Новите ви книги - 6

• 62 974
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Кейси, моля те сподели после  Heart Eyes Аз все още съм, а тук сигурно ще излезе не по - рано от средата на другата година  ooooh!

# 571
  • В най - голямото село
Аз чета" Анабел" -Даниел Стийл.

и аз, но очаквах повече

# 572
"Лъже ли ви той" на Дан Кръм.Много полезна книга.

# 573
много ми е интересна! Peace

# 574
  • Over the rainbow

# 575
Три чаши чай - Грег Мортенсън и Дейвид Оливър Релин
Ето и кратко описание...През 1993г автора Грег, след неуспешен опит да покори К2, попада в едно крайно бедно селце в планиската верига Каракорум. Трогнат от добрината на местните жители, той обещава да се завърне и да построи училище. През последвалото деситилетие той построява не едно, а над 145 училища....
Една истинска история, която ме трогна с човешките моменти на трудности - самият той беден като църковна мишка, как пък един път не се съблазни да бръкне " в кацата с меда". Аз по принцип никога не съм ги разбирала алпинистите с тая мания да си рискуват живота, за да кажат, че са стъпили на еди кой си връх...но след тази книга започнах да разбирам някой неща...т.е не са ми вече толкова странни птици.
А, ето и защо книгата се казва " Три чаши чай"
Тук, в Пакистан и Афганистан, преди да започнем работа с някого, ние изпиваме три чаши чай. На първата чаша той е непознат, при втората - почитан гост, при третата - член на семейството, а за своето семейство ние сме готови да сторим всичко - дори да умрем.

# 576

И "Летящата класна стая" на Ерих Кестнер за дъщеря ми.
Летящата класна стая
Тази книга я прочетох едва сега на стари години и ми хареса много с ценностите, които описва вътре като доблест, взаимопомощ и тн, но ще ми е интересно да чуя дали е харесала на дъщеря ви?

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 23:07 от Alex-Sofi

# 577
  • София
Разбира се, ще споделя, макар че тя все още чете по-скоро с учебна цел, полу сричайки  Wink а и доста бавно напредва, чете само вечер по една, две странички.
Засега й е много интересна, чете я с голямо желание, въпреки че половината от сюжета й убягва, защото все още внимава в самото четене. Но й грабна интереса, определено.

# 578
# 579
  • Сред лисици
От този роман чета вечер на по-голямото ми момиченце. Май удоволствието от книгата е повече за мен. Такова едно мило и уютно ми става. Хубава книжка!

# 580
  • Стара Загора

# 581
След разочарованието от "Коко и Игор" сега се колебая за
Някакви мнения?

# 582
  • София

# 583

Ооо, приятно четене!  Heart Eyes Любим роман ми е, сподели после впечатления. Simple Smile

# 584
  • Разпиляна във въображението

Търся я от известно време сред приятелите, обаче удрям на камък. Ново издателство ли е, за да я потърся в книжарниците?

Общи условия

Активация на акаунт