Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 62 456
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Хайрието е като сутиенбанк. newsm62 bombs bombs.Всичко там се прибира парички злата.
Хареса ми как си се сетила за думата - Сутиенбанк, обаче се замислям, като го сваля вечер, къде крие парите за през нощта, или спи със сутиена  ooooh! Ми ако в съня си Али Ръза набара парите   Embarassed
Малко в ретро, ама едно време докато пътувах като ученичка, наште циганки все вадеха парите за билет от сутиена, и винаги ми е било смешно и странно, излезе, че и сега в 21 век, в Турция това е най сигурното място за тези неща   Rolling Eyes

# 511
Ивона 1, мерси за отговора!   bouquet

# 512
 Естел за тебе  превода на песента
Когато и да те заболи  дълбоко  в сърцето
Си мислиш че не е възможно отново да се повтори
Нито упоритостта ти  нито устойчивото сърце
Боли на същото място въпреки всичко
Знаеш че минава с времето, но какъв е смисъла
Наранен си от главата до петите  наранени са всички
Не можеш да свикнеш с болката  няма правила
Колко може да издържиш на тръна в името на розата и да кървиш
Никой не разбра какво се случва
Подарявам остатъка от мен на любовта
Изказах на водата последната си лъжа
И ако не изживея най- хубавата и искрена любов
Запишете ме в (черните корици)

# 513
мерси много момичета и момчета - радвам се, че ще мога да си коментирам - вкъщи никой не ме търпи да гледам сериала та се налага да наваксвам по интернет))))  
И поздравления за сайта - просто е страхотно оформена темичка - няма по-хубава от нея Simple Smile

# 514
Ивона 1, мерси за отговора!   bouquet
За нищо   bouquet

# 515
Понеже виждам, че Ивона е тук дапитам: Решихме ли за "смешния петък", ще се състои, нали  smile3531

# 516
Понеже виждам, че Ивона е тук дапитам: Решихме ли за "смешния петък", ще се състои, нали  smile3531
Ами тей,като няма против(ако има моля да кажат)ще се състои

# 517
Извинете ме, ама не съм разбрала, какво за смешния петък  newsm78  newsm78  newsm78

# 518
Ами тей,като няма против(ако има моля да кажат)ще се състои

О.К.

# 519
Извинете ме, ама не съм разбрала, какво за смешния петък  newsm78  newsm78  newsm78

Да, и аз не знам...

# 520
Ами решихме да организираме или по-точно проектираме ден в които да се разтоварим от тежката седмица.В петък тей като има само 1 серия и скучаем ще си организираме смешния петък в които ще си разказваме смешни истории или случки свързани с сериала.

# 521
Хелоу,  Hug Hug
С тези скайпита и фейсбуци от два компа не мога да се уредя в късните часове  да вляза във форума. Слава богу!! Може да е за кратко.  ooooh!
Не можах да гледам сериите тази вечер, сутринта ще дебна на пусия vbox-са.
Ориентирах се от вашите постове и от блога за какво иде реч. Е, може да не съм съвсем в час със събитията, но не мога да си променя драстично мнението за всеки един от персонажите.
Зациклиха и никой не показа до този момент промяна в действията, убежденията и намеренията си.  Naughty
Старата песен на нов глас. Sad
Докога?  
Нищо лошо за филма, хубав е, третира злободневни проблеми, но засега нищо ново под слънцето.  Tired
 Иначе на новодошлите - добре дошли!!  bouquet smile3525 smile3525
Хубаво е да има повече съфорумци. И мен така ме посрещнаха!! Тук са много гостоприемни!!! Hug Hug

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 23:21 от Dartanian

# 522
Ако може хората,които са тук да кажат дали са ЗА или ПРОТИВ ''смешния петък''а останалите утре. 

# 523
Звучи добре... Аз съм ЗА смешния петък (когато се пада да съм у дома, ще взимам участие с удоволствие! Simple Smile )

# 524
Аз съм за, само че така сме задълбали в Текинови, че забравихме за Нехир и Ахмет, където имаше смешни моменти тази вечер. Ахметчо ми беше много сладък, горкия, така се старае, да се хареса, прави едни физиономии, че ме разсмива. Пустата "мома" Нехир, все му се дърпа, ама ще поддаде понататък, вервам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт