защо въобще гледа филма. Мисля, че беше нещо нервирана и си го изкара на героите от филма.  Laughing
Мисля,че e добре ,а спрямо личните обиди и такива е имало дори бяха тръгнали (не помня кои)  да ''прогонват'' по-малките което за мен лично беше много грубо все пак всички имаме равни права.

# 147
soya-fen аз също съм против личните нападки, ама като ме нерви някой герой бих искала да мога да си го кажа тук във форума.  
Теб като те дразни Ферхи как си го казваш.  Flutter
В същия ред на мисли като ме радва някой ще си пиша, че ме радва. В момента ме радва само малкото Айше, защото ги казва по детски  нещата, ама все изразява гласно това, което всички си мислят, ама никой не смее да изрече на глас.  Flutter
Ахмед и Нехир също ме радват. Ама си мисля, че донякъде Нехир прекалява с търпението на Ахмед.  Crossing Arms
Това с деленето на малки и големи не е ли вече минало.  newsm78

# 148
soya-fen аз също съм против личните нападки, ама като ме нерви някой герой бих искала да мога да си го кажа тук във форума.  
Теб като те дразни Ферхи как си го казваш.  Flutter
В същия ред на мисли като ме радва някой ще си пиша, че ме радва. В момента ме радва само малкото Айше, защото ги казва по детски  нещата, ама все изразява гласно това, което всички си мислят, ама никой не смее да изрече на глас.  Flutter
Ахмед и Нехир също ме радват. Ама си мисля, че донякъде Нехир прекалява с търпението на Ахмед.  Crossing Arms
Има разлика от това да изказваш не симпатии и да обиждаш  Peace

# 149
Олеееее явно от вчера сървъра при мен нещо се е скапал... Пропуснала съм десет страници от темата  bash bash ..... Все тая. Прочетох я вече
Оформлението отново е страхотно!!!! Благодаря за това, което правите за комфорта ни като влезем във форума

Честито на sinite o4i за новия аватар! Много е Убавичък newsm76

Радвам се, че новата тема, анкетата и тонът ни са така позитивни, надявам се до края на темичката така да го караме.

Сега относно анкетата- естествено писах Фикрет и Тахсин. Намерих нещо много хубаво назад и се извинявам, че не можах да го цитирам, но 100% щях да го забравя докато дойде момента за писане на отговора
 Това е едното:
Цитат на: Mama_Nana в Понеделник, 03 Май 2010, 08:47
soya-fen
Много ми е трудно да избера една опция от анкетата. В различни периоди от живота, човек възприема любовта по различен начин, но винаги е едно приятно, неописуемо чувство. Гласувах за Таксим и Фикрет, защото там всичко тръгна от нищото - нямаше планове, амбиции, задни мисли. Просто оставиха нещата да се случват.

И другото:
Али-Ръза и Хайрие - Те се обичат, но я няма страстта, което прави отношенията им скучни. Хубавото е, че след толкова много години все още са предани един на друг.

Седеф и Шефкет - Ако Седеф беше малко по - отракана, не се обличаше като момиченце и беше действала в самото начало, преди Шевкет да залитне по Ферхунде, щяха да са чудесна двойка, защото си отиват много като характери.

Неджля и Джем - Джем е Мистър Перфектен, но Неджля има нужда от някой страстен, първичен и непредвидим като Оуз. Явно я привлича опасното и дивото...

Джан и Лейля - Всеки на неговата възраст въздиша по млади момичета. Лейля не трябваше да му дава надежди. Вярно, че тя го възприема повече като приятел, а и наистина има нужда от такъв, но не може да се каже, че е съвсем невинна, тя много добре знае, че за него не е само приятелство.

Джан и Ойя - Бракът им беше в криза. Добре, че се появи Лейля, за да се сети Ойя да започне да обръща повече внимание на мъжа си. Напоследък започна да се издокарва и да си освобождава повече време за семейството си. Жалко, че се сети късно. Иначе си отиват като двойка.

Тахсин и Фикрет - Те си умират един за друг. И са чудесна двойка. Но на Тахсин не му стиска да постави майка си на мястото й. Отдавна трябваше да й каже да се махне.   

Ахмет и Нехир - Нехир преиграва. Много неестествено ми изглежда поведението й. Сценаристите са прекалили. Иначе са точно един за друг. За любовта няма възраст - дори и на 90 пак можеш да си лудо влюбен. Тялото се променя, но сърцето не.

Оуз и Неджля - Страст има, но само със страст не се живее. Оуз е егоист, Неджля е горда. Това не е любов.

И най-накрая извинявам се, че Ви досадих така с "романа" си, ама какво да правя. Благодаря на тези, коитого прочетоха Joy

Общи условия

Активация на акаунт