Въпрос към мъжете - кога мъжът чувства, че обича една жена?

• 1 763
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, мили мъже!
Зачетох се във вашия подфорум и се запитах: Кога мъжът е готов да каже, че обича една жена? Има ли такива, които никога не биха изрекли тези думи и защо?
Случва ли се мъжът да прикрива своите чувства, а с поведението си само да показва, че има интерес към една жена? Защо не показва чувства?
Колко време е необходимо мъжът да почувства, че е с неговата жена?
Какво е важно за един мъж?

Моля, жени да не споделят мнение!

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 11:55 от anna_barboranna

# 1
Не съм мъж, но съм на мнение, че ако думи и действия си съответстват, всичко е наред. Ако само ти говори красиво, няма сериозни намерения. Ако не казва кой знае какво, но поведението му е на сериозен и надежден човек, думите са излишни.
Ти как разбираш показването на чувства? Повечето хора в реалния живот според мен не си падат по сладникавата показност от филмите.

# 2
Когато си остави мъжкото его е останало на заден план, когато ослеепее за други жени и не ги забелязва изобщо , когато мисли толкова много за нея че може по погрешка да сложи паста за зъби на  косата вместо шампоан ,а и като се замисли ,че като остареят заедно ще й дава да му взима пенсията , значи е вече влюбен . А кога ще й каже - по традиция ще го каже в най-неподходящият момент LaughingLaughing

# 3
Има мъже лъжат, че обичат.
Даже доста са такива.
Казват това, което искаш да чуеш, не го мислят.

# 4
Има мъже, на които устата им не могат да кажат тези думи. Иначе го демонстрират по всякакъв начин, но просто не го изказват.Може би се дразнят от английските филми, където I love you се казва под път и на  път, и смятат думите за девалвирали.

# 5
  • София
Е, мъжете тук са шест броя, ако мислиш извадка ще направиш…

# 6
  • Далечният изток
И аз се включвам като жена, сори. Припомних си предишната ти тема. Ти самата не се чувстваш обичана. Ако мъжът, с когото имаш връзка, те обичаше, ти щеше да знаеш и без да ти го повтаря по сто пъти всеки ден. Това се усеща, а ти както каза, не го усещаш.

# 7
Миличка, те мъжете често не разбират въобще. Разбират, когато те загубят. Или след 20 години се сещат и разбират, че са обичали.
Ако не те обичат, не си дърво, имаш крака, тръгни си.

# 8
Много любопитен феномен във форума “аз да си кажа”. Как точно жените, си мислят, че могат да отговорят от името на един мъж??? Как бе? Защо?
Аз съм женена отдавна и нямам никаква представа кога мъжът ми ме е заобичал, нито помня кога ми го е казал за първи път.  Знам обаче кога ми го казва: или когато го разсмея до сълзи или когато го вбеся.

# 9
  • София
Ти знаеш, че си обичана, затова.
Тя не знае, дали е обичана, но ние знаем, че не е.

Крушката си има опашка.

# 10
  • Бургас
Един мъж изрича наистина думите " обичам те " неволно. Само тогава те са истински. Ако ги изрича в точно определени ситуаций значе не са толкова искренни. И наи вече при мъжете трябва да вярваш на деиствията а не на думите. В повечето случаи не показваме чувствата си тъи като от нас се изисква да сме упора. А чувствата пречат на логическото мислене. А що се отмасе за кога и колко време трябва си зависи от точно определения шовек там лимит няма.

# 11
От нас, майките, зависи дали момчето ще може да показва чувствата си или не. Също и от средата. Ако му казваме и показваме, че мъжът трябва да сдържа чувствата си, после да не се чудим, когато наистина го прави, за да изглежда силен.
Не е важно какво говори. И без думи един мъж може да покаже, че обича. Ако обича наистина.

# 12
  • По света и у нас
Това го нищихме преди 2-3 месеца. Милите мъже не обичат, обичат да бъдат обгрижени безропотно и безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт