Много сложна ситуация

• 5 976
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
Ти сериозно ли си вярваш, че ако в леглото ми няма място за ориенталци, то е самотно?!
Завидно самочувствие, но какво друго ти остава освен градски легенди и мъдрости от времето на ... дядо ми, може би?!
Wake up Simple Smile Нова година е, нов век също от доста време. Разпусни малко и спри да се тревожиш, че тва глупавите жени само те дебнат да ти се качат на главата, да последват тръпката или не знам какво. Весели празници Simple Smile !

# 16
Ти сериозно ли си вярваш, че ако в леглото ми няма място за ориенталци, то е самотно?!

Разбира се че не сте самотна .. мъже има всякакви  Peace

Все някой ще се навие  Peace

# 17
  • Талант на 2012,2013 г.
Ситуацията наистина стана много сложна... Rolling Eyes

# 18
Ми не мога да се сдържа приятелю, ти така чудесно илюстрира тази приказна балканска мъжка черта Simple Smile
Значи, ако една жена не кокетничи с нас или не ни се кефи, то тя задължително има некъв проблем. Няма кой да я чука, най-вероятно, и затова е станала:
1) нервна и заядлива
2) лесбийка
3) фригидна
4) мустаката феминиста
5) всичките изброени по-горе

Както казах, wake up and smell the coffee  Peace

# 19
# 20
Ми не мога да се сдържа приятелю, ти така чудесно илюстрира тази приказна балканска мъжка черта Simple Smile
Значи, ако една жена не кокетничи с нас или не ни се кефи, то тя задължително има некъв проблем. Няма кой да я чука, най-вероятно, и затова е станала:
1) нервна и заядлива
2) лесбийка
3) фригидна
4) мустаката феминиста
5) всичките изброени по-горе

Както казах, wake up and smell the coffee  Peace

Абсолютно сте права  Peace Научихме се така от отношението на балканските жени към нас - тъмните балкански субекти  Peace

Снощи аз като член на "Асоциациата на балканските субекти" - АБС поставих въпроса за абдикацията Ви от нашето съсловие на общото събрание на АБС.

Анализирайки фактите единодушно решихме че отсъствието на 'малката Кинка' от нашите пУтенциални цели не е голяма загуба и решихме:

Няма да обявяваме национален траур , но за ваша утеха ще скърбим безутешно  Peace

После всички дружно си направихме ритуално 'непуко' и вдигнахме наздравица за жените които не мислят като Вас !

Наздраве ! cheers

# 21
"Научихме се така от отношението на балканските жени към нас - тъмните балкански субекти"

Ха-ха, за това вече съм 100% съгласна. Докато е пълно с тъпи женки, които не си знаят цената и ви угаждат на всяка цена, така ще е.
Наздраве! За паралелните ни светове и за това те да си останат паралелни и през новата година!

# 22
Докато е пълно с тъпи женки, които не си знаят цената и ви угаждат на всяка цена, така ще е.

Сега очите на всички над 100 000 членки на форума ... доста от които омъжени за 'балканци' ... са вперени във Вас - месията .. ъъъ месийката която да им даде важни насоки за да излязат от заблудата в която са живяли  Peace

О Кинче  Praynig О Кривопрашкова  Praynig Ооооооомммммммм  Praynig Praynig Praynig

# 23
Ще се справя някак. Все пак е жалко, чувала съм че балканците поне в леглото ставали, нищо че като партньори, приятели и съпрузи са пълна скръб.

Тва кой го каза!? И нали знаеш че като не ти аресва нещо...свят широк,ора сякакви.Намери си некой "child fucker" /както вика един приятел немец, на всички австрийци например/ и дерзай!  bouquet

# 24

Сега очите на всички над 100 000 членки на форума ... доста от които омъжени за 'балканци' ... са вперени във Вас - месията .. ъъъ месийката която да им даде важни насоки за да излязат от заблудата в която са живяли  Peace

Подкрепа ли търсиш, Немо Simple Smile ? Спомням си една стара тема, в която говорехме за непорасналите и безотговорни мачовци/татковци. Там ти ми каза, че модераторите ей сега щели да се включат обидени, защото били мъже...  Друго си е удобно да се криеш в тълпа, нали? Обаче тълпата изглежда голяма само докато си в центъра. Ако малко се отдалечиш, ще видиш, че са шепа хора. В нечий свят, тази шепа хора е малцинство.

Колкото до месианството - отдавна ми е минало. На форума, както и навсякъде в БГ, има и много качествени жени и тъпи женки. "Ориенталщина" или "балканец" не е географска категория, а манталитет и състояние на духа. Освен дето сме близо до Ориента, сме близо и до Европа, има и Интернет дето скъсява разстоянията, та всеки има избор. Цивилизационен, както казваше един президент Simple Smile Аз бих го нарекла съвременен. Хайде, наздраве!

# 25
Ще се справя някак. Все пак е жалко, чувала съм че балканците поне в леглото ставали, нищо че като партньори, приятели и съпрузи са пълна скръб.

Тва кой го каза!? И нали знаеш че като не ти аресва нещо...свят широк,ора сякакви.Намери си некой "child fucker" /както вика един приятел немец, на всички австрийци например/ и дерзай!  bouquet

Мерси за съвета, Девиатор, аз личните ми избори съм ги направила. Проблеми или чудения от този тип в момента нямам. С Немо за друго си говорихме. В горния ми пост (писали сме едновременно) съм пояснила какво имам предвид с "ориенталски" или "балкански" манталитет. Далеч не слагам всички мъже и жени в БГ под един знаменател, познавам твърде много качествени хора и не искам никой да обиждам. Говорех за една специфична философия за живота, за която мислех, че е останала в миналите векове, но която виждам жива понякога в постовете на Немо и на други места. И реагирам, защото ме дразни и защото смятам, че е вредна.

# 26
Докато е пълно с тъпи женки, които не си знаят цената и ви угаждат на всяка цена, така ще е.
Хахаха  Joy .....Кинче.. много добре си знаят цената душко...лошото е че са преоценени повечето....а останалите са втора употреба!!!!!  Joy

# 27
Виждаш ли? Липсата им на себеуважение води до загуба на уважение и от мъжете. Права съм, значи  Simple Smile

# 28
Виждаш ли? Липсата им на себеуважение води до загуба на уважение и от мъжете. Права съм, значи  Simple Smile
Както се казва цената определя качеството!!! Joy

# 29
Кино, ти как реши че "балканец" е нещо лошо? Тва питам пак кой го каза/=? Некой чичо олюспен скандинавски импотент или сдухано пацифистко франсе дето либи всички афро манафи дето са му окупирали държавицата,щото нема ташаци да им се опълчи? "Аре нема нужда" както е казал бай ти Ганя. Въобще винаги съм се дивял на женският нихилизъм и чуждопоклонничество на повечето женоря тук,но за да съм в контекста на географическият детерминизъм си го обяснявам с курвенската същност присъща на мнозинството славянки... Което между другото не се отрича  от никой от префалените от вас чужбинци. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт