FarmVille 24-та тема

• 33 599
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Каква е разликата между новите и старите кокошки? Аз не забелязвам.
Как става номера с разширението на конюшнята. При мен няма никаква реакция каквото и да предприема. newsm78

# 496
  • София
Като чукна линка с 3 FV ми изписва че може само по един път...
ммм да само по веднъж става, ако някой  е изнамерил ново линкче с FV нека го сподели  Wink

# 497
  • Варна
Търся си съседи Simple Smile-Валерия Василева ми е фейса

# 498
Искам помощ!
Инсталирах си онзи toolbar,който да ми показва ,кога трябва да се събира реколтата,обаче сега много ме дразни.
Кажете ми,има ли начин да го махна?
Мисля,че обсъждахте въпроса по-рано,но не можах да го открия.

# 499
Искам помощ!
Инсталирах си онзи toolbar,който да ми показва ,кога трябва да се събира реколтата,обаче сега много ме дразни.
Кажете ми,има ли начин да го махна?
Мисля,че обсъждахте въпроса по-рано,но не можах да го открия.

на браузъра отгоре отиваш във view - toolbars - и махаш отметката на фармвилския

# 500
Получи се!
Благодаря ти много! Hug

# 501
При мен toolbar -а винаги показва грешно  Sad . Дините се обират на 4 дни . Тъкмо засаждам културата, излизам за малко от браузъра , влизам и ми дава три дни ... . Дотук добре . Обаче след 1 ден ми дава "hearvest ready" . Влизам във фермата - 59 % ready .  Confused

# 502
И на мен не ми показваше вярно.

# 503
За какви кутии от 16 ФВ говорите? Аз нямам такива в маркета.

# 504
За мистери кутиите, тази седмица са под формата на ковчежета

# 505
Кажете ми, моля малкото куче след левъл 4 има ли смисъл да се храни, защото ми изписва, че не е възможно да се научи на нещо-то ... harverst май беше и има удивителен  Rolling Eyes

# 506
Вбесявам се вече!!!! Не мога да минавам нива във фалшивите ферми, защото всичко което искам да взема пише, че е мое  #2gunfire Дори едно малко конче.. не ми се беше случвало с животно...  А днес никой не публикува изгубени животни.... Май днес ще е загубена кауза Sad

# 507
Вбесявам се вече!!!! Не мога да минавам нива във фалшивите ферми, защото всичко което искам да взема пише, че е мое  #2gunfire Дори едно малко конче.. не ми се беше случвало с животно...  А днес никой не публикува изгубени животни.... Май днес ще е загубена кауза Sad

Aаа за тези кутии ли, помислих че и нови има.

При мен така ми се случва на всички кончета. Само на кончетата.

П.П.  Малко извън темата , на стената постоянно ми публикуват нещо "Еди кой си каза нещо за теб" . Как мога да го забраня, да не ми се публикува това ?

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 14:38 от Whatever

# 508
  • Бургас и някъде на изток в Лондон
 Ето ви линка за конюшнята за материалите http://www.facebook.com/note.php?note_id=287620727487&id=691359289&ref=nf

# 509
Освен това онзи постоянен бонус , който ми е на тулбара под формата на син подарък с червена панделка не работи никога .  ooooh!

Извън темата -

Whatever , не можеш да забраниш . И при мен е така . Просто ги триеш .

Общи условия

Активация на акаунт