Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 337
  • 820
  •   1
Отговори
# 405
Еха, много ти благодаря  newsm10. Цвета е супер, и не е особено тъмен. Мен основно това ме притеснява, да не се получи супер тъмно или пък виолетовото да преобладава.
 Дано се включат момичета със снимков материал. : )
Мерси отново!

# 406
Аз ползвам тази Велатон, но я смесвам с по-свето червена, пак на Велатон-вулканично червено. Получава се доста хубаво червено, което според мен не е тъмно. Друг вариант е да ползваш аналога на Лонда Волкано (пак е професионална на Лонда), тя прави разкошни червени цветове.

# 407
Приемате ли нови ???Simple Smile))) От скоро съм червенокоса(или по-скоро оранжева). Много си харесвам цвета, още повече, че по рождение съм рижа, но от много години съм ту рус, ту-чернокоса. Цвета ми е почти такъв

# 408
Привет на всички!  От доста време  ви чета. И все се чудя. Върти ми се една идея в главата. Та реших да се допитам до вас. То не, че вие ще вземете решението вместо мен... ама нали затова са форумите. Та така, искам един цвят, който е много специфичен-нещо като кафяво с червен отенък. Нещо като това :

Uploaded with ImageShack.us

Или

Ето и една боя та горе долу да добиете представа за цвета. То не е точно червено, а по-скоро е кафяво с червен отенък или някакъв махагон.

Моята коса обаче е тъмно-кестенява. Такъв ми е естествения цвят. Червенокоса съм била-тъмен махагон преди години.Много ми отиваше. Ясно ми е, че при всички положения ще стане по-тъмен цвета от показания. Някоя от вас дами има ли такъв цвят и как го постига? В голяма чуденка съм, ПОМАГАЙТЕ!!!  Sunglasses  Simple Smile

Моят цвят е нещо от сорта на това :

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 19:48 от Caroline_Bingley

# 409
оххх, и аз зачаках със затаен дъх някой да обясни за червеното и тъмния естествен цвят. Намерих си 2-3 снимки с желани нюанси и сега най-важното е да разбера кой от тях може да се постигне без да става безкрайно тъмно (заради тъмните корени, които израстват). В шкафчето ми се намират 2 шишета окислител, едното с 20 vol. и другото с 30 vol.. Не се боядисвам с 12 %.
Последния път се намазах с боя 7.54 + 9 %(за да покрия стария рижaво-зеленикав цвят) и се получи това.
http://i43.tinypic.com/2zqvecz.jpg (смачкана съм, навела съм се странно, не обръщайте внимание на нищо друго освен на цвета  Mr. Green )

Моля ви, препоръчайте номер боя, която отговаря на тези нюани.
, толкова искам, не мога да устискам  Laughing

*ако наистина няма начин да постигна по-светличко червено с 9% окислител съм склонна да пробвам с 12 % и ще се моля да не ми прегори темето  Simple Smile

# 410
Волкано-то май не е точния цвят, които искам.
И да попитам още едно нещо- каква е разликата между 8.45 и 8.54, кое е по-червеникаво? След последното ми 7.54 не бих пробвала повече този номер, но дали 7 или 8.45 е по-червено?  newsm78

# 411
Аз не мога да помогна, не разбирам от окислители. Но твоята коса е много светла, защо се притесняваш, че няма да получиш този цвят? Според мен ще стане. Бри от Отчаяни съпруги има чудесен цвят. Фаворит ми е отвсякъде, но аз няма да се осмеля да се направя, а и искам по-тъмен.

# 412
имам един въпрос и се надявам да ми помогнете.боядисах се червена в края на декември,естествения ми цвят е черен и реших да го сменя.след като се боядисах косата ми стана кафеникаво червена.сега наситеността на цвета я няма и реших да си върна естествения цвят,но не съм сигурна как.чудя се дали да не се боядисам в тъмен цвят за да върна естествения цвят.четох че оцет и сода боята падала,но трябва да си се боядисвал скоро че да стане.чувала съм за някакви препарати но честно казано не искам да ги използвам.моля дайте съвет,защото вече се отчаях  Sad

# 413
  • Под люляка
имам един въпрос и се надявам да ми помогнете.боядисах се червена в края на декември,естествения ми цвят е черен и реших да го сменя.след като се боядисах косата ми стана кафеникаво червена.сега наситеността на цвета я няма и реших да си върна естествения цвят,но не съм сигурна как.чудя се дали да не се боядисам в тъмен цвят за да върна естествения цвят.четох че оцет и сода боята падала,но трябва да си се боядисвал скоро че да стане.чувала съм за някакви препарати но честно казано не искам да ги използвам.моля дайте съвет,защото вече се отчаях  Sad

Най- качествено ще е добър фризьор да ти я "изпере" така ще ти се смъкнат няколко нюанса от косата. Ако искаш по естествен път , но ще се удължи времето е чрез домашни маски които имат зехтин или кисело мляко прави ги поне два пъти седмично, ефекта е двоен хем подхранва и възстановява косъма хем смъква боята. а това със содата също можеш да го пробваш има минимален ефект  Simple Smile

# 414

Най- качествено ще е добър фризьор да ти я "изпере" така ще ти се смъкнат няколко нюанса от косата. Ако искаш по естествен път , но ще се удължи времето е чрез домашни маски които имат зехтин или кисело мляко прави ги поне два пъти седмично, ефекта е двоен хем подхранва и възстановява косъма хем смъква боята. а това със содата също можеш да го пробваш има минимален ефект  Simple Smile

Благодаря ти за отговора   bouquet

# 415
  • София
момичета, аз се влюбих в два цвята, но искам мнение някой пробвал ли е?

# 416
  • София
Wow, уникален цвят!  Crazy

# 417
Момичета, аз дълги години бях червенокоса и по едно време ме изби нещо и се боядисах черна. Сега се чудя какво да я правя. Можете ли да ми препоръчате изсветлител?

Послепис: тези Garnier-та са страхотни  Crazy има ли ги у нас?

# 418
Има ги blackisback  , днес ги гледах. Но нямаше такъв цвят какъвто искам. Точно тази, която си я постнала я има. Има и други цветове, по-ярки. Това май е някаква нова на Гарниер. Защото отскоро я има или поне аз преди не съм я виждала. Simple Smile Но моите впечатления от Гарниера са, че много бързо пада. На една приятелка и падна за 1 седмица. Но тя беше тогава с Color Naturals.1-2 седмици макс и нямаше и помен от цвета. Тя се боядисва тъмна , за червеното не знам как е. Търся си и аз подходяща боя. Хайде, препоръчайте някаква  Grinning

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 19:17 от Caroline_Bingley

# 419

Извинявайте,че нахлувам в темата,но исках да отговоря...

Щом цвета ти си е тъмен и си искаш пак него,няма никакъв смисъл да я переш...
Аз имах същата дилема.Боядисах се точно три пъти с безоманячна боя,през 2 месеца горе долу,която ми се стори най-близка до моя цвят и забравих.

Сега не съм се боядисвала от няколко месеца и не мисля да го правя скоро,надявам се като ми израсне още ,край-четата да стоят с различен нюанс,много е готино  и е топ тенденция.

Мисля ,че това е най-щадящия вариант Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт