Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 067
  • 745
  •   2
Отговори
# 480
А Джевро:
-Тахсин, искаш ли да те обрежем отново, г-н Али Ръза не е видял и това  Joy  Joy  Joy
А Нехир беше ли там?Не сега ще бъде.
Джевро:
Вие вече срам нямате. Mr. Green

# 481
  • Варна
 Joy Joy Joy Joy яка сцена, смях се искрено, я ако някой знае да каже левент ще се влюбили във ферхундела или ще си я използва Mr. Green

# 482
На бас, че на Ферхунде й харесва   love001
като я видях как крачеше , като си тръгваше  newsm62

# 483
Такава извънредна работа и аз искам, с такъв шеф "Малоумник"  Embarassed
Какъв шамар, как му зачерви бузата, а  #Crazy
Чак мен ме заболя  #Crazy Ама и той как я разиграва..

# 484
 hahahaКакъв шама, му забиха на ?евент

# 485
Да ме извинявате, ама Неджля за мен е много мръсна, са й се обади Оуз и се сети да ходи на свиждане на батко си.

# 486
Джеврието ми е много смешна и забавна на екран, но в живота си не бих я търпяла и ден.
Тахсин я разби с моминското парти Joy Joy Joy

# 487
Джаврие за Фикрет:
- Тази другата е студена, същински ходещ фризер, ... хем грозна, хем нахална...
Думите на бабето тр. да се обръщат на майтап, и да не се вземат навътре, иначе ще се побъркат.
Обаче забелязвате ли, че сутиена е най скришното място за парите и жълтиците...

# 488
Joy Joy Joy Joy яка сцена, смях се искрено, я ако някой знае да каже левент ще се влюбили във ферхундела или ще си я използва Mr. Green

Мисля,че Ферхундето си играе с него.Още когато на компа си избра компания да се кандидатира за работа.А тоя нещо много бързо хлътна  newsm78

# 489
Не се сдържах за новия пост,
хареса ми Ферхунде как се защити, за това се иска смелост и гъвкав ум, евала й правя.
А Левент не мога да разбера, защо реши да я гони така набързо.

# 490
Хайрието е като сутиенбанк. newsm62 bombs bombs.Всичко там се прибира парички злата.

# 491
Здравейте,
аз съм нова тук - приемате ли нови членове?   bouquet

иначе следя сериала, когато мога - поглеждам форума, но досега не се бях решила да пиша. Но сега не се стърпях - първо ме вбесиха Такинов с това колко бързо забравиха какво е направил Шефкет - все едно е болен, а не крадец. Знам, че синът е на почит в Турция, ама това тяхното .... Неджля я заплюха и още не са й простили, а Щефкетчо - "единствен мой". Излиза, че по-добре д откраднеш отколкото да изневериш?
И баба Джеврие - по принцип много се забавлявам с нея, но мисля, че малко прекаляват сценаристите - никой нормален човек няма да търпи такова чудо - не да ми е свекърва или майка - то бива бива зло и отрова, ама това е просто долно вече. И те седят и се смеят и синчето й не смее да й каже да си затвори устата.
Не знам сигурно ще ме убиете с камъни за мнението, но.... не се сдържах.

# 492
  • до една звездичка
Да ме извинявате, ама Неджля за мен е много мръсна, са й се обади Оуз и се сети да ходи на свиждане на батко си.

Ша Та извиняваме, няма страшно! Whistling

Хайрието е като сутиенбанк. newsm62 bombs bombs.Всичко там се прибира парички злата.

Tо това май е типично за туркините?...

# 493
Само на мен ли ми се струва или озвучаващите Лейля и Ферхунде бяха хремави говореха гърлено.

# 494
- Шефкет, сине, едничък мой, ... как се държът с тебе, добре ли се чувстваш там?
Ужас, адски ме подразни това ooooh! Фикрет и Тахсин са много сладички, дано роклята е хубава Flutter Неджлята и тя не знае какво иска, отново! Джемчо пак и се предлага, ама и Оузчо сега като и пише писамца и тя пак на 2 стола ще е Naughty Peace

Общи условия

Активация на акаунт