FarmVille 24-та тема

• 34 441
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Bapнa
аз стигнах до gamespresiqna37@....  Mr. Green и за днес планирам поне още 3-4 Simple Smile
Кучето ми се върна, вече е голям рошав пес  Heart Eyes

# 136
  • Пловдив
запис

# 137
да съседки сме, почти адашки, само че аз съм с Х  Hug

Дааа, знам си те като съседка, като никнейм тука ми "бягаше"  Mr. Green  Е кво...само 11 ферми, не съм ептем ненормална  Laughing
не си, не си, аз имам около 20, ама така е, като съм такъв карък, все най-големите грозотии ми се падат всеки път - имам един гном, като твоя, много ми е анти, миналия път ми се падна едно розово като котка, няма такава грозотия, а днес плашилото  Sick.

# 138
да съседки сме, почти адашки, само че аз съм с Х  Hug

Дааа, знам си те като съседка, като никнейм тука ми "бягаше"  Mr. Green  Е кво...само 11 ферми, не съм ептем ненормална  Laughing
не си, не си, аз имам около 20, ама така е, като съм такъв карък, все най-големите грозотии ми се падат всеки път - имам един гном, като твоя, много ми е анти, миналия път ми се падна едно розово като котка, няма такава грозотия, а днес плашилото  Sick.

А същата схема - гном, подаръците с котката пропуснах тактично, днес плашило, тръгнах да правя 2-ри акаунт, ама си взех крокодила - уникално грозен е  Mr. Green Ама нали за зоопарка запълвам!

# 139
Чакам кутия само с коне

# 140
# 141
  • E-CLM & CH-VD
Сдобих се освен с поляната със зайци, и с плашилото и водопада. Смятам за тази седмица да не си опитвам късмета повече  Laughing

# 142
# 143
Изпуснах телето... и аз чакам да ми се роди, ама няма да е за мен  Crossing Arms

# 144
Аз си продадох краварниците, но скоро си направих един само с фенски крави и от там се пада фенско теленце, следващия път ще ви дам тук линк.

# 145
Абе фенската крава я няма вече в маркета... че имам само 1...

# 146
Аз си продадох краварниците, но скоро си направих един само с фенски крави и от там се пада фенско теленце, следващия път ще ви дам тук линк.

Hug

# 147
http://www.shareapic.net/Zoom-20076661-farmville.html Тази таблица за посевите, която беше дадена в темата е грешна! Например за Патладжана дава 540 квадратчета общо за 3 звезди, а за 2-ра иска 400  Wink Картофите за 3-та звезда пише 160, а всъщност е 450 и т.н.

Или от Зинга са увеличили драстично броя на нужните посеви ахахахаха, ужас...

# 148
Видях сайта, на който могат да се видят новите кутии.. ама не ги намерих там (препраща ме към wiki, там пък последната кутия е от 27.04). Та, някой ако пусне директен линк, ще съм му много благодарна   bouquet

# 149
treisy, преди време промениха бройките  Wink
Аз бях направил една таблица с актуалните бройки, има я на 1 страница

Общи условия

Активация на акаунт