FarmVille 24-та тема

• 33 547
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Благодаря за отговора   bouquet

# 616
*** Предупреждение към тези, които произвеждат кончета:
Мои приятелки с разширение на конюшните се оплакват, че на 50 коня вече им се раждат по 1-2 кончета. Което е наистина малко. Добре че ме домързя да разширя моята.

# 617
*** Предупреждение към тези, които произвеждат кончета:
Мои приятелки с разширение на конюшните се оплакват, че на 50 коня вече им се раждат по 1-2 кончета. Което е наистина малко. Добре че ме домързя да разширя моята.
Извинете ме, но това не го разбрах добре.
1-2 кончета на ден ли? Аз имам по едно конче, ако хвана вълшебен кон. Повече от 1 не съм имала. Може ли да го обясниш!

# 618
Благодаря за предупреждението, аз си знаех, че така ще стане с това разширение и разширих само до 25, защото ме заринаха с материали, но ще спра. Днес имам добра продукция. Сега ще кажа как за dididi. Слагам един сив или кафяв кон на над 34 % в празна конюшня, слагам един рядък кон и 2-та бели от послените кутии. Често са празни, но и често има малко конче. Този от стената не е нужен ако имаш белия.

# 619
Лилянчо, мноооого ти благодаря  Hug   bouquet

# 620
Ще умра от яд..взех си хубаво шарено конче от стената, а го няма в кутията ми..
много ме е яд..
случвало ли ви се е и на вас..

# 621
  • Пловдив
На мен ми се случи преди малко. Осинових бяло конче с лилава грива и се кефя аз newsm44. Но влизам във фермата и в гифтбокса го няма  newsm45.

# 622
  • Paradisе City
Аз имам въпрос за конюшнята. Последния кон от кутиите- белия, всъщност се оказа кобила. Не ми се смейте, чак сега забелязах, тъй като не ми даде да вкарам кобила от стената. Това значи ли, че вече може всеки ден да ми се роди конче и може ли да е бяло?

# 623
Аз имам въпрос за конюшнята. Последния кон от кутиите- белия, всъщност се оказа кобила. Не ми се смейте, чак сега забелязах, тъй като не ми даде да вкарам кобила от стената. Това значи ли, че вече може всеки ден да ми се роди конче и може ли да е бяло?

Да, може и да е бяло, може и да е друг вид. Този от стената вече не е нужен, щом имаш белия.

# 624
  • Пловдив
при взимане на бонус от стената/тухла от съсед/ ми даде бонус 25 кеш rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm44 newsm68

# 625
при взимане на бонус от стената/тухла от съсед/ ми даде бонус 25 кеш rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm44 newsm68

Кажи кой е съседа със "златните " тухли, искам и аз Laughing

# 626

Който много лъже ще му порастне носа като на Пинокио  hahaha

# 627
  • London

Кажи кой е съседа със "златните " тухли, искам и аз Laughing

Може, да си е инсталирала онзи смотан тул бар.

# 628
Зинга остават във Фейсбук за още поне 5 години  Laughing

# 629
Зинга остават във Фейсбук за още поне 5 години  Laughing
Което е добре Simple Smile

Но аз имам нов проблем от около 2 дни насам - не мога да отворя фермата от новите акаунти - нито през мозила, нито през експлорера  #Cussing out  Онзи ден, когато ми се случи за първи път  реших, че е нещо временно и не се занимавах, но днес пробвах с няколко нови акаунта и нищо  Confused    Моята си се отваря даже доста бързо, но от новите акаунти изобщо не зарежда - чудя се защо ли става така?!?! Фейса си зарежда, стената я виждам, сприятелявам се със "себе си", НО ФЕРМАТА НЕ ЗАРЕЖДА!!!  #Cussing out #Cussing out  На някой да му се е случвало?? Да не би да са забелязали, че от едно IP се регистрират много акаунти и да са ме баннали???  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт