FarmVille 24-та тема

• 34 441
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Whatever просто нямам думи Hug

# 181
Не е необходимо да се купуват тенти за да се стигнат 16 кеша.  На мене тентите ми бяха най-омразното  действие:x  като заработвах пачките във фалшивите акаунти.  Ама дето се вика-накарай мързеливия на работа и ще те научи на ум. Laughing   Сега моята бърза процедура е следната: Осиновявам само 5 животни, което е червен медал  и вземам бонус пакета, който дава 3 кеша. Оттам нататък само бали докато се стигне до 9-то ниво. даже ми остават в наличност около 3000 монети. Освен това въртя по 3 акаунта-ментета наведнъж-с мозилата отварям истинския акаунт, а с интернет експлоърър, гугъл хром и нетскейп навигейтър-фалшивите. По-мързелив начин досега не мога да измисля, но ако съществува такъв, със сигурност ще го открия. Grinning
Резултатът от 57-те мистериозни кутии, които съм си самоизпратила обаче е плачевен. Кич отвсякъде. Ама пусти мерак да не изпусна нещо шарено.... защото луд на шарено се радвал. Laughing

# 182
Събрах кеш за кутия на фалшивия акаунт, но когато натисна send, не ми отваря списък с имена, реално няма как да избера когото и да е, за да пратя кутията.. Защо така?

# 183
Събрах кеш за кутия на фалшивия акаунт, но когато натисна send, не ми отваря списък с имена, реално няма как да избера когото и да е, за да пратя кутията.. Защо така?

Не си станала съсед със истинския акаунт, написала съм как. Намери в по-задните страници.

# 184
Не си станала съсед със истинския акаунт, написала съм как. Намери в по-задните страници.

Оказа се правя, благодаря ти!
Да ви се похваля - за пръв път си правя фалшив акаунт, и то заради синята къща.
И познайте какво ми се падна.. точно така, синя къща Simple Smile
 Hug

# 185

Оказа се правя, благодаря ти!
Да ви се похваля - за пръв път си правя фалшив акаунт, и то заради синята къща.
И познайте какво ми се падна.. точно така, синя къща Simple Smile
 Hug

И на мен от първата ми мистериозна кутия ми се падна точно това, което исках и заради което направих акаунта Simple Smile Ама след това..... ето сега тая синя къща неще и неще да ми се падне Simple Smile

# 186
  • UK
Интересно, на случаен принцип ли се падат нещата от кутиите? Има ли по редки, които се падат по трудно? Не би трябвало да има... Трябва да си пуснем анкета "Какво ви се падна от мистериозна кутия" с много възможни отговори и опции за гласуване. Simple Smile

# 187
Интересно, на случаен принцип ли се падат нещата от кутиите? Има ли по редки, които се падат по трудно? Не би трябвало да има... Трябва да си пуснем анкета "Какво ви се падна от мистериозна кутия" с много възможни отговори и опции за гласуване. Simple Smile

Да и аз съм се питала. И често се страхувам ,че може да се изчерпи предмета, който искам  Laughing

# 188
  • СОФИЯ
здравейте на всички много трудно си Осиновявам животни просто като влизам по стените на приятелите ми все за взети много ще съм благодарна някой ако ми каже по лесен начин играта много ми харесва но ми се иска да си взема първата мистериозна кутия

# 189
Опцията за снимане на фермата изчезна  Shocked

# 190
  • Paradisе City
Да, опцията за снимане изчезна. Много важно, нали има printscreen.
Не знам какъв е шанса да ти се падне нещо от кутиите, но поне на мен никога не ми се е падало едно и също 2 пъти. Колкото до кича- нямам думи. Шарено да е, от кутия да е...

# 191
По-интересно е с какво ще бъде заменена

# 192
Здравейте! Бях обещала фенско теленце - http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative=lonelycow& … bb808943e4917431b

Ето и новата мисия - кой ще изрине на кравите  Joy

# 193
Това е гениално  Joy Joy
Може ли да го взема за аватар  Flutter

# 194
 Joy да
това е новия камък от безплатните подаръци, ама точно на кравешко л.но прилича  Joy

Общи условия

Активация на акаунт