Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 62 466
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • до една звездичка
 Аз искам да видя Джеврие на плаж! Joy

Не може! Naughty По брега е хладно, духа, ако вземе да кихне?... Crossing Arms
Ще оп*к*е положението... Joy

# 586
Видях,че има доста хора ЗА или ПРОТИВ сте за смешен петък?

# 587

Явно сме започнали с смешен петък  hahaha hahaha

# 588

Явно сме започнали с смешен петък  hahaha hahaha

Ами решено е  Party

# 589
Петинка Извинявай,че те пренебрегнах ДОБРЕ ДОШЛА   bouquet,предполагам,че не знаеш за смешен петък за това ще обясня.Тей,като в петък има само 1 серия и скучаем и сме изморени от тежката седмица най-често възникват спорове.За това решихме петък да ни е ден за разтоварване в които ще може да се смеем като ''печени тикви''както някои каза.Нещо смешнокоето ни е направило впечатление през седмицата,било то от ежедневието или филма.

# 590
Петинка Извинявай,че те пренебрегнах ДОБРЕ ДОШЛА   bouquet,предполагам,че не знаеш за смешен петък за това ще обясня.Тей,като в петък има само 1 серия и скучаем и сме изморени от тежката седмица най-често възникват спорове.За това решихме петък да ни е ден за разтоварване в които ще може да се смеем като ''печени тикви''както някои каза.Нещо смешнокоето ни е направило впечатление през седмицата,било то от ежедневието или филма.
Във следващата тема това трябва да го напишем на главната страница, за да знаят всички новодошли  Simple Smile

# 591

А,колкото до Левентчо той е на принципа Не мога да кажа “не” на жена, която казва “да”
На този принцип са огромен % от мъжете Sad Въпреки това чакам с нетърпение сцените с Ферхунде и Левент... Особено с него  Twisted Evil
нИдей,щЪ сЪ разочароваш...Не разбирам как един мъж е повече мъж ако има много косми  Sick

С една приятелка точно за тва говорихме вчера, тя се изръси - "Тва са горили бе, като го целувам после ще плюя косми"  Joy Joy Joy
Един мъж в тоя филм не знам дали има който да не е като гора обрасъл  Sick

абе нека да има косми.... ще му тегля една кола маска  Sunglasses страшно излъчване има... с тази студенина, загадъчност, тоя поглед алеле майко...

А снимката на Джем ме разби с тоя релеф...

# 592
  • Русе/София
Хайде помагайте.Изпуснах и двете серии снощи,къде да ги търся?

# 593

Аз също ги изпуснах Confused Още никъде не са качени,а искам да ги изгледам!

# 594
Левент ми прилича на  боксьор , особено на снимките в анфас...

# 595
Абе боксьор, боксьор, но няма да го откажа в никакъв случай. Сао дано съм успяла да си оправя профила с негова снимка - фен съм му още от мелодията, но та избледня малко заради другия ми любимец - тук мога да му се наслаждавам спокойно - не виждам конкуренция изобщо (освн алко Джем, но ми е леко сладичък за моя вкус).

И Честит рожден ден на Ледената кралица! newsm59  party023 Tada  ura

# 596
  • Варна

Тук ги има Листопад 136 и 137 епизод

# 597

Тук ги има Листопад 136 и 137 епизод

Трябва ли да имам регистрация, за да ги сваля от тук?

# 598
честити рожден ден ледена кралице!!! nbirthday
Доколкото знам Неджля все още си е с Озджан Дениз.

# 599
  • София
   Честит рожден ден на ледената кралица!Извинявам се,че чак сега виждам!

Снощи Хайрието ми беше много смешна, на 60 години за първи път работи и оцени какво е да изкарва пари. И не и се харчеха. А преди все мрънколявеше и искаше нещо.

Общи условия

Активация на акаунт