Новите ви книги - 6

• 62 974
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Belgium

Слугиянта като гледам, е опит да се наподоби "Тайният живот на пчелите", но неуспешен. Все пак ще я дочета да видя до края ли ще остана с това впечатление. Във всеки случай авторката е твърде далеч от стила на Сю Монк Кид.

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 18:17 от Лу

# 511
Лу, има прилика някаква и с Чичо Томовата колиба.

# 512
  • Belgium
Ами прилика що се отнася до стил - не. Тематиката е отношението черни/бели, в тази връзка би могло да се каже, че са на една тематика, но само толкова.

# 513
И аз да се включа тук Simple Smile в момента чета няколко книги  Embarassed "Да се обичаме с отворени очи" на Хорхе Букай- интересна е- но много бавно върви- нали е психолог човекът- изказът му е някак....сложен (или аз съм проста  Mr. Green ). Та, прочетох я до средата и се надявам някой ден да я довърша. А докато дойде въпросния ден- чета Алън Фолсъм- "Протоколът Адриан". Чета я доста време вече- което,смятам, че бележи началото на залеза на страстта ми към кримките...Sad На същия автор "Завещанието на Макиавели" я прочетох на един дъх- една нощ посред зима на столче в коридора- да не будя спящите  Mr. Green )
Освен това ме чака една на Исабел Алиенде, но съм хвърлила око и на това:
http://www.mobilis.bg/articles/view/54288
Моля, ако някой я е чел, да каже за какво иде на реч- не знам какъв стил е, за какво се разправя (освен това което прочетох като резюме)- но ме привлича тази книга и това си е! Simple Smile
П.П. Гледам Стъклен дом, но за книгата съм доста скептична...книга по филм.... Thinking Ако някой я е чел, да каже струва ли си, не ли...
Много ми хареса коментара на Таис
Цитат
Въабще не ми  допада идеята да чета мислите, които Камен произвежда, докато във филма е замислен
 определено с Боряна оставят очите им да говорят, та като прибавим и нейните мисли и ще стане направо нов филм във филма:)трябва да четем и да гледаме, за да знаем кой кога какво си мисли Simple Smile))

# 514
Егати надъханата реклама. Че и не един, ми два акаунта. от 4 и 5 октомври, видиш ли ти... Whistling
Joy Амиии, тук темата е мисля нови книги и си говорим за тях Simple Smile. И вярва ли ти се или не,тази е от най-новите на пазара  - всяка снимка, постче, коментарче Е реклама! Независимо кой поред е акаунтът или колко са постовете му Simple Smile

# 515
  • Ямбол
Здравейте! Дали имате мнение за тази

# 516

Най-новата ми книга е "Война и мир с мъжката изневяра"
На руската психоаналитичка Наталия Толстая

# 517
  • Варна.....
... Отказах се и от Слугинята- попрочетох малко в книжарницата и подобно на Коко и Игор ми се стори като сценарий.

"Слугинята" наистина би станала на чудесен филм (както и "Коко и Игор" - но тази наистина е написана като сценарий). Но от няколко страници в книжарницата няма как да добиеш представа за точно тази книга. За "Коко" - да, но "Слугинята" е друга бира.
Ще я взема днес, че ми свърши четивото.
За Харем обаче още чакам отзивите ви.

# 518
  • Варна
На мен Харем ми хареса, доста увлекателно написан исторически роман  Peace

# 519
  • София
Най-после си взех и аз нещо на Алиенде:

# 520

И двете авторки са ми много симпатични, дано не се разочаровам...

# 521
  • Майничка

Съвременен вариант на "Том Сойер - детектив". Чиста проба "възпитателно момчешко четиво". Laughing

# 522
  • София

Иха ... Как съм я пропуснала? Явно скоро е излязла. Ще си я купя определено.  Hug

# 523
Най-после си взех и аз нещо на Алиенде:

Чудесна книга! Купувала съм я за подарък на майка ми като съм била на не повече от 9 годинки. Едва преди 2-3г. я прочетох и много ми допадна стила на Исабел Алиенде.

# 524
Прекрасна е Изабел Алиенде, а с такова съмнение подходих някога към нея. Добре, че се "престраших", защото иначе липсата щеше да е наистина голяма.
Приятно четене! Изобщо не се съмнявам, че ще е приятно, всъщност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт