FarmVille 24-та тема

• 33 809
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Бенджолина,
искрено завиждам за кончето... аз съм на статус 2 фонтана 2 щрауса 2 моста  Tired  6 акаунта и нито един проклет кон  Laughing Нищо де, имам 7 дни още...
Освен това имам проблем с активирането на акаунтите, което допълнително усложнява. Иначе за 5 мин съм готова- 4 осиновявания, линка за 3 кеш, и после купувам тенти.

За син медал са 30 май.

# 361
Бенджолина,
искрено завиждам за кончето... аз съм на статус 2 фонтана 2 щрауса 2 моста  Tired  6 акаунта и нито един проклет кон  Laughing Нищо де, имам 7 дни още...
Освен това имам проблем с активирането на акаунтите, което допълнително усложнява. Иначе за 5 мин съм готова- 4 осиновявания, линка за 3 кеш, и после купувам тенти.

За син медал са 30 май.

Схемата е да не се отказваш  Mr. Green На мен пустата синя къща от предишните кутии ми се падна чак от 11-тия път  Simple Smile

# 362
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
След третия медал за кутиите (9 на брой), колко иска за син медал  newsm78
За син медал иска 30 кутии. Аз имам 29  fiuuuuuu

# 363
Aз съм с 28 кутии. Само днес съм отворила 8. Сега ще си пратя 3 и ще ги отворя като ги получа и трите, не една по една- току виж късмета ми се обърнал... Praynig

# 364
След третия медал за кутиите (9 на брой), колко иска за син медал  newsm78
За син медал иска 30 кутии. Аз имам 29  fiuuuuuu

Лелеее.... значи имам да правя 7 до 3ти медал и после +30  #Crazy #Crazy
А днес още не мога да започна дори... Не ми идват в пощата потвържденията за Facebook-a Sad
И да не забравя .... ЗАВИЖДАМ ТИ!!!! благородно  Grinning

EDIT: Или общо 30 ??

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 13:43 от klio_daz

# 365
Ако не ви идва веднага разрешението на пощата, натиснете "ре-сенд .... (нещо си)" и я праща  Peace

# 366

klio_daz, общо 30.

# 367
  • Paradisе City
Добре, че погледнах в темата, да видя че не съм само аз с тоя проблем с активирането.

# 368
  • София
Само при мен ли Requests във ФБ вече не са най-отгоре на началната страница, а са чак под Events, Suggestions и Sponsored ???

И не ми дава ХР-то, когато взимам медал за осиновени животни  ooooh! Crossing Arms !
Някой друг с таков проблем?

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 15:18 от Kally May

# 369
Мислех, че никога няма да ми се случи  Blush Блокирах си фармвила да не ми излиза на стената нищо.... Пробвах по обясненията на 1ва стр, но не става... Някой ще каже ли за 101ви път как става?

едит: Отидох в "Настройки за поверителност" ," Приложения и уебсайтове" и после в "Блокирани приложения" но там пише: "Не сте блокирали никакви приложения." Но на стената ми няма нищо от фермата Cry
edit N2 : Оправих се  Joy

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 15:27 от klio_daz

# 370
  • sofia
dnes e много трудно с новите акаунти . не дава никакво потвърждение за пощата . променях неколко пъти
 дано се оправи

# 371
момичета не мога да ви пратя снимката
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs559.ash1/32558_121 … 967_2096678_n.jpg

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 15:54 от BOBIVO1

# 372

Grinning Добре че само :Д Аз имам да правя и за мен и за фермата на приятеля ми Simple Smile

Whatever мерси, стана!

# 373
Спирам за днес с кутиите... 1 мелница, 1 храст с птици, 4 фонтана, 3 щрауса, 3 мостчета  Laughing Ужас... Може пък следващата 13 да е късметлийска.

Kally May , и при мен requests са по-надолу. Доста е неудобно така.

# 374
На мен не ми прима всички подаръци през играта. В играта ми дава нула. Започнах за ги трия чрез ИГНОР, но реших да проверя и натиснах да го приема и хоп - оказа се че не е приет. Та започнах да ги цъкам през фейсбук един по един. И така от 88 подаръка се оказаха 50 неприети.  

Общи условия

Активация на акаунт