FarmVille 24-та тема

• 33 811
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
На мен ми се падна мост,воденица,щраус,бял кон.

Леле, много си бърза - кога успя да си пратиш толкова кутий Simple Smile Още няма 10 ч  Laughing

# 346
На мен ми се падна цветен храст с пти4ки. Може ли някои да покаже другите неща?

# 347
На мен ми се падна щрауса  Crossing Arms
искам воденицата пък  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

ето тук може да се видят новите неща http://farmvillefanatic.com/ Peace

# 348
Нали на двата нови посева може да се направят табелки? Поне така пише в сайтовете... Но няма звездички от долу?? Някой знае ли колко броя трябват?

# 349
Много се радвам за новата кутия- искам жребеца  Party Но засега нямам късмет- 2 щрауса, 1 мостче и 1 фонтан с пате ... :/ Ако трябва 20 кутии ще направя ама искам коня  Crossing Arms А тази воденица някак много грозна ми се вижда, някак крива... Искам кон  Laughing

# 350
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Сега ще си пробвам късмета за жребеца. Аз си имам от предишни партиди 2 щрауса и ми стигат, имам си и стар храст с птички - на времето много му се израдвах. Фонтани не ми трябват повече. Така че - стискам палци за кончето. Остават ми 2 кутии за последния рибон и ще мирясам с тези кутии и нови акаунти.  Close

# 351
Някой има ли животни?

# 352
Нали на двата нови посева може да се направят табелки? Поне така пише в сайтовете... Но няма звездички от долу?? Някой знае ли колко броя трябват?

Не може

# 353
  • UK
Тази седмица не ми харесват нещата в кутиите.

Защо снега е на сиви точки? Оо

# 354
Аз съм на зелена полянка, и сивите точки май са камъчета или нещо от този род...

# 355
  • UK
Не знам какво са, но са ужасни, умират си да развалят иначе хубавите неща. Искам си белия сняг без тъпите сиви точки.

# 356
Имам си конче още от първи опит с новите мистериозни кутии(сандъци) Grinning

# 357
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Аз пък си имам трети щраус  Mr. Green.

Днес не виждам нито една мисия. Отгоре на всичкото снощи се включих в доматена мисия, засях, сутринта рано-рано обрах доматите; бяха се включили още хора и всичко беше засято. Сега влизам да проверя какво става и  Shocked Shocked Shocked няма такава мисия и никога не съм участвала в нея. Нито ми излиза като действаща, нито като приключена, и в хисторито я няма и никъде. Къде ми отидоха доматите??? Тъпа Зинга  Mr. Green

# 358
  • Пловдив
Записвам се да ви следя! Яко съм се заребила по тази игра. Laughing     С радост бих добавила в приатели ако има желаеещти от вас.   bouquet

# 359
След третия медал за кутиите (9 на брой), колко иска за син медал  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт