Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 62 478
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
За паричката аз си мисля,че е знак на угризение,че ще ги изостави,(което се разбира от закупеният апартамент)в такъв труден момент за семейството.Тя не би дала нещо туко-така.

# 556
мерси много момичета и момчета - радвам се, че ще мога да си коментирам - вкъщи никой не ме търпи да гледам сериала та се налага да наваксвам по интернет))))  
И поздравления за сайта - просто е страхотно оформена темичка - няма по-хубава от нея Simple Smile
E,че как с такъв екип от професионалисти Художествено оформление - Али Ръза и Ледена кралица
Информация ББ - Magosniwa и mery popins
Техническо изпълнение и анкета - soya-fen за което ги поздравявам и им пожелавам такъв успех и за напред.  bouquet Hug  bouquet

# 557
  • Пловдив
Здравейте и от мен в днешния хубав и слънчев ден! Hug

Първо искам да ви почерпя - днес имам рожден ден. Да ви е сладко:

Снощните серии бяха и интересни, и забавни. Баба Джавки е катализатор на много смешни лафове и за пореден път се убеждавам, че сценаристите разглеждат развоя на събитията в Адапазаръ като противовес на трудните и тъжни моменти в Истанбул. Затова и така и е пресилен образа на таз пепелянка - в опит да предизвика разведряване на обстановката с неадекватното си поведение и редовните изцепки... Ама и Тахсин вече я 'лекува' - почна тънко, тънко да я иронизира. То се видя, че с добро или лошо не става, та затова остана само да я 'цакат' с нейните козове...

Левент и Ферхунде.... ммм, стана интересно Crazy, ама на Левентчо май му припари под краката след като Ферхи му се нахвърли с обвиненията и твърдението, че ще си търси правата до край... Ще е интересен развоя при тях Mr. Green

според мене заслужава някой по- хубав...

За да сме точни, това е вече бившият и приятел. Фахрие (Неджля) му е била шута, защото го хванала да и изневерява с някаква ТВ водеща Outta Joint

А промяната при Гьокче Бахадър е очевидна - чичко доктор си е поиграл със скалпела по лицето и. Носа, скулите.... но промяната е към добро, добре се е справил. В този ред на мисли  Praynig мога ли да помоля АЛИ РЪЗА да ми прати на ЛС оригиналните снимки от гифчето с Лейля - сесията и е страхотна Peace

# 558
  • до една звездичка
Ако греша нека някой ме поправи, но Неджля няма накити.
Доколкото си спомням тя ги продаде всикчките, когато и трябваха пари и беше останала съвсем сама.А за Лейля се съмнявам да даде......

Точно така. Когато напусна Оуз и отиде да живее в пансиона.

Левент и Ферхунде.... ммм, стана интересно Crazy, ама на Левентчо май му припари под краката след като Ферхи му се нахвърли с обвиненията и твърдението, че ще си търси правата до край...

Според мен се разкая. Чисто по човешки. Аз, поне, така го почувствах.

И честит рожден ден, кралице! Бъди жива, здрава!  bouquet

# 559
Честит рожден ден кралице. Весел празник и сбъдване на всички най-съкровени мечти!

Пожелай си нещо и ще го намериш вътре в този подарък!

# 560
Привет!

Честит Рожден Ден на Ледената кралица!

От вчера нямах нет и  smile3511, но днес виждам, че се е появила soya-fen  newsm51, която се беше изгубила.
Али Ръза също ме развесели много с колажите!  smile3525 Изобщо наистина сме като семейство тук и си оправих настроението.
То стана само спам, но ... се извинявам!

# 561
Здравейте!Извинявам се,че така нахлувам в темата, но снощи изпуснах епизода  Sad Искам да попитам някой знае ли къде да го гледам? Във Vbox още го няма.

# 562
Здравейте!!!

Честит рожден ден, Ледена кралице!!!
Желая ти всичко най-хубаво!!!
Надявам се още дълго, дълго да се радваш на живота и да радваш нас с присъствието си!!!
С тази огромна почерпка направо човек да не нзае какво да ти подари  Hug

П.С. mery popins, не се виждаш харесва ли ти подаръка ми? Wink

И аз мисля като вас за Хайрието, ама снощи сцената с паричките беше много мила и сладка  smile3531

Много се радвам за сватбата!!! Този Тахсин не можа да се сети по-рано, ама айде....По-добре късно отколкото никога!!!

Ферхунде вчера пак пусна силан реч  smile3508 успя да му повлияе!!!

