Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 119
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Лека нощ и от мен. Отивам да гушкам възглавничката.   sleepuu

# 166
  • У ДОМА
Боже,боже и аватарите ни крадат  Crossing Arms за 2 път вижте 2:12 не знам на кои беше, но съм сигурна,че някои го имаше от нас http://vbox7.com/play:45916eab

Ами не е аватар! Това е колаж на Лейля правен от мен.

sinite o4i -много хубав аватар! Ей да му завиди човек на Оуз за целувките дето получава! newsm62

я вижте какво ви спретнах набързо

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 02:43 от АЛИ РЪЗА

# 167
  food010
Ей,много поспалив народ днес....Правилно ли прочетох-нямало да има серии-защо?....  newsm78

# 168
Добро утро момичета!
По едно кафенце

някои го обичат с каймак  Wink

аааа biskit има си 2 серии днес.  Heart Eyes

# 169
 doh Сигурно е ставало въпрос за вчера......  Embarassed

# 170
soya-fen да не си помислиш, че нещо съм се обидила или съм го приела навътре, но можеш ли да изнамериш този мой коментар, че ми стана адски интересно hahaha В смисъл, аз не си спомням какво съм писала и ми е интересно как съм ги наредила hahaha Hug
Търсих из цялата минала тема, не можах да открия този пост. Може да бъркам, може да е било в по-предишна тема. Попаднах на един подобен пост на Естел, може да не съм запомнила правилно.

Добро утро на всички и благодаря за кафето! Отлично е!

# 171
Добро утро и от мен. Хареса ми раззеленяването на листопада на Али Ръза. Ако го направи и като цъхнала вишна цена няма да има Simple Smile 3 в 1. Аз само давам идеи ама не се хващам да се науча да правя нещо подобно. Чакам с нетърпение сериите довечера. Да се вкл. вече активно в коментирането им. Защото миналата седмица изпуснах много.

# 172
  • София
добро утро момичета Simple Smile ще се възползвам от кафето Simple Smile))

# 173
  • Пловдив
За всички нетърпеливи и за подгряване на любопитството за довечера: Епизод 132 и 133 - очаквайте...   bouquet

# 174
soya-fen както и да е, няма значение Hug

# 175
  • Burgas
За всички нетърпеливи и за подгряване на любопитството за довечера: Епизод 132 и 133 - очаквайте...   bouquet

БЛАГОДАРЯ  bouquet  bouquet  bouquet

# 176
soya-fen да не си помислиш, че нещо съм се обидила или съм го приела навътре, но можеш ли да изнамериш този мой коментар, че ми стана адски интересно hahaha В смисъл, аз не си спомням какво съм писала и ми е интересно как съм ги наредила hahaha Hug
Търсих из цялата минала тема, не можах да открия този пост. Може да бъркам, може да е било в по-предишна тема. Попаднах на един подобен пост на Естел, може да не съм запомнила правилно.

Добро утро на всички и благодаря за кафето! Отлично е!
Rolling Eyes дай поста че и аз не помня кой и как съм редила

За най-безконфликтен форумец  Rolling Eyes не мога да се сетя никой.Той би трябвало да не спори,а аз помня тези които имат мнение и си го отстояват.

Довечера изпускам сериите така че ще чета утре с интерес.

Покрай Гергьовден ще има ли рязане на серии? Close

За търсачката-ако търся по дума ще стане утре.Надявам се автора на тази мисъл  да се весне и да я каже цялата.

# 177
Rolling Eyes дай поста че и аз не помня кой и как съм редила
wavey

Тоя Оуз къв е прост-взела му Ферхи парите и платила дълга на Шевкет.Да бе да,така се затича да го плаща  Mr. Green tooth

Плета бебешки терлички!  fight fight Терлички,а? fight

Али Ръза ми хареса тази вечер, като каза на Хайрие, че неговите дъщери не са по-добри от Ферхи.  Mr. Green
 Peace сети се най-накрая че е така  Close Само че бая време имаше двоен стандарт-Ферхи-дявол,дъщерите му-ангелчета.  Close

Вчера гледах с ей-такива очи  Shocked да видя Левент-а,ама нъцки.

Тая Седефка толкоз проста милата.Пиши си,пиши,все тая-нЕма да те огрее. Crazy

И двете сестри са ми адски скучни-толкова егоистични и глупави.Няма симпатии към нито една от двете.Може би 0.01% към Неджля защото се държи психически. ...

...Ще има ли анкета Най-грозен мъж?Предполагам Джан ще е победител. Close

Май че беше този.  Laughing Laughing Laughing

Довечера феновете на Ферхунде ще изпаднат в транс като я видят ББ със страхотна черна рокля, презрамки, деколте, гол гръб, просветващ бедър през цепката, в пълно снаряжение сваля Левент, само под обстрела падна не Левент, а приятелят му. Mr. Green Laughing Sunglasses

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 13:13 от soya-fen

# 178
BLAGOADRJA MNOGO ,LEDENA KRALICA  bouquet

# 179
 Twisted Evil била съм нещо ядосана като съм го писала

Кралице,дай снимката от ББ. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт