Много сложна ситуация

• 5 987
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Имаше даже тема по въпроса...не е зле да я посъживам малце. Rolling Eyes
че да не мине ключаря с метлата или поне автора да се включи... може да е имал 'разговор' с любящия зет.

# 46
Бих зарязала и аз тази тема, защото няма смисъл и защото ми се спи. Но чак сега стигам до компютър и видях, че съм била “изфирясала като вчерашна гозба” и прочее простотии. А и напоследък съм се зарекла на агресивната простотия да отговарям с такава, а не с "умно оттегляне", защото тогава агресивната простотия си мисли, че е върха и ми завзема държавата. Иначе - извинения на автора на темата и на останалите четящи, за това, че трябва да отговоря, налага ми се просто.

Северина, права си, спорът е безумен, такъв дефакто нямаше. Реагирах на мъдрия съвет на Немо автора да не подкрепя бременната си жена, защото жените се качвали на главите на мъжете, ако ги подкрепяш. И ми стана хем смешно, хем тъжно, че някои хора живеят в 19-ти век. После си стана заяждане. Факт, грозно е, но тук дискусия май рядко се получава.

Не че имам желание някого да убеждавам или променям... На Немо нямам повече какво да му кажа, но се включиха и други, които се припознаха в ориенталския манталитет и скочиха да си го защитават. И да го демонстрират. Предварително се извинявам на българските мъже, които всъщност харесвам, и за които долното не се отнася.

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 04:02 от Кинче Кривошапкова

# 47
Кино, ти как реши че "балканец" е нещо лошо? Тва питам пак кой го каза/=? Некой чичо олюспен скандинавски импотент или сдухано пацифистко франсе дето либи всички афро манафи дето са му окупирали държавицата,щото нема ташаци да им се опълчи? "Аре нема нужда" както е казал бай ти Ганя. Въобще винаги съм се дивял на женският нихилизъм и чуждопоклонничество на повечето женоря тук,но за да съм в контекста на географическият детерминизъм си го обяснявам с курвенската същност присъща на мнозинството славянки... Което между другото не се отрича  от никой от префалените от вас чужбинци. Thinking

Дево, тва аз го казах. На базата на личен опит и сравнителни характеристики, не на базата на градски легенди, дето съм чула, докато си рия в пясъчника в Каспичан. И то е лошо не в сравнение с чужденците, а в сравнение със съвременните, модерни мъже навсякъде по света, включително България.

Иначе разбирам, че е много гот да викаш как тия са "child f***s", ония сдухани или импотентни. Вярвай си. Ти си най-добрия и няма нужда да се стараеш или развиваш. Интересното е, че не чувствате жегата зад ъгъла. Всеки чужденец с лекота завъжда 10-на гаджета в БГ и може да си тръгне женен за която си поиска, нали? Ма нема нужда да се стараете да си пазите жените и да сте конкуретноспособни. Генетичният курварлък на славянките е удобно обяснение, дето смъква отговорността от вас. Може и извънземните да обвиниш. И можеш спокойно да продължиш да си бъдеш простак с огроомно ..... самочувствие. Кофти би било да осъзнаеш, че има милиони мъже по света, които говорят, миришат и работят по-добре от теб и в и извън Б-я. И са по-внимателни и отговорни в отношенията с жените. И твойта жена може да я отвее почти всеки смотаняк от запада, само защото ти смяташ, че всичко ти е ясно.

Много бих искала да видя теб да убедиш някоя мацка извън Люлин и околностите му да се ожени за теб и да ти роди деца. Трудничко ще ти бъде, щото конкуренцията и изискванията са по-различни. Нямам статистика, но не съм видяла наплив на чужденки, желаещи да се обвържат с български мъж. Пък обратното се случва често. И не от курварлък - просто такива като теб стават за по една-две вечери и то ако няма нищо по-добро наоколо. После писват ужасно.

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 03:51 от Кинче Кривошапкова

# 48
Кина /да не е двулевката/ видя че сплотихме предната редица на строя и нещо изфиряса кат миризма от вчерашна гозба Whistling

Коя редица се сплоти така страшно, бе Дево? Един Люлинско/Дружбенски агресор, от тия, дето не ме плашат от началното училище още? Един в критическата, дето му се иска нещо свежо, ама няма смелост и самочувствие наистина да го направи, (освен това го мързи), и затова само се облизва след лъскавите аватари на форума? И един сис админ или некъв с мноого скучна и топла службица, без амбиции, дето по цял ден рови фишки и си чеше клавиатурата, ръсейки балкански мъдрости от по-миналия век? Мъже? Дето се правят на интересни и горовят за сливи и мекици в родителски и предимно женски форум?! (справка - съседната тема "Провокация") Страшни мъже, пфууу. Само бургазлийското драконче ми липсва. Той да не е болен, нещо? Или е помъдрял? Добре, че не сте представителна извадка. Иначе сте си банда куул пичове.

Айде наздраве за края на годината! И за това да продължим да живеем на различни планети, дори и да се засичаме географски.

За информация - утре съм в движение. Имате цял ден да ме псувате на воля.

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 03:55 от Кинче Кривошапкова

# 49
Уважаема Кинче Кривопрашкова  Peace

Като прочетох написаното от Вас съм убеден че единственото което трябва да напаравите за да сте супер ... мега ... гига жена е да спрете да ядете  Peace

п.п. Ще доведа написаното от Вас до знанието на членовете на  АБС  Peace Сигурен съм че ще изявлението ми ще бъде посрещнато с бурни овации  Peace

# 50
Стига с това дърляне.По-важното е-какво стана със зетя-мръсник?

# 51
Кинче, искам само да те попитам, кои точно маниери и финес във възпитанието са толкова впечатляващи в гърците и в кипърците, че така им налитат нашенките?   Thinking

# 52
Казус няма, ситуацията е повече от ясна и лесно решима. Темата е много дълга не съм чела на къде е забила , защото ме мързи. Sunglasses

Автора да вземе успокоителни чайчета на жена си, да обясни на зетя да си държи гащите вързани и готовАААА. Laughing Mr. Green Laughing МЪ ква съм прас и раз...мхм това ще да е от новата година и новият ми късмет. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт