FarmVille 24-та тема

• 33 597
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Търся съседи    vzn2003@abv.bg

# 511
Това разширение е за 5 коня само  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
толкова труд за 5 коня - ужас! после още може... ама смахната работа  Shocked

# 512
Това разширение е за 5 коня само  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
толкова труд за 5 коня - ужас! после още може... ама смахната работа  Shocked

Изобщо няма да се пускам да разширявам за 5 коня и без друго нямам нет  Crossing Arms

# 513
Егати ужаса, ако знаех, че е за 5 коня, изобщо нямаше да си правя труда да почна #Cussing out, мислех, че е като кокошарника, с 20 повече Crossing Arms

# 514
Ох, това да не е подигравка!?! Как така само за 5 коня? Ама...
Офффффффффф.......... Карай, започнах го.

# 515
А как се разширява кокошарника? Thinking

# 516
е аз пък още не съм построила първата конюшна-навсякъде ми дава аз да пращам материали, а молба за на мен да ми пращат не мога да направя #Cussing out  И да попитам / извинявам се, че ставам досадна, но от скоро играя/ как става раждането на животинки newsm78

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 18:49 от D_e_s_i_t_o

# 517
здравейте може ли да ви попитам от какво зависи публикуването на златни яйца и защо не всеки ден ми дава да публикувам  newsm78  Embarassed

# 518
Arsiona , отиваш на кокошарника и даваш на ЕXPAND STORAGE . Оттам си избираш да ти разшири кокошарника. Трябва да ти помогнат 10 приятели за 3 дни .

D_e_s_i_t_o , помоли някой да ти прати . Раждането --> За да ти се роди теле, трябва в Dairy farm да имаш бик и крави . Колкото повече крави, толкова по-голям шанс . При horse stable - а трябва да приютиш wandering stallion . А пък кокошките сами си създават яйца .

mjiki , яйца се падат на 2 - 3 дни обикновено . Много рядко са златни . Колкото повече златни кокошки имаш, толкова по-голям е шансът да ти създадат golden egg .

# 519
  • Пловдив
Моля за помощ! Направих нещо във Facebook и сега не ми излизат съобщенията на стената за FarmVille. Някой ако знае как да го оправя да ми помогне.

# 520
яйца се падат на 2 - 3 дни обикновено . Много рядко са златни . Колкото повече златни кокошки имаш, толкова по-голям е шансът да ти създадат golden egg .

На мен ми се падат почти всеки ден , в седмицата примерно един ден само да не ми даде.. За сметка на това пък, от конюшната ми се пада нещо веднъж на 2 седмици  Mr. Green

# 521
Моля за помощ! Направих нещо във Facebook и сега не ми излизат съобщенията на стената за FarmVille. Някой ако знае как да го оправя да ми помогне.
На първа страница е обяснено
Настройки,настройки на сигурноста,приложения и уебсайтове,блокирани приложения
намираш фармвил и го отблокирваш

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 20:56 от мистерия

# 522
Така беше , когато ФБ беше със стария интерфейс.  Peace

# 523
Втори опит с кутията, пак неуспешен - Water Mill  Laughing

# 524
Когато засаждаш култура ,от тези,които са за лимитирани,за определен период,можеш ли да спечелиш mastery sign?

Общи условия

Активация на акаунт