FarmVille 24-та тема

• 33 785
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
А за новите посеви им ли табели? Че не виждам звездички...

# 391
  • Пловдив
И аз това се чудя. Във фанатика са показани някакви табели и сега незнам да си губя ли времето да пробвам да засея или да си карам започнатото  ooooh!
Някой, ако знае да сподели  Praynig

# 392
Това че са показани табелки, не значи, че ще има такива  Wink
То и за Super Berries има направена Wink

# 393
Мдаа, няма табели за новите посеви. А какво стана с фабриките?

П.П. Да се похваля и аз със син медал за кутиите  Party

# 394
# 395
А какво стана с фабриките?

Все още нищо

# 396
  • not found
Ами тази новата крава  newsm78 Кога ще можем да си я купим ??

# 397
zapis

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 12:59 от ***elpida***

# 398
Намерих решение на зададения от мен въпрос, който никой не коментира във връзка с мисиите. Та проблема беше че от три допълнителни акаунта не дава да вляза в мисия и да стартирам, т.е не мога да си помагам да приключа мисията. при влизане изхвърля а при стартиране на мисия направо иска рефреш, мисля че го има при доста играчи това.
Решението с което се оправих е следното: пускам мисия, дава да публикувам и веднага излизам от ферматапри следващото влизане вече не се губи мисията. После излязох от стартираната мисия и вече ми даде да вляза в друга. Това го направих три пъти и ако на някой е полезно ще се радвам на откритието си Wink

# 399
Dundy , не съм имала проблеми с мисиите досега ( не знам защо ) . Но като спечелих  няколко медала и вече изгубих интерес заради наградите - не ми харесват много .

# 400
  • София
Само мен ли ми дразни бързо подскачащия бутон за кутията с подаръците - като го посоча и натисна кутията той вече се е скрил и кликването се отразява на горния бутон за мисиите....

# 401
Въпрос: При допълнителните акаунти - от основния на новия ли да пратя покана или обратното, за да взема бонуса? Излезе ми от ума..

# 402
Въпрос: При допълнителните акаунти - от основния на новия ли да пратя покана или обратното, за да взема бонуса? Излезе ми от ума..

От новия пращаш на истинския - натисни на лентичката със съседите (лентата със снимките) и оттам  Peace

# 403
Само мен ли ми дразни бързо подскачащия бутон за кутията с подаръците - като го посоча и натисна кутията той вече се е скрил и кликването се отразява на горния бутон за мисиите....

И не само на подаръците!! Всички подкачащи такива бутони ме дразнят много  #2gunfire

# 404
  • София

И не само на подаръците!! Всички подкачащи такива бутони ме дразнят много  #2gunfire

Да, да, точно така.
Благодаря, да съм спокойна, че дефекта не е в мен!

Общи условия

Активация на акаунт