Хайде, кураж, СЕПТЕМВРИЙСКИ момичета - вече усещаме първи ритничета!

• 24 204
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте бъдещи мами искам да се включа и аз в темата.
През септември и аз чакам моето малко човече  1stroller
С порастването на корема започвам се повече да се изкушавам да купувам,но от суеверия ме е страх.Та може ли да споделите вие купувате ли неща макар и дребни за бебчо?
Когато мина покрай някой детски магазин се заглеждам с такова умиление, а и си мисля че след месец трябва да стягам чантата за болницата да е готова за всеки случай  Naughty дано си е на датата за секцио да не бърза,но все пак  Stop
Желая лека бременност на всички   bouquet

# 646
Здравейте! И аз отдавна не съм писала, но сега доста четох.. Искам да споделя и да се консултирам с вас относно този продукт http://vitaslim.bg/kapsuli-za-traino-otslabvane.html  Напълняла съм 8кг, но те са само в корема и бюста, та изглеждам като в края на 8-ми месец и една приятелка сподели за ефекта от тези капсули, като ги препоръча и на мен, въпреки, че е очевидна бременността ми. Ще добавя само, че тя е медицинска сестра. Какво мислите уместно ли е да се приемат подобни медикаменти???

# 647
  • София
Здравейте! И аз отдавна не съм писала, но сега доста четох.. Искам да споделя и да се консултирам с вас относно този продукт http://vitaslim.bg/kapsuli-za-traino-otslabvane.html  Напълняла съм 8кг, но те са само в корема и бюста, та изглеждам като в края на 8-ми месец и една приятелка сподели за ефекта от тези капсули, като ги препоръча и на мен, въпреки, че е очевидна бременността ми. Ще добавя само, че тя е медицинска сестра. Какво мислите уместно ли е да се приемат подобни медикаменти???

Аз лично не бих си направила подобен експеримент докато съм бременна! Да не говорим по принцип, че не съм фенка на подобни методи.

Килограмите се свалят, не рискувай обаче със здравето на бебето.

Или ти питаш за след като родиш?

# 648
 Добро утро момичета!

adelinas - Не си прави експерименти с организма мила, помисли за бебо как ще му се отразят тези капсули! Аз съм качила също толкова и смятам че за 6 месеца е нормално с тази разлика че аз качвам на корем и гърди най- много. Не искам да ти натрапвам мнението си, но аз мился така smile3503 Целта не е да се гладува и да се спазват някакви диети въпроса е да се хапва по на често, но по малко и полезна храна.

Тези дни не съм се отчитала с писане, но ходя по магазините да набелязвам какво да купувам и мъкна мъжа ми навсякъде крада го в обедната почивка и айде на шопинг терапия newsm44

Честито на всички сключили брак! Пожелавам ви дълъг семеен живот, съпътстван с здраве, разбирателство и много много красиви мигове и един от тези красиви мигове ви очаква през септември  bouquet

Честито и на всички, които празнуваха годишнини тези дни! С пожелание още дълги години да се обичате и уважавате  bouquet

Assi- Не се тревожи всичко ще се нареди, вярно е че се отнася безотговорно, но аз мисля че трябва да седнете и да си поговорите сериозно защото най хубавото ви предстои Praynig

docinka_ - Добре дошла! И аз съм доста суеверна няма да споделям защо, но за сега обикалям по магазините оглеждам и си набелязвам нищо не съм купила. Харесах си количка и нея ще я поръчаме другият месец защото ще чакаме да я внесат от вън.

ellliii26-честити розови новинки и на теб! Много се радвам, че има толкова момичета тази година newsm44

Ще спирам че стана много дълго ако съм пропуснала някой за нещо съжелявам!
Лек и спокоен ден на всички

# 649
Добро утро тумбачета  pregnant  adelinas  и аз не разбирам за кой период питаш по време на бременността или след това. Ако питаш за сега изобщо не си прави такива експерименти с теб и бебето. Ако е за след това също не те съветвам да използваш подобни хапчета за отслабване каквито и да са те. Нещата с кг ще се нормализират постепенно. От такива хапчета ефекта е временен така че ти си прецени най-добре. С повече движение и малко диета след като родиш всичко ще е ок.
Хубав ден на всички  Hug

# 650
  • някъде в България
Привет мамчета,няколко дни не бях писала и ето ме отново.Нещо не се чувствах много добре -  повръщах и имах болки но днес съм по добре.Незнам как сте вие ама моето бебе въобще като че ли не спи - непрекъснато рита не е лошо ама няма ли почивка newsm78 Joy

