Новите ви книги - 6

• 62 974
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • Кацнала на едно дърво.
Едно приятно четиво:

Ето я и на български:

# 286
  • Belgium
Аууу, Василиса, тази книга е безмерно тъпа  Laughing

# 287
  • Кацнала на едно дърво.
Аууу, Василиса, тази книга е безмерно тъпа  Laughing
Е, това е чиклит, все пак.  Laughing Идеална за плаж.  Grinning

# 288
  • Belgium
И за чиклит ми е тъпа  Wink Един от крайно слабите образци на жанра  Grinning

# 289
Чета, чета и чета и пак чета третата част на Милениум. Все пак, 700 страници е.
Аз чета дори в трамвая, което никога не е било преди. Laughing

# 290
  • Mostly in my mind
то чиклит силен има ли?  Laughing

# 291
Има, разбира се.
Давам пример според моите критерии - "Бар Последен шанс" и "Суши за начинаещи" на Мариан Кийс. Интересни теми, представени по ненатоварващ начин, с голямо познаване на материята. Всяка година ги препрочитам поне по два пъти.

# 292
  • Belgium
Има, разбира се.
Давам пример според моите критерии - "Бар Последен шанс" и "Суши за начинаещи" на Мариан Кийс. Интересни теми, представени по ненатоварващ начин, с голямо познаване на материята. Всяка година ги препрочитам поне по два пъти.

Абсолютно подкрепям  Peace

Както всеки жанр, така и чиклита има хубави образци Laughing

Жози, аз ще почна третата част на Миленума след няколко дни - нямам търпение  Crazy

# 293
Лу, аз зарязах и "Коко..." , и "Търговецът на оръжие", ше чакат! Mr. Green

# 294
# 295
# 296
Ауу, Лу, да споделиш за Юън Макюън после. Heart Eyes

# 297
  • Belgium
Задължително, макар че преди нея ме чакат няколко други книги за четене  Peace

Много харесах "Изкупление", както и филмът по нея, така че и на тази възлагам големи очаквания.

Ти ли беше чела книгата за Motley Crue - The Dirt? Ако да - дай някакви отзиви, моля  Laughing

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 13:54 от Лу

# 298
Започнах отново и този път много успешно Маркес " Генералът в своя лабиринт " - за последното пътуване на Симон Боливар . Много силна , дотук ! Peace

# 299
Задължително, макар че преди нея ме чакат няколко други книги за четене  Peace

Много харесах "Изкупление", както и филмът по нея, така че и на тази възлагам големи очаквания.

Ти ли беше чела книгата за Motley Crue - The Dirt? Ако да - дай някакви отзиви, моля  Laughing
Wink Страхотна книга, препоръчвам. Чела съм биографиите и автобиографиите на почти всички рок групи и музиканти, но тази може би ми е най-любимата. Първо, защото е автобиография и всичко е разказано от първо лице. Второ, няма излишно захаросване, дори са брутално откровени на моменти. Трето, наистина това е най-скандалната рок група, което прави тяхната книга наистина интересна. Има драма, любов, секс, омраза, престъпления Laughing... всичко. Laughing И четвърто, написана е с много чувство за хумор. Wink

Иначе и аз заради "Изкупление" се интересувам от новата на Юън. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт