Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 62 445
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Ледена кралице, честит рожден ден.
Желая ти много любов, щастие и късмет във всичко!

На тези снимки Лейля е много хубава, което доказва, че всичко е въпрос на грим Flutter
И на пластични операции! Wink

# 616
Искам да попитам - има ли възможност отнякъде да бъдат изтеглени серии на Листопад, които да са озвучени (или със субтитри) на български?
Или са само на турски език?
В Замунда ги има озвучени на български, но до 90-ти епизод Wink
Ледената Кралица newsm59  Party Time

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 18:05 от H0uSse_Baby

# 617
На тези снимки Лейля е много хубава, което доказва, че всичко е въпрос на грим Flutter
И на пластични операции! Wink
[/quote]
Добре знаем,че не я харесваш,но трябвали винаги да го натякваш.Фаворитката ти е Неджла за което те поздравявам харесваш я добре (тя си е много-красива жена не го отричам)Но,защо всеки минус на Лейля изтъкваш .Това си е твое решение всеки е свободен да пише,каквото си иска и каквото му е на сърце,но оста-вини да и се порадваме веднъж поне!
Искам да попитам - има ли възможност отнякъде да бъдат изтеглени серии на Листопад, които да са озвучени (или със субтитри) на български?
Или са само на турски език?
В Замунда ги има озвучени на български Wink
Ледената Кралица newsm59  Party Time
Можели да ни дадеш адреса?

# 618
Добре знаем,че не я харесваш,но трябвали винаги да го натякваш.Фаворитката ти е Неджла за което те поздравявам харесваш я добре (тя си е много-красива жена не го отричам)Но,защо всеки минус на Лейля изтъкваш .Това си е твое решение всеки е свободен да пише,каквото си иска и каквото му е на сърце,но оста-вини да и се порадваме веднъж поне!
Кой е казал, че не харесвам Гьокче Бахадър? Не харесвам Лейля като персонаж, но актрисата не е грозна. Напротив - чаровна е, а в последните епизоди, още повече. Вярно е, че Фахрие ми харесва много повече, не го отричам. Но, това, което съм написала е вярно и си личи.

# 619
Хоп и аз в темата Листопад.Мисля, че е най добрия сериал от всички до сега и не съм изпуснала нито 1 епизод.
Като актьори Ферхи и Хайрие мисля, че изпълняват много добре ролите си.
От мъжете Левент май е най хубав за сега.
Може ли малко ББ как се развиват отношенията в бъдеще между Ферхи и Левент.

# 620
Кой е казал, че не харесвам Гьокче Бахадър? Не харесвам Лейля като персонаж, но актрисата не е грозна. Напротив - чаровна е, а в последните епизоди, още повече. Вярно е, че Фахрие ми харесва много повече, не го отричам. Но, това, което съм написала е вярно и си личи.
Може би аз не съм разбрала думите ти,извинявам се искрено,ако съм те обидила явно грешката е моя.
Хоп и аз в темата Листопад.Мисля, че е най добрия сериал от всички до сега и не съм изпуснала нито 1 епизод.
Като актьори Ферхи и Хайрие мисля, че изпълняват много добре ролите си.
От мъжете Левент май е най хубав за сега.
Може ли малко ББ как се развиват отношенията в бъдеще между Ферхи и Левент.
Добре дошла  bouquet  bouquet  bouquet Надявам се компанията ни да ти хареса.Относно бб всичко е описано,на първата страница Peace

# 621
Може би аз не съм разбрала думите ти,извинявам се искрено,ако съм те обидила явно грешката е моя.
Няма проблем. Нормално е да се получат недоразумения, след като комуникацията не е очи в очи, а виртуална. Peace

# 622
Фикрет скоро ли ще разбере, че е бременна ?

# 623
Ивона1 регистрацията е задължителна, а мисля, че в момента не можеш да се регистрираш. Ако си намериш от някой познат Rolling Eyes

http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%EB%E8%F1%F2%E … =0&incldead=1

# 624
  • Варна
Ами след 35 или 40 турски серии  Peace Ако ти се виждат скоро  Laughing

# 625
http://www.youtube.com/watch?v=50LFbvn4HX0&feature=channel
Някой можели да преведе поне в части горе-долу какво си казват?
Цитат на: H0uSse_Baby в Петък, 07 Май 2010, 18:36
Ивона1 регистрацията е задължителна, а мисля, че в момента не можеш да се регистрираш. Ако си намериш от някой познат

http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%EB%E8%F1%F2%E … =0&incldead=1

Аз имам рег. многа ти благодаря.
НО СА САМО ДО 87 ЕПИЗОД  Б-Г

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 18:49 от Ивона1

# 626
Момичета , къде мога да намеря епизодите от вчера , мисля че са 136 и 137 ?   newsm78

# 627
  • Варна
Ивона1 отдавна искам да ти кажа ,че много харесвам аватара ти и подписа ти.  Heart Eyes Много е готина Лейля там.  Hug Hug Hug

# 628
Ивона1 отдавна искам да ти кажа ,че много харесвам аватара ти и подписа ти.  Heart Eyes Много е готина Лейля там.  Hug Hug Hug
Благодаря много   bouquet заслугата за аватара е на soya-fen а за подписа на Ледена кралица  Hug Hug

# 629
Ами след 35 или 40 турски серии  Peace Ако ти се виждат скоро  Laughing

Ооо, никак  Joy Joy Joy
Аз мислех че с тези стомашни болки след време може да открие, но има доста време  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт