Новите ви книги - 6

• 62 974
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Момичета, а за тази книга имате ли отзиви?

На Никълъс Спаркс съм чела "С дъх на канела" и "Незабравима разходка". Първото ме разочарова като цяло, второто е много хубава история, но самия стил не е кой знае какво. Не знам дали в "Един ден, един живот" стилът се е вдигнал.

# 646

Какво ще кажеш за поредицата Живот на върха? Привлекателни са, но не съм сигурна, че си заслужават парите.

Не са от най-грабващите ме книги, но някак си са ми интересни - заради епохата ли, заради смешния "данък обществено мнение", на който се подчиняват.... незнам, но нещо ме кара да ги чета, а определено не са "мой тип" четиво.

# 647
  • София
Новата ми книжка:

# 648
Добре си напазарувах днес Heart Eyes

# 649
  • Ямбол
Анн, ще чакам отзиви за "Няма място за старите кучета". От автора съм чела "Пътят" и я помня, че беше силна и мнооого мрачна, сива, но добра.

# 650
Дано са я превели добре, защото по спомен имаше доста диалект и жаргон. Филмът не си ли го гледала, Лиляна?

# 651
  • Belgium
Тъкмо щях да напиша, че има добър филм по книгата "Няма място за старите кучета".

# 652
  • Ямбол
Май нямам спомен да съм гледала филма. И няма да го гледам, ако реша да чета книгата.

# 653
Филма е много хубав, държи те в напрежение до последно, ще чакам отзиви за книгата Peace

# 654
 Аз гледах и се чудих на "Устоите на земята" на Кен Фолет. Заслужава ли си да я купувам, имате ли впечатления от книгата? Нищо не съм чела от автора, а цената за двете части е 30 лв. Не ми се иска на тази цена, просто да опозная автора, или да е от книгите четени-недочетени-забравени.

# 655
Ананас, според мен напълно си заслужава парите...

Дори смятам скоро да си набавя и "Крахът на титаните", пак от него.

Лиляна, ще дам. Заради филма й обърнах внимание. Simple Smile

# 656
 Благодаря ,Анн. Вероятно ще я купя.

# 657
  Може ли после да споделиш впечатления от книгата.

# 658
ето нещо за тези, които не са чели нищо от Хорхе Букай
http://www.pozitivnoto.info/2010/10/horhe-bukai-spukanata-delva.html

# 659
  • София
  Може ли после да споделиш впечатления от книгата.

Разбира се!

Надникни и в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430096.msg17108326;topicseen#new питах там, след като си я взех и Лу много приятно и изчерпателно ми е отговорила.

Общи условия

Активация на акаунт