Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 62 447
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
А,колкото до Левентчо той е на принципа Не мога да кажа “не” на жена, която казва “да”

На този принцип са огромен % от мъжете Sad Въпреки това чакам с нетърпение сцените с Ферхунде и Левент... Особено с него  Twisted Evil

# 541
  • У ДОМА
Ей тва  Джеврието  когато и да я утрепеш все ще е късно newsm62 newsm62 newsm62

вече започна смешния петък- поне за мен

вижте какво GIF -че  съм ви спретнал с една фото сесия на Гьокче Бахадър!Дано да ви хареса

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 02:09 от АЛИ РЪЗА

# 542
... В Листопад съм, в Листопад съм ...  Grinning
Здравейте, скъпи съфорумци! Първо да се извиня за "дългото" отсъствие (да, три дена ми се видяха дълги без вас Rolling Eyes). Имам гости и съм непрекъснато с тях, имах време колкото да гледам епизодите в Нета и да ви чета. Ивончето е забелязала отсъствието ми, което ме трогна и зарадва.
На mery popins честит рожден ден! nbirthday Пожелавам много здраве, щастие, любов и успехи! Честито и на имениците!
Нямах възможност да гледам много внимателно епизодите. За Лейля мисля, че прекали. Както каза някой по-назад, може би на Неджля прегрешението да по-тежко, но тя се държи по-сериозно, достойно и отговорно и с това печели повече симпатии. Само не разбирам защо не заби Ферхундето с квитанцията за трансфера от Оуз, аз нямаше да мога да се сдържа на нейно място. Надявам се да го направи в подходящия момент. А Ферхито нещо подозира и се притеснява, ама не може да разбере още.
За клана Адапазаръ - много е хубаво, че са решили да направят сватба, Фикрет го заслужава. Ако бях на мястото на Рейхан, щях да организирам за Фикрет моминско парти със стрийптизьори и да поканя баба Джеврие на първа маса!  Laughing
Много се кефя на Левент как разиграва Ферхундето, а тя хем му се вързва, хем й личи. Laughing Тръгна да го сваля в три хода, а за малко да си изгуби работата. И все същите номера -  "ще си търся правата, вие се опитахте да се злоупотребите с моята невинност и почтеност". Mr. Green Или нещо подобно каза.

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 02:19 от soya-fen

# 543
Али Ръза, здравей! Имам гениална идея за колаж за смешния петък! Ако не бях капнала толкова за сън, щях да го спретна още сега. Рейхан, Фикрет и баба Джеврие на моминско парти с Чипъндейлс!  Laughing Laughing Laughing

# 544
  • У ДОМА
Али Ръза, здравей! Имам гениална идея за колаж за смешния петък! Ако не бях капнала толкова за сън, щях да го спретна още сега. Рейхан, Фикрет и баба Джеврие на моминско парти с Чипъндейлс!  Laughing Laughing Laughing

ами ще го направя като имам време ! Сега правя колаж за Джеврие дето каза за Фикрет че е ходещ фризер newsm62

Ето и моя принос за смешния петък!!!Надявам се  да ви развеселя !!!! newsm62 newsm62 newsm62

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 03:16 от АЛИ РЪЗА

# 545
Някъде качиха ли 135 и 136 епизод?

И аз чакам  Cry

# 546
Първо добро утро!АЛИ РЪЗА ''една фото сесия на Гьокче Бахадър!Дано да ви хареса''АКО НЕ Е ЗАПАЗЕНА И АКО МОЖЕ ДА Я СМАЛИШ за аватар ще ти бъда много,много благодарна Hug Hug Hug  bouquet
Хайде да ви почерпя с една закуска

# 547
На тези снимки Лейля е много хубава, което доказва, че всичко е въпрос на грим Flutter

# 548
Добро утро, може ли някой да разкаже с две - три думи какво стана снощи  Rolling Eyes, нямам възможност да гледам  Praynig

# 549
  • някъде там и аз незнам

Пък и Ферхунде направи жест тази вечер - може да е една паричка, но никоя от двете сестри не се сети да даде някои от техните накити (предполагам, че и те имат). И Али Ръза - все я гледа лошо дори едно мерси не може да каже човешки.
[/quote]

Ако греша нека някой ме поправи, но Неджля няма накити.
Доколкото си спомням тя ги продаде всикчките, когато и трябваха пари и беше останала съвсем сама.А за Лейля се съмнявам да даде......

# 550

Пък и Ферхунде направи жест тази вечер - може да е една паричка, но никоя от двете сестри не се сети да даде някои от техните накити (предполагам, че и те имат). И Али Ръза - все я гледа лошо дори едно мерси не може да каже човешки.

Доколкото си спомням тя ги продаде всикчките, когато и трябваха пари и беше останала съвсем сама.А за Лейля се съмнявам да даде......
[/quote]
Лейля също няма нали,когато се скараха с Оуз той и ги взе.

# 551
На тези снимки Лейля е много хубава, което доказва, че всичко е въпрос на грим Flutter
И аз смятам така!
Да сравним

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 10:17 от Ивона1

# 552

Добро утро и от мен - да се включа за малко преди да ме завърти домакинската работа. За Неджля се сетих, че продаде всичко, когато избяга от Оуз, но аз нея не я обвинявам - много ми е спиматична, работи, държи се зряло, понася си вината без да мрънка. По-скоро моето обвинение беше за родителите, чак една паричка да не заделят за щерките си - всичко дали на снахата - пак се връщам, че съдят по-различен начин за момичетата и за сина си.

# 553

Добро утро и от мен - да се включа за малко преди да ме завърти домакинската работа. За Неджля се сетих, че продаде всичко, когато избяга от Оуз, но аз нея не я обвинявам - много ми е спиматична, работи, държи се зряло, понася си вината без да мрънка. По-скоро моето обвинение беше за родителите, чак една паричка да не заделят за щерките си - всичко дали на снахата - пак се връщам, че съдят по-различен начин за момичетата и за сина си.
Ами те нали си мислеха,че ще остане стара мома може би заради това,но по-никакав начин не ги оневинява.

# 554
Добро утро на всички! Благодаря за вкусната закуска!  Hug
За мене фактът, че Ферхунде даде златна паричка не е знак на някаква внезапна и необяснима щедрост от нейна страна, а по-скоро значи, че тя няма намерение да присъствува на сватбата на Фикрет. Такава паричка по принцип се подарява на самата на сватба, а не предварително. Мисля. че Текинови точно така приеха жеста й. Те очевидно вече са вдигнали ръце от нея, откакто каза, че не е сигурна дали ще може да дойде на свиждането.
За снимките на Лейля по-горе - на първата Лейля е с по-пълно лице и с оригиналния си нос. На втората вече е с  нов нос и по-отслабнало лице. А на джифчето на Али Ръза както гледам, напоследък май и горните клепачи са пипнати.

Общи условия

Активация на акаунт