Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 62 447
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
А,колкото до Левентчо той е на принципа Не мога да кажа “не” на жена, която казва “да”

# 526
Аз съм за, само че така сме задълбали в Текинови, че забравихме за Нехир и Ахмет, където имаше смешни моменти тази вечер. Ахметчо ми беше много сладък, горкия, така се старае, да се хареса, прави едни физиономии, че ме разсмива. Пустата "мома" Нехир, все му се дърпа, ама ще поддаде понататък, вервам  Hug

Да, много са ми очарователни и двамата!  Hug

# 527
Аз иначе гласувах за тях двамата, може би защото ги няма в оригинала, тяхната любов е най- естествена и последователна, съвременна. Няма ги бурните страсти, номерата, почти безлична любов на фона на всички останали, но се радвам, че имам съмишленици, 4-ти сме засега.

# 528
Аз иначе гласувах за тях двамата, може би защото ги няма в оригинала, тяхната любов е най- естествена и последователна, съвременна. Няма ги бурните страсти, номерата, почти безлична любов на фона на всички останали, но се радвам, че имам съмишленици, 4-ти сме засега.
И аз гласувах за тях  Peace

# 529
  • Стара Загора
И аз гласувах за Нехир и Ахмед-мн.са сладки  Simple Smile,дано тя скоро се предаде и не му се опъва толкова Grinning

# 530
След последните няколко епизода спокойно мога да кажа че по-тъпа крава от тази Хайрие няма никъде... То не беше "Али Ръза недей, почини си" или "дъще недей, по-добре да не казваш нищо скъсиха ми се 5 години от живота". То бива бива ама... да си стои в кухнята да прави само баници и да не се бърка толкова е тъпа и проста че сигурно и 4-ти клас не е завършила, ако изобщо е ходила да учи.

# 531
Здравейте!Честито на именниците   bouquet
Много пишете и аз чета ли чета и накрая се оказва, че мнението ми съвпада с доста от вас и не пиша, но днес ще се изкажа  Mr. Green
Тази Лейля вече направо ме дразни много. От къде на къде ще казва на Джем какво да прави,то бива злоба , ама нейното си е диагноза.
Ферхи каквато и гадост да направи все се чудя как да я оправдая, влязла ми е под кожата и това си е.  А Левентчо много го харесвам и за това мъжа ми не го понася , всяка вечер го засипва с "комплименти"
Иначе любимци ми са Фикрет и мъжа й, може би, защото дори и всички да мислеха, че са "изпуснали влака си" те се намериха;
Ако може някой да ми каже кога и как бабка Джавки преживява тази метаморфоза спрямо снаха си, чак не мога да повярвам , въпреки че попогледнах напред Mr. Green
Лека вечер на всички  newsm46 smile3524 Sleeping
Р.С. Аз съм за смешния петък, а той е утре нали !? newsm78

# 532
Някъде качиха ли 135 и 136 епизод?

# 533
Днес, поправка, само че има ли регламент някакъв, да се подготвим, или ще караме така?

# 534
Каквото и да говорите за Ферхунде, егоист била и т.н., в това че даде златна паричка нищо лошо и егоистично нямаше, Али Ръза като изтровен с гъби я гледаше.
Много трогателна беше сцената, когато Хайрие даде парите си.
ББ : Искам да оправдая Ферхунде за изневярата, за пореден път Шефкет я нарани, напук на него го направи.

# 535
Днес, поправка, само че има ли регламент някакъв, да се подготвим, или ще караме така?
Не те разбрах newsm78

# 536
Вече е петък, за смешките как ще започнем, това питах, ама ще дочакам, ще се разбере, явно ми се е доспало и немога да вдявам вече  Sad
Лека нощ и до довечера.

# 537
Вече е петък, за смешките как ще започнем, това питах, ама ще дочакам, ще се разбере, явно ми се е доспало и не мога да вдявам вече Sad
И аз мисля да се отправя към леглото Sleeping ,а и след утрешната серия на филмът ще започне така нареченият нареченият смешен петък.Лека smile3524  нощ и приятни сънища

# 538
И аз подкрепям по-горе мнението за Хайрие. Днес  ми беше направо жалка, а връщайки се назад към първите серии, осъзнавам че още тогава образът й е бил на простовата жена, но сега съвсем изпростя. Без да ми се сърдят  феновете на Лейля, но на майка си се е метнала. И именно затова го харесвам този филм-защото и двете са адски истински образи-толкова много Лейли и Хайриета ни заобикалят...
А за Ферхи-и силен образ, и силна актриса.

# 539
Ауу този Левент много ми харесва...

Общи условия

Активация на акаунт