Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 62 405
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Въпрос за ББ:

Ферхи и левент защо се разделят?? Той май има някаква годеница? Много ми харесват като двойка, жалко.. Sad

# 721
  • У ДОМА
Това е моят специален подарък за Ивона1  !!!!
използвал съм максималния  позволен размер  за аватар-160/200mp!

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 01:35 от АЛИ РЪЗА

# 722
Не съм съгласна, че си е свободна жена - първо не е разведена и второ живее при семейството на мъжа си, как така ще  прави каквото си иска?! Когато се премести в апартамента си да си прави каквото си иска (не, че сега не прави).
За парите, които взе от Оуз - заплашваха я да си оттегли обвинението и понеже тя нямаше да го направи, а Оуз много добре знае как може да склони и и предложиха парите, но не са  и ги набутали зорлем!!!
И последно - това да не е твоята жена, че си толкова сигурен, че ще отидат да живеят в апартамента и, май не говорим за един и същ човек.
Нищо лично  Peace просто с тези неща не съм съгласна.

Ок,ще ти обясня защо мисля така,1-во,както беше казала и Ферхунде,изневярата не е само в леглото,може да бъде и в главата,това не я прави по-малко изневяра,Шефкет има нещо такова със Седеф,и семейството не знам защо толерира това,така че са квит,тя е свободна жена,защото за нея този брак е приключил,един подпис не решава нещата,тя чакаше до последно причина да не развали този брак,такава нямаше.2-ро,Оуз сам предложи да й даде пари,и щеше да е пълна глупачка ако откаже,тя яде боя в крайна сметка,какво я интересува Оуз колко време ще остане в затвора,гледа да осигури себе си,защото пак остава сама!Защо никoй не обвини Шефкет,когато и изтегли всички пари и ги проигра?Тя отстояваше според мен естествено,но това е пътя на логиката,да иска повече пари,за да може да изплати и дълга на семейството,но когато отново се намеси Седеф и видя как си махат там,а на нея грам внимание,въпреки,че тя му каза същото каквото и малката,нормално е да се подразни и да се реши да вземе,каквото й се предлага.И бас държа,че повечето жени биха го направили в същата ситуация,да не си играем на криворазбран морал.3-то,тя много пъти молеше Шефкет да заживеят отделно,да си наемaт квартира,да са отделно семейство,затова и съм стигнал до извода,че апартамента както каза тя е за "всеки случай" и ако не беше сварила съседката си на свиждането да се държи за ръчичка с мъжа й,ако бяха поговорили като мъж и жена,мисля че нещата щяха да са различни,както щяха да са също,когато преди да абортира и разбра,че пак съпруга й се е обаждал на Седеф.Питам коя от жените тук ще гледа равнодушно как мъжа й се среща през ноща със съседката и се гледат влажно и си държат ръцете и се търсят по телефона ще си каже-"А,то няма нищо,това е платонична любов"??Коя?

# 723
  • Вече на село
Man_In_Black  newsm10

# 724
добро утро Hug досега само четях ,но искам да кажа ,че напълно подкрепям мнението на Маn-In-Black.  Peace

# 725
Първо добро утро!! Hug АЛИ РЪЗА Много ти благодаря за подаръка и за отделеното време да го изработиш   Hug  bouquet Hug

# 726
  • някъде там и аз незнам
Не съм съгласна, че си е свободна жена - първо не е разведена и второ живее при семейството на мъжа си, как така ще  прави каквото си иска?! Когато се премести в апартамента си да си прави каквото си иска (не, че сега не прави).
За парите, които взе от Оуз - заплашваха я да си оттегли обвинението и понеже тя нямаше да го направи, а Оуз много добре знае как може да склони и и предложиха парите, но не са  и ги набутали зорлем!!!
И последно - това да не е твоята жена, че си толкова сигурен, че ще отидат да живеят в апартамента и, май не говорим за един и същ човек.
Нищо лично  Peace просто с тези неща не съм съгласна.

Ок,ще ти обясня защо мисля така,1-во,както беше казала и Ферхунде,изневярата не е само в леглото,може да бъде и в главата,това не я прави по-малко изневяра,Шефкет има нещо такова със Седеф,и семейството не знам защо толерира това,така че са квит,тя е свободна жена,защото за нея този брак е приключил,един подпис не решава нещата,тя чакаше до последно причина да не развали този брак,такава нямаше.2-ро,Оуз сам предложи да й даде пари,и щеше да е пълна глупачка ако откаже,тя яде боя в крайна сметка,какво я интересува Оуз колко време ще остане в затвора,гледа да осигури себе си,защото пак остава сама!Защо никoй не обвини Шефкет,когато и изтегли всички пари и ги проигра?Тя отстояваше според мен естествено,но това е пътя на логиката,да иска повече пари,за да може да изплати и дълга на семейството,но когато отново се намеси Седеф и видя как си махат там,а на нея грам внимание,въпреки,че тя му каза същото каквото и малката,нормално е да се подразни и да се реши да вземе,каквото й се предлага.И бас държа,че повечето жени биха го направили в същата ситуация,да не си играем на криворазбран морал.3-то,тя много пъти молеше Шефкет да заживеят отделно,да си наемaт квартира,да са отделно семейство,затова и съм стигнал до извода,че апартамента както каза тя е за "всеки случай" и ако не беше сварила съседката си на свиждането да се държи за ръчичка с мъжа й,ако бяха поговорили като мъж и жена,мисля че нещата щяха да са различни,както щяха да са също,когато преди да абортира и разбра,че пак съпруга й се е обаждал на Седеф.Питам коя от жените тук ще гледа равнодушно как мъжа й се среща през ноща със съседката и се гледат влажно и си държат ръцете и се търсят по телефона ще си каже-"А,то няма нищо,това е платонична любов"??Коя?