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 12:25 от Фикрет

# 563
Хайрието е като сутиенбанк. newsm62 bombs bombs.Всичко там се прибира парички злата.
Tо това май е типично за туркините?...
И за още един етнос е много типично....

Хайрието е като сутиенбанк. newsm62 bombs bombs.Всичко там се прибира парички злата.
Хареса ми как си се сетила за думата - Сутиенбанк, обаче се замислям, като го сваля вечер, къде крие парите за през нощта, или спи със сутиена  ooooh! Ми ако в съня си Али Ръза набара парите   Embarassed
Малко в ретро, ама едно време докато пътувах като ученичка, наште циганки все вадеха парите за билет от сутиена, и винаги ми е било смешно и странно, излезе, че и сега в 21 век, в Турция това е най сигурното място за тези неща   Rolling Eyes
Няма Али Ръза да ги открие през нощта.На тия години няма какво да търси там. Crazy
Този етнос имах предвид.

Естел за тебе  превода на песента
Когато и да те заболи  дълбоко  в сърцето
Си мислиш че не е възможно отново да се повтори
Нито упоритостта ти  нито устойчивото сърце
Боли на същото място въпреки всичко
Знаеш че минава с времето, но какъв е смисъла
Наранен си от главата до петите  наранени са всички
Не можеш да свикнеш с болката  няма правила
Колко може да издържиш на тръна в името на розата и да кървиш
Никой не разбра какво се случва
Подарявам остатъка от мен на любовта
Изказах на водата последната си лъжа
И ако не изживея най- хубавата и искрена любов
Запишете ме в (черните корици)
   smile3501 smile3525 БЛАГОДАРЯ ТИ!

А,колкото до Левентчо той е на принципа Не мога да кажа “не” на жена, която казва “да”
На този принцип са огромен % от мъжете Sad Въпреки това чакам с нетърпение сцените с Ферхунде и Левент... Особено с него  Twisted Evil
нИдей,щЪ сЪ разочароваш...Не разбирам как един мъж е повече мъж ако има много косми  Sick

Кралице,ЧРД!Здраве,късмет,любов и сила да преодоляваш трудностите!

Тц,в първия пост няма Левент.

# 564
Ледена каралица, най-добри пожелания за рождения ден - много здраве, щастие, любов и успехи!

# 565
Здравейте, присъединявам се към вас Simple Smile И аз следя филма и ще ми е хубаво да си коментираме и разсъждаваме по развитието на действието Simple Smile  bouquet

Левент и Ферхунде.... ммм, стана интересно Crazy, ама на Левентчо май му припари под краката след като Ферхи му се нахвърли с обвиненията и твърдението, че ще си търси правата до край...

Според мен се разкая. Чисто по човешки. Аз, поне, така го почувствах.

Аз не мога да го разбера Левент изобщо, но честно казано не съм голяма привърженичка на Ферхунде и се надявам да я сложи на мястото й - не само тя да разиграва, ами и нея да разиграват.

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 12:39 от Петинка

# 566

А,колкото до Левентчо той е на принципа Не мога да кажа “не” на жена, която казва “да”
На този принцип са огромен % от мъжете Sad Въпреки това чакам с нетърпение сцените с Ферхунде и Левент... Особено с него  Twisted Evil
нИдей,щЪ сЪ разочароваш...Не разбирам как един мъж е повече мъж ако има много косми  Sick

С една приятелка точно за тва говорихме вчера, тя се изръси - "Тва са горили бе, като го целувам после ще плюя косми"  Joy Joy Joy
Един мъж в тоя филм не знам дали има който да не е като гора обрасъл  Sick

# 567
Имаме още един нов член! Добре дошла, Петинка! Дано тук да си прекараш добре  Hug newsm51  Hug

# 568
Един мъж в тоя филм не знам дали има който да не е като гора обрасъл  Sick [/b]

Ами поне в лице Джем не е , ама все още не сме го видяли голичък, за да знаем със сигурност

# 569
  • София
първо не могааа да ви смогна да ви прочета момичетааа  Crazy
второ благодаря на всички за пожеланията и за виртуалните подаръци, особено на Фикрет на подаръка  Hug
трето Честит Рожден Ден на Ледена Кралицаа!!!! Нека всяко твое желание, бъде мое пожеланиее!   bouquet Heart Eyes
пп. освен, че сме много листопадките, май сме и много телетата  Mr. Green
и четвъртооо вчера довърших 153 епизод и още ми е труден за анализ...хайде да стигнете и вие до тук, че ми липсват коментарите виии  newsm78 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт