Бременни майки в чужбина - 25 тема

• 24 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 720
Лястовичке, моя син е много привързан към родителите ми. Може би защото гледахме докато беше малък да прекарваме цялото лято при тях в България, или пък защото и майка ми често ни навестяваше през останалото време от годината, не знам. От както сме в Чикаго, той поне 2-3 пъти в седмицата се чува и вижда с баба и дядо, и много тъгува за тях.
 Иначе аз се чувствам много спокойна, когато майка ми го гледа, защото още от бебе не ми налага своите виждания по въпроса, а се съгласява с това как аз искам да се грижи за детето. И въпреки, че скоро синът ми ще стане на 4 год. за пръв път го изпращам сам при баба си и дядо си и то за дълго време. Колкото и да съм спокойна, и разума да ми казва, че така ще е по-добре за него и по-лесно за нас, сърцето ми се къса от мъка. Чувам го и го виждам всеки ден по Скайп, но не е същото.... Мисля, че за двама ни ще е по-добре обаче ако той порасне самостоятелно момче, което не е залепено за полата на мама постоянно. Не знам дали съм права!  newsm78 Да си призная беше ми трудно да взема това решение...

Мартка само така, стискам палци! newsm10

# 721
Пуснах нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=502640.0

Ако трябва да се допълни нещо на заглавната страничка, казвайте!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт