FarmVille 24-та тема

• 33 847
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Има слухове за разширение, дори се предполага че ще го пуснат днес/утре

Shocked Не очаквах, че ще има следващо разширение!
Но А ДАНО  Praynig Praynig Praynig !!!

Ами при всички което и бутонче да натиснеш в маркета излиза Big Ole Plantation и хората си решили че това е знак за ново разширение  hahaha
Това със променения зуум също има нещо общо сигурно

# 331
Може това да е изненадата за годишнината, а дано   Peace

# 332
Дано!!!
А сега за мисиите. Аз нямам проблем с тях и добре се справям с 3-те ми помощни ферми с по 398 квадратчета. Сега трупам за помагач и се налага малко да сея, а в останала нива си садя каквото си искам за табелките. Преди като пусна работа от помощната я нямаше в списъка ми и не можех да се включа, разликата е, че когато пусна мисия от помощната НЕ натискам да се публикува на стената и винаги я намирам в моя списък. Не знам има ли връзка, но мисията с ориза от 1200 квадратчета сме я направили най-малко 10 пъти досега само по този начин.

# 333
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Малей, ако пуснат още разширение, ще се дипломирам след като се пенсионирам.  Sick

И аз се боря с тези мисии - виждам максимум 2-3 мисии, а преди бяха доста повече. Отгоре на всичкото не мога да синхронизирам със съседите. Чакам, чакам и тъкмо засея, хоп - някой пусне мисия. А ми писна да си пускам сама мисия, да си садя и бера сама, и на финала да се накичат няколко наблюдатели като съкооператори.
Аз, като видя, че някой е пуснал мисия и всичко е засято, просто не се включвам. Не че не ме сърби да го направя, но не ми е етично. Naughty

# 334
  • София
Дано!!!
А сега за мисиите. Аз нямам проблем с тях и добре се справям с 3-те ми помощни ферми с по 398 квадратчета. Сега трупам за помагач и се налага малко да сея, а в останала нива си садя каквото си искам за табелките. Преди като пусна работа от помощната я нямаше в списъка ми и не можех да се включа, разликата е, че когато пусна мисия от помощната НЕ натискам да се публикува на стената и винаги я намирам в моя списък. Не знам има ли връзка, но мисията с ориза от 1200 квадратчета сме я направили най-малко 10 пъти досега само по този начин.
Да задам тъпия въпрос - от къде идват помощните ферми newsm78...То не че имам много време да сея и основната нива, добре, че руснаха на дет по 6 големи танка гориво да се купуват, та нямам горивна криза....

# 335
Как от къде са дошли, мои са си.

# 336
  • София
Как се добиват ми е въпроса? Допълнителни ниви освен основната ферма? А къде се виждат?...Аз до 51 ниво доживях, ама не съм ги намерила още...

# 337
От други акаунти.

# 338
  • София
Как се добиват ми е въпроса? Допълнителни ниви освен основната ферма? А къде се виждат?...Аз до 51 ниво доживях, ама не съм ги намерила още...

С допълнителни акаунти. Нав акаунт = нова ферма

# 339
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ами много лесно - правиш си нов мейл, регистрираш си още един профил във ФБ и почваш да си копаш втора помощна ферма. Естествено, си ставаш съсед с основната и т.н. Така имаш гарантиран съучастник в мисиите и трупаш кеш за изпращане на подаръци. Тук многократно е коментирано.  Wink

# 340
То това е основната тема на говорене от последните 3-4 теми  Laughing

# 341
Добро утро.Имате ли проблем с приемането на подаръците на мен никакви подаръци не ми излизат,а снощи си бях пратила от другите акаунти.Сега си направих нова ферма и си изпратих покана за съседство,но не я получавам.

# 342
http://www.facebook.com/photo.php?pid=234301&id=100000516162888

Падна ми се това мостче от новите кутии.

# 343
На мен ми се падна мост,воденица,щраус,бял кон.

# 344
Хубави неща има в новите кутии
Искам кон или щраус

Общи условия

Активация на акаунт