Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 319
  • 820
  •   1
Отговори
# 420
Аз съм много доволна от тази боя:

Вече 3 месецa се боядисвам с нея  Wink

# 421
  • София
ред ми е да се боядисвам чак след две седмици, но със сигурно ще се спра на едно от тия двете червени.... иначе цветовете са общо 19, в профила на гарниер българия във фейса ги има показани.

# 422
  • Пловдив
Здравейте , някой знае ли как да постигна този цвят Simple Smile Вмомента косата ми е кестенява Simple Smile Благодаря ви предварително Simple Smile

# 423
  • София
на мен ми прилича на тъмен махагон, би трябвало всяка боя да те хване Simple Smile

# 424
момичета, аз се влюбих в два цвята, но искам мнение някой пробвал ли е?

Никой ли не я е пробвал??! И аз се загледах в нея,но се колебая..... newsm78

# 425
Първият път, когато се боядисах използвах мусовете на Palette,светлото им червено (мисля си,че номера беше 488), но почти не се виждаше,че съм я боядисвала,а след като падна и малкото червено...слаба работа.След това, твърде разочарована,си взех една от нормалните им бои и даже първо си "изсветлих" косата леко  Grinning После приличах на вещица,но след като се изкъпах два-три пъти боята взе да пада и вече изглеждаше нормално.Не се стряскайте от снимката  Laughing !

Това беше боята
,"изрусих" се с някаква боя на Garnier,а се получи така :

А в момента изглежда така :

Сега се чудя,каква боя да сложа този път.Препоръки  Simple Smile ?

# 426
Здравейте, винаги съм си поръчвала професионална боя. Сега се преместих в друг град и няма как да взимам от фризьорката. Пробвах различни бои, ето какво се получи преди седмица когато се боядисах. Снимката не е много хубава, но пак ще направя.
Боята е на Вела води се вулкано.

За мен бои от рода на Палете, Гарние и др не са опция, дори и да докара в началото цвета, което не се случва после става към оранжева гама, което не ми харесва. Професионалното си е професионално, въпреки че тази на Вела я купих от обикновен магазин, а не от такъв професионален съм доволна от резултата, така ме посъветва фризьорката да взема Вела, да видим как ще падне цвета.

# 427
  • София
аз днес обиколих кварталните магазини и аптеки и Гарниер няма. само на едно място бяха любезни и ми казаха, че първо се зареждат големите вериги и поне след месец ще дойде при тях. някой случайно да я е мяркал някъде?

За мен бои от рода на Палете, Гарние и др не са опция, дори и да докара в началото цвета, което не се случва после става към оранжева гама, което не ми харесва.

последно се боядисах с Палете, изобщо не съм станала оранжева  Laughing на 3 седмици съм от последното боядисване, цвета е съвсем леко отмит.

# 428
Затова и казах, че за мен не е вариант, защото ми става рижава след това.

# 429
Приемате ли нови ???Simple Smile))) От скоро съм червенокоса(или по-скоро оранжева). Много си харесвам цвета, още повече, че по рождение съм рижа, но от много години съм ту рус, ту-чернокоса. Цвета ми е почти такъв

И аз искам светлооранжев цвят! А тук всички са червени. С каква боя се боядисваш? Утре-вдруги ден ще се боядисвам и не знам каква да си взема.Преди години се боядисвах с една Рилкен 7/43 май беше и стваше невероятен цвят,но сега не съм я виждала.

# 430
Не се правя сама. Фризьорката ми изсветлява основата за по-ярък цвят и отгоре слага безцветна и безамонячна боя  на Лореал (клир) и смес от бустери.

# 431
Аз след дългогодишен опит при "класни"фризьори,реших, че не по-лошо,че да не кажа и по-добре се правя сама. Само дето, ако трябва да смесвам ного компоненти, ще ми излезе по-скъпо. И на мен този цвят като на Бри ми харесва, даже сегашния ми беше приблизително такъв. Но искам да е маалко по-светъл. Не помня точно как го постигах преди. Днес си купих боя Чифели 7/44 и мисля да я пробвам. Най-малкото надявам се да стане по-различен, че стандартните червени цветове са ми доста скучни.

# 432
Chicago, и на мен Палете, Гарние и подобни ми падат и става рижаво и досега не съм видяла на някоя приятелка да не й пада така, особено гадното Палете. Това е най-отвратителната боя, която може да съществува. Вела наистина е оптимално доброто решение. А червеното ти е страхотно, преди години и аз бях с такъв цвят, но го постигах с черешовото червено. Особено на слънце е голяма красота Heart Eyes Искате рижавеещо на тъмни коси, най-бързото решение е обезцветяване и после светло червено отгоре, керемидено. След 1-2 измивания ще е рижо. Но е болезнено за косата.

# 433
Боята Гарнер за която говорите я има в Кауфланд. Палете наистина е много агресивна боя. Вярно е цветовете са адски наситени, супер хубави стават и е издръжлива, но за косата е унищожителна. Аз много си патих веднъж от нея. Вече ползвам предимно Кастинга.

# 434
  • София
Благодаря ти Caroline_Bingley   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт