FarmVille 24-та тема

• 33 805
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Направих си нова ферма, но не ми дава да взема бонуса, да не е свършила промоцията Cry

# 377
http://apps.facebook.com/onthefarm/stimulus.php Toзи бонус работи при мен.

# 378
  • София
Взех най-накрая синия медал за кутиите  newsm44 !!!!
Паднаха ми се мелницата, за която много се радвам, защото й бях отредила подходящо място във фермата!
И тъпия фонтан  Crossing Arms ! Ще продължа да играя, че искам птичките и кончето!

# 379
На мене не  ми даваааааааа Cry Cry Cry Cry, защо така

# 380
  • Paradisе City
Кон... пфф не го исках. Дали поне ще има поколение бели кончета ако го вкарам в конюшнята?

# 381
  • Пловдив
И аз завърнах манията към кутиите. Отворих 3 от одеве и ми се падна мелницата, щрауса и птичката. А така искам кончето  Praynig

# 382
  • UK
На мен мелницата ми се падна от първата ми изобщо мистериозна кутия. Simple Smile

# 383

От 13тия път  Twisted Evil

Tyris, жребеца произвeжда и малки бели кончета.

p.s. Ако искате от "специалните" малки кончета,от които преди малко успешно произведох 3 Flutter , пишете ми на лично за да ви добавя  Grinning

# 384
А това за какво е  цялата стена ми е пълна с него
http://www.facebook.com/pages/Big-Splash/125839577427532?v=app_1 … 061754&ref=nf

# 385
  • Пловдив
Аз се сдобих и с кончето и мостчето от мистери кутиите и съм много доволна  Crazy

# 386

Четох за това във farmvillefreak.com . Става въпрос за нереализиран (все още) басейн, който човек може да получи промоционално при пазаруване в някакъв магазин 7 Eleven, но го има само в Щатите.

# 387
  • МАРС
Спирам за днес с кутиите... 1 мелница, 1 храст с птици, 4 фонтана, 3 щрауса, 3 мостчета  Laughing Ужас... Може пък следващата 13 да е късметлийска.

Kally May , и при мен requests са по-надолу. Доста е неудобно така.

О и аз се ядосвах че ми се падна кон чак от третия опит Joy Joy Joy

# 388
Ще има някакви специални мистериозни яйца

# 389
  • София
Ами много лесно - правиш си нов мейл, регистрираш си още един профил във ФБ и почваш да си копаш втора помощна ферма. Естествено, си ставаш съсед с основната и т.н. Така имаш гарантиран съучастник в мисиите и трупаш кеш за изпращане на подаръци. Тук многократно е коментирано.  Wink
Да, но аз на това хоро не се хващам...имам съседи с по 10-тина акаунта...нямам ръце за толкова ферми Wink

Общи условия

Активация на акаунт