# 651
adelinas, и аз съм напълняла точно 7-8 кг, но идеята за отслабване с медикаменти сега, когато сме бременни, за мен е много опасна. Не забравяй, че твоята позната може да е медицинска сестра, но не е лекар, още по-малко гинеколог. Как ще приемаш нещо, което не знаеш какво съдържа и дали няма да навреди на бебето? Освен това някои от тези хапчета имат ефекта на очистително и може да си докараш обезводняване. Въобще аз съм твърдо против, а ако толкова искаш, все пак посъветвай се с лекаря си, той също едва ли ще ти ги разреши  Peace

docinka_ , добре дошла  Simple Smile

Ех, и аз с миналата бременност работих до последния ден, преди да вляза да раждам. Много по-бързо минава времето, когато си ангажиран с нещо. Сега с това седене вкъщи едвам ми се точат дните, но няма как  Simple Smile

# 652
  • София
Добро утро!
Аделина,ако искаш сега да пиеш нещо не мисля,че е добра идея пък и след като родиш и ако кърмиш! Не се притеснявай лесно и без тези неща след това ще свалиш!  Hug

docinka_ ,добре дошла и лека бременност!  bouquet Hug

За илограмите като говорите и аз да споделя с две бебта +5,500 за сега но на корем,талия /която я няма отдавна /и цици  ooooh!
Аз този нощ не спах добре много ме боляха мускулите на краката и обръщането ми от една страна на друга беше ад Rolling Eyes
Днес времецето пак изглежда гадно и се чудя дали да не замотаем по моловете с малкия на пазар за него и бебките нещо де  Heart Eyes Mr. Green

# 653
Здравейте момичета,

искам да попитам как сте с лежането по корем?
аз откакто разбрах че съм бременна не съм лягала по корем изобщо
преди малко прочетох че по този начин бебко се размърдвал повече??
при мен също няма кой знае какво движение примерно 3 4 пъти дневно да се размърда а аз съм малко от шашнатите мами признавам си....

Hug Hug Hug Hug

# 654
  • София
Лита,аз също по корем не лежа не би ми било удобно и бебките са много кротки за сега и малко се притеснявам но се надявам всичко да е наред!  Praynig

# 655
♥Димяни ♥, размърдаха ли се?  извини ме, ако си писала по-назад в темата, но не съм прочела Simple Smile

# 656
Аз не бих могла да легна по корем, просто корема ми е огромен  Simple Smile Пък и ми звучи като да легна с всичката си дебелина върху бебето. А относно наддаването - на мен са ми наедрели видимо не само корема и бюста, но и бедрата, което си е кофти. Но с глад и инат ще отслабвам после (и с много секс, както се заканва мъжа ми  Sunglasses). Проблема при мен е, че най-много вдигам в 8 и 9 месец, дотук ако съм качила 8 и още 8 или 10 поне ще кача докрая. Почнах от повече кг този път - 61 бях, сега съм 69. Значи докрая ако не чукна 80, ще черпя  Crazy

# 657
  • у нас
добро утрооо Peace това с отслабването и хранителни добавки е ок, но след като родиш и спреш да кърмиш. Много ми е интересно тази мед. сестра как така ти препоръчва нещо докато си бременна.  newsm78 не казвам нищо, просто се учудвам и ти как се връзваш изобщо на такива предложения докато си още бременна. Иначе състава е хубав, но за след раждането!!!! И да ти кажа има къде по евтини продукти със същия състав... не знам дали твоята позната не е обвързана по някакъв начин с този продукт newsm78 и за това да ти го предлага newsm78

аз отивам да чета че утре съм на изпит smile3529 в стартова позиция съм на финалната права Mr. Green качила съм една снимка, направена изненадващо, но се вижда коремче Crazy

# 658
  • София
Добро утро, момичета!
Docinka_ ,добре дошла и лека бременност!  bouquet

♥Димяни ♥, как си днес? Как са бебките?
Знаете мнението ми за килограмите - аз съм с близнаци и съм +16 кг вече, имам ОГРОМЕН корем, но знаете и за успеха ми да ги сваля след първата бременност. Не се притеснявайте за тези кг, гледайте да сте здрави и да се чувствате добре!

# 659
Здравейте момичета! Не съм писала отдавна, но все не ми оставаше време  Blush !
adelinas, и аз мисля като другите момичета, че не бива да пиеш каквито и да е медикаменти сега, особено след като не си се посъветвала с гинеколог! И аз съм с 8 кила отгоре, тежи ми вече, а какво ще правя последния месец, не знам. Или както казва една моя приятелка - ще си като някоя преяла кобила  Laughing . Качвам на корем, пък на гърди...там много не слагам  Laughing !
Но така или иначе не трябва да ни притесняват килограмите, вярно е, че ни тежи, но ще се справим някак си, нали сме жени, трябва с всичко да се справяме!
И аз скоро ще почна да правя покупките, може би другия месец, когато и мисля да излизам в отпуска. Не ме притесняват никакви суеверия, просто след раждането не виждам как ще купим нещата - таткото е NON STOP на работа, прибира се към 8-9 часа вечерта, а бе...не си завиждам за гледането после, но ще се оправим, нали сме жени  Laughing
Айде, приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт