Автоимунен тиреоидит на Хашимото (13)

• 97 755
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Честито на щастливите родители! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

Мацки, след цикъл ли трябваше да си изследвам ТСХ? Защото го очаквам и май сега не беше подходящият момент за хормонални изследвания, защото няма да правя само ТСХ, а досега пих оргаметрил и ме предупредиха, че поне седмица след него Rolling Eyes

# 661
  • София
Честито на щастливите родители! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

Мацки, след цикъл ли трябваше да си изследвам ТСХ? Защото го очаквам и май сега не беше подходящият момент за хормонални изследвания, защото няма да правя само ТСХ, а досега пих оргаметрил и ме предупредиха, че поне седмица след него Rolling Eyes
мда,след Whistling

# 662
Мерси   bouquet

# 663
Николови, честито момченце! Да е жив и здрав, умен и жизнерадостен, да ви носи много радост и да ви слушка!

# 664
Момичета утре съм на изследване. Стискайте палчета всичко да е ок!  Hug

# 665
  • София
Николови, честита радост! Да е жив и здрав малкия Никола и с много късмет в живота!   bouquet

Бърборанке, стискам палците!  Praynig

# 666
  • ВАРНА
nikolovi, честита рожбичка! Да расте здрав Никола и много да радва мама и тати!
Бързо възстановяване на мама и поздрави на гордия мъжки татко!
 Hug  bouquet

# 667
  • София и там където не се пуши
Браво, чудесни новини  newsm44  ylinfant newsm30 newsm07 честито

# 668
Nikolovi,честито бебе!Да е жив и здрав Никола и много да ви радва   bouquet

# 669
    bouquet    bouquet    bouquet   Честито и от мен на Николови!Бъдете живи и здрави цялото семейство и бъдете винаги заедно и щастливи!

# 670
  • София
Ех, че хубави новини. Честита рожба на Николови. Да расте здрав и с гордост да носи това хубаво име.

Тази сутрин ходих на кръвно захарен профил, в четвъртък съм на ендокринолог. Може ли мнения за д-р Каменова?
В Бодимед на ПОзитано видях, че приема доц. Андреева, някакви отзиви и за нея.

# 671
Честито на Николови, да расте здрав и силен малкият Никола  bouquet  bouquet  bouquet

# 672
Здравейте на всички.Искам да попитам някой чувал ли е за доц.Драганова.Говориха ми за някакво лечение с билки или билкови препарати.Потърсих в нета но не намерих нищо.Има и семинар по темата и преглед от същата доцентка който се състои на база правени изследвания.Незнам защо, но малко съм скиптична.

# 673
  • София
Ееей, че хубава новина, честито бебче   bouquet  bouquet

# 674
Честито бебенце на семейство Николови. Да ви е живо и здраво и много да ви радва  Hug

Общи условия

Активация на акаунт