Добро утро,
Ферхунде  може и да е права за изневярата, но тя от самото начало не се опита по никакъв начин да накара Шефкет да  погледне на нея  с тия влажни очи за които говорите, че се гледат със Седеф.Семейството не толерира по никакъв начин това със Седеф,просто знаят че няма да стане, защото колкото и Седеф да иска Шефкет, тя няма да направи така както Ферхи с първия си мъж. А и майка и няма да го позволи.
Ферхи яде бой заради голямата си уста.В случая 'ДА БЕ МИРНО СЕДЯЛО, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО", ама нейсе шило в торба не стои.Никой не обвинява Шефкет,защото тя го заведе да играе и не му обясни че играят с истински пари,а идокато печелеше на нея и беше добре.И после и още и още, докато накрая той сам падна в капана слабия си и безволев характер.Нали затова са заедно да си помагат в трудни моменти.Но не тя в случая е невинна.Защо Ферхи се хвана чак сега на работа, а не когато бяха все още заедно.Ако работеха и двамата може би  щяха да се изнесат на квартира, но на Ферхи не и се работеше, тя просто искаше да си стои в къщи и да слухти по вратите да създава интриги и само да и се дава.След като сега е свободна жена и по твои думи подписа не значи нищо не се изнесе в апартамента си , а ми ще го държи за всеки случай.Защо Ферхи като тръгна да търси работа не намери каква да е, а точно там където е сигурна че ще стане някаква интрига.
Мисля да спра до тук, за да не се получават конфликти между нас.В крайна сметка това е измислено от сценаристи, ние да гледаме и да си чешем клавиатурите, но за съжаление го има ив реалния живот.В моето семейство се получава
мъж-като Шефкет(слаб и безволев характер)
свекърва -като Джеврие
и майка -като Фикрет(която винаги гледа да премълчи и да не създава конфликти), разбирайте го както искате.Но аз не съм тръгнала да да изнудвам и да гледам моя мъж с коя се лови за ръце.Ходя на работа , изкарвам достатъчно за мен и за децата, а че мъжа ми е такъв си е негов проблем.Вече се научих да съм над тея неща..Имах достатъчно мозък в главата да се изнесем на квартира макар и да ни е трудно,но в момента подлежи на моя обработка а не под влиянието на майка си....за сега мисля че се справям.Лек и слънчев ден от мен Hug

# 727
Добро утро вчерашния епизод беше вълнуващ
Цитат
nedkaangelova,добре дошла.Като за начало   кажи сега коя сестра е черна и коя бяла-Лейля и Неджля и мнението ти за Ферхунде.
За да се запомнят новите трябва да имат мнения.

Кралице,забрави да дадеш инфо за довечра.Да ти  е весело изкарването!
аз подкрепям всички но мисля , че Неджля е по-здраво стъпила на земята

# 728
радини вълнения  newsm74   newsm74 newsm51

Съгласна съм напълно с твоето мнение!

# 729
  • София

Joy Joy Joy  За мен това са смешни оправдания!Ферхунде никога не е мислила да помага на който и да било.Каква ревност, при положение,че си се оженила за този човек без любов, само заради това, че баща му е бил "околийски управител"? Ферхунде и чувства са две коренно противоположни неща.

радини вълнения, нещо си се объркала!Фикрет никога не е премълчавала, затова и всички се настроиха срещу нея! Хейрието е тая дето кара всички да мълчат, сакън да не нарушат душевния покой на Али Ръзато!

# 730
аз подкрепям всички но мисля , че Неджля е по-здраво стъпила на земята
Peace

# 731
Добро утро.
С нетърпение чакам новата тема и новата анкета.
Тайна, и аз мисля така относно Ферхунде.

# 732
  • София
    Man_In_Black, едва сега видях колко си млад.То затова си толкова идеалистично настроен, не те е очукал още живота! Hug

# 733
    Man_In_Black, едва сега видях колко си млад.То затова си толкова идеалистично настроен, не те е очукал още живота! Hug
hahaha

# 734
Добро утро и от мен !
Как сте в днесшния ден?
Ето ви една скромна закуска .. то почти време за обяд де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт