Много сложна ситуация

• 5 975
  • 52
  •   1
Отговори
Съпругата ми е бременна, постоянно прави нервни кризи.
Обвини зет ми, че я сваля, отначало помислих че преувеличава от бременността, но се уверих, че казва истината.
От тогава искам да го ступам този идиот, но не искам да правя нещо, заради което ще съжалявам, а и се опасявам,
че ще стане още по-лошо, не искам да товаря съпругата ми с повече проблеми.

# 1
Ако си сигурен, че е така и не сте в един "филм" със съпругата, а и можеш да говориш със сестра си, най-добре е последната да знае какъв 'благоверен' си отглежда. Или поне да й намекнеш...
Че то директно на зетя ако му се говори, ще е по силовия метод, както сам казваш, което не е здравословно за участниците.
А жена ти може само да се радва, че е от секси бременните  smile3525

# 2
Абе сестрата,бабата. Я му набий шамарите на този или кажи на твойта като я сваля яко да го отреже и тва е. Sunglasses

# 3
чак пък много да е сложна ситуацията... жената не може ли да отбичи рязко наглеца и готово. ако пък не - тогава се намесвай Simple Smile

# 4
  • някъде ...
Не че нещо, ама никъде няма огън без дим ...  Whistling

Та ... тръгвай на тренировки , щото варианта не само той да я сваля, не е никак малък ( чак се чудя що до ся не са ми сваляли женките )...

# 5
  • Galaxy 13197853088
глупости.

# 6
  • Варна
Е, чак пък толкова сложен казус не виждам. Какво като я сваля? Тя нали не "пада" ? Wink
Дръпни го и си поговорете по мъжки. Мисля, че ще е достатъчно.

# 7
Съпругата ми е бременна, постоянно прави нервни кризи.
Обвини зет ми, че я сваля, отначало помислих че преувеличава от бременността, но се уверих, че казва истината.
От тогава искам да го ступам този идиот, но не искам да правя нещо, заради което ще съжалявам, а и се опасявам,
че ще стане още по-лошо, не искам да товаря съпругата ми с повече проблеми.
Това че някой сваля жена ти.. по добре го приеми като комплимент ...за мен би означавало че си направил добър избор ...демек че жена ти е супер щом я свалят!!!! Laughing
Не се притеснявай... нали има глава на раменете, ще се оправи сама... ти просто я подкрепяй!!!!  Laughing

# 8
Това че някой сваля жена ти.. по добре го приеми като комплимент ...за мен би означавало че си направил добър избор ...демек че жена ти е супер щом я свалят!!!! Laughing

Не се притеснявай... нали има глава на раменете, ще се оправи сама... ти просто я подкрепяй!!!!  Laughing

Точно - вземаш си грозна жена и си спокоен  Peace

Тук вече не съм съгласен Братко Соте - усети ли подкрепа ще му се качи на главата  Peace

Просто изчакай да роди  Peace

# 9
# 10
  • Талант на 2012,2013 г.
Понякога обвинението е...така де... оправдание.

Как беше?" Нападението е най-добрата защита..." Whistling

А дали пък не е снимчицата по-горе, която Сърцето е пуснала...?!? newsm78

# 11

Тук вече не съм съгласен Братко Соте - усети ли подкрепа ще му се качи на главата  Peace

Просто изчакай да роди  Peace

Обичам го този Немо. Истински пазител на ориенталските ценности в отношенията с жените. Шъ роди и шъ и мине, ква подкрепа. Ай наздраве!

# 12

Благодаря за офертата но ще Ви откажа  Peace

Ако сте много на зор - махнете седалката от велосипеда  Peace

# 13
Ще се справя някак. Все пак е жалко, чувала съм че балканците поне в леглото ставали, нищо че като партньори, приятели и съпрузи са пълна скръб. Ех, не ми върви днес...

# 14
Ще се справя някак. Все пак е жалко, чувала съм че балканците поне в леглото ставали, нищо че като партньори, приятели и съпрузи са пълна скръб. Ех, не ми върви днес...

Така е  Peace Спете спокойно в самотното си легло  Peace

Общи условия

Активация на акаунт