FarmVille 24-та тема

• 33 640
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря, Дони Simple Smile

# 466
Хммм...и какво по-точно й има на тази декорация?  newsm78

И аз не знам какво й е расисткото
Така смятали във форума и са решили да я махнат

# 467
За растистката декорация:
Ами това е бял човек, изгледащ самодоволно и стоящ на нещо като пиадестал.
 Rolling Eyes Може нещо от този сорт да е.

# 468
Въпросния човек попринцип май е черен

# 469
Ами тогава наистина е странно lol  ...

# 470
  • Paradisе City
На мен ми прилича на китаец тая декорация  Mr. Green

# 471
  • София
И аз не можах да си взема конче Cry
А относно расизма - може да е нещо свързано с културата им и на нас да не ни говори нищо. например това да е образа на холандските заселници в ЮАР и да е карикатура newsm78

# 472
  • София
“Hi guys,

Got some EXCLUSIVE NEWS about Farmville.

From July you will be able to recieve MASTERY signs from harvesting trees! Basically, for every tree you harvest from a certain fruit it shall be added to the mastery in the exact same way the crops are. Obviously the number of times you harvest a tree will be considerably LESS than harvesting crops.

smile3511
Чак сега ли ми се сещат! Амааааааан!

# 473
  • София
Четох, четох..това с допълнителните акаунти - ок, ясно...обаче как успявате да изпратите подарък, който струва примерно 20 от книжните пари?! newsm78 Реално ли купувате точки или някак сте хакнали фермата, та да ви трупа тези пари? newsm78 Опитвах през втори акаунт за изпратя мистери сандък, но рече че нямам нужния кеш и трябва да го купя с реални пари...

# 474
Просто трупаме 16 кеш  Laughing
А за тези точки чувам за първи път

# 475
Четох, четох..това с допълнителните акаунти - ок, ясно...обаче как успявате да изпратите подарък, който струва примерно 20 от книжните пари?! newsm78 Реално ли купувате точки или някак сте хакнали фермата, та да ви трупа тези пари? newsm78 Опитвах през втори акаунт за изпратя мистери сандък, но рече че нямам нужния кеш и трябва да го купя с реални пари...

Прочети първа страница, там го има отговора.

П.П. Забелязвате ли , че напоследък Сините пера са най-честата част от колекциите? Вече имам повече от десет, за сметка на другите де.

# 476
  • София
Просто трупаме 16 кеш  Laughing

Гъх, това е гадно...Мислех, че има начин без да се сее и жъне, съответно трупа в новите акаунти....оки, мерси за инфото

# 477
Просто трупаме 16 кеш  Laughing

Гъх, това е гадно...Мислех, че има начин без да се сее и жъне, съответно трупа в новите акаунти....оки, мерси за инфото
Да, има начин без да се сее и жъне, само прочети 1 страница Simple Smile
Разликата е, че сега става още по лесно с линка за 3 FV - http://apps.facebook.com/onthefarm/stimulus.php
Аз ги събирам за около 10-на минути.

# 478
Когато не ви дава нови мисии, или ви дава все едни и същи, изчистете кеша на браузъра и се оправя.  Peace

# 479
От новите кокошки ще се падат ли мистериозни яйца?

Общи условия

Активация на акаунт