Новите ви книги - 6

• 62 974
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Крадецът на книги от Малкъс Зюсак
Много отдавна не бях чела толкова разтърсваща книга.

# 542
Последната кинига, която си купих е- Гората от Харлан Коубън

# 543
  • Стара Загора
     и     

# 544
  • София
Днес си чакам с нетърпение:
  и 

# 545
# 546
# 547
  • София

И аз днес ще се сдобия с тази  Heart Eyes че отдавна съм й хвърлила око. Ще обменяме мнение в другата тема  Hug

# 548
  • София
И аз днес ще се сдобия с тази  Heart Eyes че отдавна съм й хвърлила око. Ще обменяме мнение в другата тема  Hug

Аха, само че се чудя коя да почна първо - тази или на Кинг  newsm78
Пък и в момента "мъча" Декстър 3, нещо трудно ми върви  Tired

# 549
Довърших тази

Първата половина на книгата ми напомняше като сюжет донякъде на "Ларва", обаче втората си прилича на всички останали книги на Дохърти. Като цяло не ми допадна, не бих я прочела втори път, а това при мен е рядкост. Не я препоръчвам.
Но пък ще прочета пак "Ларва".

# 550

Кажи после дали ти е харесала. Ние с мъжа ми останахме разочаровани.

# 551
  • София

Аха, само че се чудя коя да почна първо - тази или на Кинг  newsm78
Пък и в момента "мъча" Декстър 3, нещо трудно ми върви  Tired

Ами аз бих подхванала Линдквист, не за друго, а докато чакам втората книга. А и кефа, който обещават е подобаващ  Mr. Green след него всичко бледнее ...

Получих си я и аз иначе:

# 552

А филма гледала ли си? Целенасочено го отбягвам. Книгата е добра, той ми е любим автор.

п.п. Ако някой от издателите случайно чете тук, имайте предвид, че фамилията на автора се произнася Лахейн, името е ирландско. Това се разбира и при елементарна 2-минутна проверка в интернет.

# 553
  • Mostly in my mind
наскоро гледах Злокобен остров. много ми хареса. може би защото не съм чела книгата  Mr. Green това, което не ми допада на пръв поглед само е, че корицата е от филма.

# 554
  • София

Последните ми три придобивки, а малко преди тях- Алекзандър Маккол Смит. Това е третия роман който чета от него -любими са ми историите с Изабел и атмосферата на Единбург Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт