Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 374
  • 820
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Много доволна от резултата - най-сетне леко омбре от червено към оранжево  newsm44

С какво постигна този разкош? Това е моето любимо червено!  newsm44

# 676
  • София
Много доволна от резултата - най-сетне леко омбре от червено към оранжево  newsm44

С какво постигна този разкош? Това е моето любимо червено!  newsm44

боя на Fadiam-106 има склад на ул Ивайло мисля че беше на Стела.Една голяма боя с окислител и е на цена около 8.50лв.

# 677
Morgana,това е резултат от многогодишно боядисване със Сери 1066 и 1006,2 месеца без боя,за да изсветлее хубаво косата и накрая отново Сери,но оранжевият нюанс в каталога...За съжаление не запомних номерчето,ако не се лъжа нещо като 1044 беше Embarassed ... В корените се запази яркото червено/логично за мен-те са най-подхранени и здрави/,а изсветлелите краища станаха ярко оранжеви ...Дано съм била полезна  Hug

# 678
Някоя, която се е боядисала с Wella Koleston 77/44 ще е възможно ли да пусне някакви снимки да придобия някаква обща представа за цвета?

# 679
  • София
redhead, мерси за инфото. А откъде намираш Сери? Търсих из нета за каталог, ама нещо не намирам?  newsm78
Шмурди, доволна ли си от  Fadiam?

# 680
  • Somewhere far away
Сери  я има в магазинчето на алабин срещу съдебната палата. Иначе каталог из нета няма да намериш и аз съм търсила , но без успех.

# 681
Сери има и в Тити на пазара на Красна поляна,имаше и в една козметична барачка на пазара Димитър Петков,но не знам дали още съществува тъй като ремонтират самия пазар  Thinking ...

# 682
  • София

Morgana,преди време съм се боядисвала с тази боя,пак червено и сега от тъмен кестен пак стана червено.Не пуска много при измиване,а колко ще е трайна мога да кажа след време.За сега дори ми идва малко по червено.

# 683
Здравейте, момичета! Grinning В последно време все повече се замислям да боядисам косата си в червено, но имам нужда от помощ. Естественият ми цвят е средно към тъмно кестеняв и искам да постигна нещо подобно (или поне близо до този цвят):

Каква боя бихте ми препоръчали? Искам интензивен цвят, но все пак щадящ косата. Боите, на които аз съм хвърлила око, са Palette Deluxe Ruby Red, Garnier Color Sensation интензивно червено, Wellaton cherry red. Коя от тези смятате за най- подходяща и щадяща.. или просто препоръчайте някоя, от която вие сте доволни  Simple Smile

# 684
  • София/Бургас
lanadelrey, аз съм червенокоска. Боядисвам се с Wellaton 66/46 - червена череша се води. Мисля, че се получава такова червено. Търсех да ти намеря, снимка, но навсякъде съм с други хора и не искам да кача снимка  без тяхно позволение. Цветът е хубав.

# 685
Благодаря за отговора  Simple Smile А какъв е естественият ти цвят? Мислиш ли, че на тъмна коса като моята ще хване?

# 686
  • София/Бургас
lanadelrey, кестенява съм по принцип. Боята покрива дори бели коси.

# 687
Здравейте! Едно записче и от мен, макар доста късничко да се включвам в темата. И аз съм от любителките на червените коси, макар в момента да не съм червенокоса. Имам един главен проблем, поради който отново съм брюнетка. Червеното много цапа ... Така и не можах да се справя. Дълго време съм била червенокоса, постигнах желания цвят, но ми омръзна калъфката на възглавницата ми да се боядисва, хавлиите също. Вие как овладяхте този проблем?! Или се жертвате в името на желания цвят...

# 688
  • София/Бургас
Syncho, на мен това ми се случи само първите 3-4 месеца. От тогава до сега (около 4-5 години) не ми се е оцветявала нито една възглавница или хавлия. При мен дори вече цветът не избелява толкова много колкото съм виждала  при приятелки и при мен в началото (споменатите 3-4 месеца). Даже мога да кажа, че не избелява. Май аз съм странен случай, защото много хора се оплакват от това, а при мен го няма (идея си нямам на какво се дължи  newsm78).

# 689
На мен калъфката ми никога не е била изцапана.  Thinking Но аз не лягам с мокра коса, а моята "пуска" само ако капе вода, и то малко. Кърпата ми за коса излиза снежно бяла от пералнята.

Общи условия

Активация на акаунт