Новите ви книги - 6

• 62 974
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък миналата седмица си купих новата на Ваня Щерева - Стъклен дом, по сериала, чете се на един дъх!

# 496

дааааааааааааааа, чудна! препоръчвам. винаги съм харесвала ваня щерева.

# 497

"Пазачът на сърцето" - Франсоаз Саган

Аз пък съм заинтригувана от тази. Не съм я и чувала, пък си въобразявах, че съм чела всичко издавано на Саган!
Сподели после отзиви.

Ок, но имайки предвид авторката, ще е супер!

# 498
Аз препоръчвам "Татко, аз и ангелът" на Ваня Щерева. Нещо не съм любител на книгите по сценарии на филми.

# 499
Аз препоръчвам "Татко, аз и ангелът" на Ваня Щерева. Нещо не съм любител на книгите по сценарии на филми.
А аз препоръчвам "Образцов дом". Заради тази книга, изчетох и другите ѝ книги. Не я харесвах преди да я опозная от книгите /доколкото е възможно/, след което осъзнах, че имаме много общо.  Whistling

# 500
Егати надъханата реклама. Че и не един, ми два акаунта. от 4 и 5 октомври, видиш ли ти... Whistling

# 501
Ето ми я и новата книга - ( Мистерията и благословията да си жена ) !!!   Simple Smile Wink

# 502
Купих си и четирите книги издадени на Бг на Хорхе Букай та да видиме какво толкова го хвалят. Simple Smile Но все още не съм имала време сериозно да ги започна, че бебка ме изпива. И купих също на Джон Кехоу " Подсъзнанието може всичко", че и за нея много слушам, но аз много такива книжки не харесвам и затова я и взех да видя за какво иде реч. А иначе Немо и аз имам тази книжка, но и до нея ме съм стигнала. Казаха ми , че е много добра.

# 503
Хихи е бамби доста за четене имаш тогава..и аз чух,че книгата била много хубава..но ще разбера това като я почна... WinkSimple Smile Иначе аз имам на Джон Кехоу и на Хорхе -не всичките му..само две..и ми харесаха,по натам мога да си взема и останалите му книги. Simple Smile За Джон Кехоу..не знам..хубава е горе-долу книгата..но някак повечето  от нещата остават неясни.. но пък затова има сума автори писали за тази тематика.. Wink 

# 504
Егати надъханата реклама. Че и не един, ми два акаунта. от 4 и 5 октомври, видиш ли ти... Whistling

ooooh! Joy

# 505
Ха, не ми стига тъпият сериал, ами сега и книга. Не, благодаря, ако ще не Ваня Щерева, ами Нона Йотова да я е писала Stop

# 506
  • Варна.....
Въабще не ми  допада идеята да чета мислите, които Камен произвежда, докато във филма е замислен. Тоа ми звучи като бледо копие на Освалдо Рио (дали така се казваше).
Няма да си я купа тази книга.
Яж, моли се и обичай чета в момента.
Страхотна. 

Кажете нещо за "Харем"

Не ми се дават 20 лв за боза.

Отказах се и от Слугинята- попрочетох малко в книжарницата и подобно на Коко и Игор ми се стори като сценарий.

# 507

Отказах се и от Слугинята- попрочетох малко в книжарницата и подобно на Коко и Игор ми се стори като сценарий.

бих те посъветвала все пак за продължиш със Слугинята, не се отказвай, дори в началото да не ти харесва стила на писане.

# 508
... Отказах се и от Слугинята- попрочетох малко в книжарницата и подобно на Коко и Игор ми се стори като сценарий.

"Слугинята" наистина би станала на чудесен филм (както и "Коко и Игор" - но тази наистина е написана като сценарий). Но от няколко страници в книжарницата няма как да добиеш представа за точно тази книга. За "Коко" - да, но "Слугинята" е друга бира.

# 509
  • Разпиляна във въображението

Прочетох резюмето и смело я взех. Чела съм за вампири, чела съм Стивън Кинг, но може би в момента съм прекалено лековато настроена, въпреки че сутринта дочетох втората част от трилогията "Милениум". Началото е просто толкова ... не знам как да го напиша, обаче леко ме ужасява. Май тийн книгите са ми дошли в повече, но ще продължа напред. Може после да гледам филма.

Общи условия

Активация на акаунт